Inktweb.nl logo

Inktweb.nl reviews en ervaringen

Inktweb.nl reviews en ervaringen
1222
Inktweb.nl logo
Website
Inktweb.nl
Categorie
Webshops

Ontdek Gebruikerservaringen met Inktweb.nl

Zoek je nieuwe inktpatronen voor je printer en frustreert het bericht dat cyaan bijgevuld moet worden terwijl je alleen zwart wilt printen? Inktweb.nl is dé webshop waar je moet zijn. Lees hier de ervaringen en beoordelingen van klanten over Inktweb.nl en ontdek of deze webshop aansluit bij jouw wensen en verwachtingen.

De Geschiedenis van Inktweb.nl

Opgericht in 2009 door Marc van Raai en Patrick Tyc, groeide Inktweb.nl uit een passie voor e-commerce. Door de jaren heen heeft Inktweb.nl een significante groei doorgemaakt, meerdere keren genomineerd voor de FD Gazelle Awards en in 2017 introduceerden ze hun eigen merk FLWR. Met een focus op snelle levering en 100% klanttevredenheidsgarantie, werkt Inktweb.nl aan het leveren van oplossingen bij issues. Als officiële partner van HP biedt de webshop scherpe prijzen en ondersteunt lokale culturele en sportevenementen.

Waarom Kiezen voor Inktweb.nl?

Inktweb.nl biedt een breed assortiment van inkt- en printproducten, van cartridges tot fotopapier en kantoorbenodigdheden zoals brievenbakjes en stempels. Ze hebben een uitgebreid aanbod voor elk printermerk en -type, zowel A-merken als budgetopties zoals hun eigen huismerk FLWR. Hun grote voorraadcapaciteit maakt scherpe prijsstelling en snelle levering mogelijk; bestellingen voor 20:30 worden de volgende dag geleverd.

De Betrouwbaarheid van Inktweb.nl

Met meer dan 12 jaar ervaring en meerdere awards zoals de NHN Business Awards, heeft Inktweb.nl bewezen een betrouwbare webshop te zijn. De website biedt volledige transparantie met betrekking tot contact- en bedrijfsinformatie, waaronder het KvK- en BTW-nummer. De positieve klantenbeoordelingen en een toegankelijke klantenservice bevestigen de betrouwbaarheid van Inktweb.nl.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

Inktweb.nl beschikt over een veelzijdige klantenservice. Bij vragen of klachten kun je terecht via een online contactformulier, e-mail, WhatsApp, en telefoon. De service wordt door echte medewerkers bemand, bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 18:00. Buiten deze kanalen om is Inktweb.nl ook actief op sociale media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, en Instagram. Houd er rekening mee dat de service op feestdagen gesloten is.

Deel Jouw Inktweb.nl Ervaring

Heb je ervaring met producten van Inktweb.nl? Jouw verhaal is waardevol voor anderen! Of jouw ervaring nu positief was of dat je met vragen achterbleef, jouw review kan toekomstige klanten helpen hun keuze te maken. Deel jouw ervaring en draag bij aan de gemeenschap die samen betere beslissingen maakt.

Reviews over Inktweb.nl
Gerelateerde bedrijven
Alibaba logo
Alibaba
1 beoordeling
9,5
Alternate logo
Alternate
17 beoordelingen
6,2
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Inktweb.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alibaba logo
Alibaba
1 beoordeling
9,5
Alternate logo
Alternate
17 beoordelingen
6,2
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Inktweb.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Inktweb.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Inktweb.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Inktweb.nl actief?

Inktweb.nl is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals kantoor.

Ik heb de beoordelingen van Inktweb.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Inktweb.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Inktweb.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Inktweb.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie