Gites logo

Gites reviews en ervaringen

Bezoek de website
Gites reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1690
Gites logo
Website
gites.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Gites

Bij het uitkiezen van een vakantiewoning in Frankrijk biedt Gites een uitgebreide selectie. Ongeacht het seizoen vind je hier een ruim aanbod. Maar hoe staat het met de betrouwbaarheid? Zijn de accommodaties comfortabel? Verloopt de boeking soepel? En wat als er iets misgaat, biedt Gites dan ondersteuning? Om deze vragen te beantwoorden, hebben we ervaringen van voorgaande gasten verzameld en overzichtelijk gepresenteerd. Maak op basis van deze informatie een geïnformeerde keuze voor jouw volgende vakantiehuis via Gites.

Over Gites

Gites faciliteert een online platform waarop vakantiehuiseigenaren in Frankrijk hun accommodaties aanbieden. Met meer dan 4000 opties variërend in type en locatie, biedt het platform voor elk wat wils, van wintersportchalets tot zomerse vakantievilla's. Opgericht door Theo, die ook het concept bedacht, wordt het platform door een klein team gerund. Recentelijk heeft Gites.com een sterkere internationale uitstraling gekregen door een overname.

Waarom kiezen voor Gites

Gites uitblinkt in het brede aanbod van accommodaties. Eenvoudig filteren op type woning, zoals villa's, appartementen, safaritenten, of op activiteit maakt jouw zoektocht efficiënt. De mogelijkheid om favoriete opties op te slaan vergemakkelijkt het beslissingsproces. Direct contact met de eigenaar via het platform kan de kosten verder drukken, zonder tussenkomst van Gites.

Is Gites betrouwbaar?

Gites heeft meerdere malen de Zoover Award voor beste vakantiehuisaanbieder gewonnen, wat veel zegt over de betrouwbaarheid. Klantbeoordelingen bevestigen de algemene tevredenheid over de service en het aanbod van Gites.

Klantenservice en klachten

Gites neemt klachten serieus en belooft direct actie te ondernemen bij melding van problemen, mogelijk met verwijdering van betreffende advertenties. De klachtenprocedure is duidelijk beschreven op de website. Voor vragen of klachten is contact via telefoon, e-mail of Facebook mogelijk, met telefoonnummers voor verschillende landen beschikbaar op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met het huren van accommodaties in Frankrijk via Gites, of het nu voor wintersport of zomervakantie is, deel dan je beoordeling. Jouw review kan anderen helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Reviews over Gites
Gerelateerde bedrijven
BBI Travel logo
BBI Travel
3 beoordelingen
6,8
Lemeleresch logo
Lemeleresch
2 beoordelingen
7
FranceComfort logo
FranceComfort
12 beoordelingen
6,2
Gerelateerde blogartikelen
7
50% zou opnieuw kopen
Super gezellig, goed verzorgt en de motoren gratis in de garage.

Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen en voelden we ons meteen op ons gemak. Het unieke self-service concept waarbij je zelf je drankjes uit de koelkast pakt en afvinkt op een lijstje, vonden we erg leuk. De prijzen zijn ook heel redelijk. Het gezamenlijk dineren met andere gasten was een aangename ervaring. We zijn van plan om zeker nog eens terug te keren.

Geplaatst op: 17-06-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Emre B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Opnieuw kopen? Ja
Negeren van geplaatste eerlijke reviews

We huurden in oktober 2021 een woning via Gites.nl, een 'bijzondere herenboerderij' genaamd, niet ver van Préporché in de Morvan, Bourgogne, Frankrijk. De woning, beheerd door Nederlandse verhuurders, was tochtig en koud, ondanks de beloofde elektrische kachels en houtkachel. Voor vertrek naar Frankrijk kregen we het advies zelf hout te kopen, wat tegen onze afspraak in ging. Bij aankomst bleek de woning vergeven van de vliegen, de elektrische kachels boden onvoldoende warmte en de beloofde houtvoorraad was afwezig. Ook bleek de wifi-verbinding onbetrouwbaar. Toen we hierover een review schreven, werd deze niet gepubliceerd door Gites.nl, en werd ons geen verklaring gegeven. Dit gaat in tegen het principe dat huurervaringen, positief of negatief, gedeeld moeten worden om potentiële huurders te informeren. Onze ervaring met zowel de vakantiewoning als het platform Gites.nl was zeer teleurstellend.

Geplaatst op: 09-11-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Laura F.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Onmogelijkheid om eerlijke beoordelingen te plaatsen na slechte ervaring

In oktober 2021 huurden we via Gites.nl een 'bijzondere herenboerderij' vlak bij Préporché in de Morvan, Frankrijk. De realiteit stemde echter niet overeen met onze verwachtingen. Het huis was koud, vol vliegen en de beloofde houtvoorraad voor de kachel ontbrak. Onze pogingen om ons ongenoegen uit te drukken via een review werden door Gites.nl genegeerd, met als argument dat verhuurders zelf mogen kiezen welke reviews geplaatst worden, iets wat ons sterk tegenvalt. Dit heeft onze ervaring met de vakantiewoning en het platform Gites.nl ernstig beïnvloed, en wij adviseren toekomstige huurders dan ook om elders te boeken.

Geplaatst op: 09-11-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Sil D.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Leuke aanbiedingen

Recent heb ik een last minute vakantie geboekt via deze site en kon daarbij profiteren van een geweldige aanbieding. Ik ben zeer tevreden over deze deal.

Geplaatst op: 13-06-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Cornelia S.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Opnieuw kopen? Ja

Schrijf een beoordeling over Gites
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
BBI Travel logo
BBI Travel
3 beoordelingen
6,8
Lemeleresch logo
Lemeleresch
2 beoordelingen
7
FranceComfort logo
FranceComfort
12 beoordelingen
6,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gites een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Gites. Hun gemiddelde score is 7 waar 50% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Gites zouden bestellen.

In welke sectoren is Gites actief?

Gites is actief in de vakantie & reizen industrie en specifiek in sectoren zoals landenspecialist en vakantiehuizen.

Ik heb de beoordelingen van Gites goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Gites gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Gites geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Gites u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie