Gsmloket logo

Gsmloket reviews en ervaringen

Gsmloket reviews en ervaringen
796
Gsmloket logo
Website
Gsmloket
Categorie
Webshops

Ontdek Klantbeoordelingen van Gsmloket

Bewaar jij oude smartphones en tablets op zolder of in een lade? Dat is eigenlijk zonde! Bij Gsmloket kun je ze nog inruilen voor een aantrekkelijke prijs, en ze krijgen mogelijk een tweede leven bij iemand anders. Wij hebben klantreviews en ervaringen met Gsmloket verzameld om jou een duidelijk beeld te geven van dit bedrijf. Zo kun je zelf beslissen of je ook jouw apparaat wilt verkopen aan Gsmloket.

Introductie tot Gsmloket

Gsmloket, een initiatief van Ecowave sinds 2006, richt zich op milieuvriendelijke inruilconcepten voor mobiele apparaten en is ontstaan om onnodig afval tegen te gaan. Door je smartphone of tablet te verkopen aan Gsmloket, geef je het apparaat een kans op een nieuw leven na grondige controle en eventuele reparatie. Mocht hergebruik niet mogelijk zijn, dan zorgt Gsmloket voor professionele recycling.

Waarom Gsmloket de keuze is

Neem eens een rondje door je huis en verzamel je oude smartphones. Ze nemen ruimte in zonder doel. Gsmloket biedt je de kans om hier verandering in te brengen door ze te kopen. Dit proces is eenvoudig: selecteer je apparaat op de website, verwijder persoonlijke gegevens, accepteer de voorwaarden en verzend het met het toegezonden label. Binnen 24 uur na ontvangst wordt je uitbetaald, waarmee je bijdraagt aan het verminderen van de afvalberg.

Betrouwbaarheid van Gsmloket

Gsmloket staat bekend als een betrouwbare partij, erkend door het Nederlandse Ministerie van VROM en gelist in de VIHB. Ze werken samen met erkende partners en voldoen aan de WEEE-richtlijnen, wat hun betrouwbaarheid onderstreept.

Klantenservice en klachtenafhandeling

Gsmloket zet zich in voor uitstekende service. Voor vragen of indienen van klachten kun je gemakkelijk contact opnemen via telefoon of e-mail. Hun doel is om eventuele problemen vlot op te lossen.

Jouw beoordeling is waardevol

Jouw mening over Gsmloket kan anderen helpen een goed onderbouwde keuze te maken. Heb je ervaring met Gsmloket? Deel jouw beoordeling en draag bij aan de gemeenschap. Het is simpel, snel en kan echt het verschil maken.

Reviews over Gsmloket
Gerelateerde bedrijven
Majstra logo
Majstra
2 beoordelingen
6,7
Conrad logo
Conrad
10 beoordelingen
7,1
DSL TECH logo
DSL TECH
3 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Gsmloket
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Majstra logo
Majstra
2 beoordelingen
6,7
Conrad logo
Conrad
10 beoordelingen
7,1
DSL TECH logo
DSL TECH
3 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gsmloket een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Gsmloket. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Gsmloket zouden bestellen.

In welke sectoren is Gsmloket actief?

Gsmloket is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals elektronica.

Ik heb de beoordelingen van Gsmloket goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Gsmloket gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Gsmloket geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Gsmloket u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie