Halfords logo

Halfords reviews en ervaringen

Halfords reviews en ervaringen
432
Halfords logo
Website
Halfords
Categorie
Autos

Reviews en Ervaringen Halfords

Ontdek wat klanten vinden van Halfords, gespecialiseerd in fiets- en autoproducten. Blader door een verzameling beoordelingen en vorm jouw mening over of Halfords de juiste keuze voor jou is.

Over Halfords

Halfords, in Nederland actief sinds 2014 door een groep van 24 franchise ondernemers, vindt zijn oorsprong in Engeland (1902) met een focus op fietsartikelen. Nu, met 27 winkels landelijk en een hoofdkantoor in Veenendaal, biedt het bedrijf zowel fysieke als online verkoopmogelijkheden.

Waarom kiezen voor Halfords

Halfords staat bekend om zijn uitgebreide assortiment in fiets- en autoaccessoires, inclusief fietsen voor elk lid van de familie, E-bikes, sloten, kinderzitjes, en auto-onderdelen. Geniet van een 80/20% verhouding in fiets- en autoartikelen. Winkels bieden tevens een snelle reparatieservice en montage aan huis.

Is Halfords betrouwbaar?

Met het thuiswinkel waarborg en webshop keurmerk bewijst Halfords zijn betrouwbaarheid. Consumenten kunnen vertrouwen op duidelijke voorwaarden, een centrale klantenservice, en een landsdekend netwerk van zelfstandige winkeliers gericht op persoonlijke service.

Klantenservice en klachten

Voor vragen over producten, orders of garanties kunnen klanten terecht bij lokale winkels of het centrale support centrum. Halfords biedt specifieke garanties voor fietsen en E-bikes en handelt klachten of defecten binnen garantie professioneel af. Bij ontevredenheid biedt Stichting Webshop Keurmerk bemiddeling, gevolgd door de geschillencommissie.

Wil jij ook beoordelen?

Deel jouw ervaring met Halfords en draag bij aan het inzicht van toekomstige klanten. Jouw verhaal helpt anderen in hun beslissingsproces over Halfords’ producten en diensten.

Reviews over Halfords
Gerelateerde bedrijven
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
0 beoordelingen
10
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
0 beoordelingen
10
accuPLUS logo
accuPLUS
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Halfords
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
0 beoordelingen
10
Acculaders.nl logo
Acculaders.nl
0 beoordelingen
10
accuPLUS logo
accuPLUS
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Halfords een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Halfords. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Halfords zouden bestellen.

In welke sectoren is Halfords actief?

Halfords is actief in de autos industrie en specifiek in sectoren zoals auto onderdelen en fietsen.

Ik heb de beoordelingen van Halfords goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Halfords gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Halfords geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Halfords u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie