Klein & Stoer logo

Klein & Stoer reviews en ervaringen

Klein & Stoer reviews en ervaringen
1239
Klein & Stoer logo
Website
Klein & Stoer
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen met Klein & Stoer

Op zoek naar trendy en duurzaam meubilair voor je eerste kindje of voor het renoveren van de kinderkamer? Klein & Stoer is jouw perfecte partner. Ontdek een schat aan leuke en duurzame meubels in onze webshop, plus een uitgebreide selectie van andere artikelen. Laat je inspireren door recensies van tevreden klanten die je voorgingen.

Het Verhaal achter Klein & Stoer

Klein & Stoer zag het levenslicht dankzij Georgine, moeder van twee, die de behoefte voelde aan producten die zij miste in reguliere winkels. Zo werd Klein & Stoer geboren.

Waarom Kiezen Voor Klein & Stoer?

Met een gevarieerd assortiment, onderverdeeld in heldere categorieën zoals eten & drinken, accessoires, en meer, maakt Klein & Stoer je zoektocht naar perfecte producten eenvoudig. Profiteer van de regelmatige uitverkoop voor scherp geprijsde favorieten.

De Betrouwbaarheid van Klein & Stoer

Als betrouwbare online winkel biedt Klein & Stoer alles wat je nodig hebt, van babyuitzet tot cadeau- en geboortelijsten. Geniet van gratis verzending boven €50,00, snelle levering en handige betaalopties zoals achteraf of gespreid betalen.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden via e-mail, telefoon of Live-Chat. Profiteer van onze uitgebreide kennis en ervaring om de producten te vinden die bij jou passen.

Deel Jouw Beoordeling

Heb je plezierige ervaringen met onze producten? Deel je beoordeling en inspireer andere (toekomstige) ouders om ook eens in de wondere wereld van Klein & Stoer te duiken.

Reviews over Klein & Stoer
Gerelateerde bedrijven
Smartphoto logo
Smartphoto
2 beoordelingen
9,7
Bellatio logo
Bellatio
1 beoordeling
8
Vertellis logo
Vertellis
7 beoordelingen
7,3
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Klein & Stoer
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Smartphoto logo
Smartphoto
2 beoordelingen
9,7
Bellatio logo
Bellatio
1 beoordeling
8
Vertellis logo
Vertellis
7 beoordelingen
7,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Klein & Stoer een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Klein & Stoer. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Klein & Stoer zouden bestellen.

In welke sectoren is Klein & Stoer actief?

Klein & Stoer is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals baby , cadeaus , kinderen en wonen.

Ik heb de beoordelingen van Klein & Stoer goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Klein & Stoer gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Klein & Stoer geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Klein & Stoer u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie