Fanssite logo

Fanssite reviews en ervaringen

Fanssite reviews en ervaringen
1072
Fanssite logo
Website
Fanssite
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Fanssite

rn

Zie je jezelf als een gepassioneerd geek, volledig op de hoogte van sci-fi, comics, of literatuur, en verzot op collectibles? Dan is Fanssite wellicht jouw perfecte webbestemming. Echter, voordat je duikt in hun aanbod, wil je natuurlijk weten: staan ze goed aangeschreven? Hoe beoordelen klanten hun service en productkwaliteit? Deze pagina biedt een overzicht van klantbeoordelingen, ervaringen en reviews over Fanssite, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

rnrn

Over Fanssite

rn

Fanssite vertegenwoordigt de online expansie van een fysieke winkel gevestigd in Antwerpen's Kammenstraat, met een hart voor de geek cultuur. De community waarvoor de webshop is opgericht, vormt niet alleen de doelgroep maar belichaamt evenzeer de essentie van het team achter de winkel. Op de site vind je links naar cosplay clubs, fanclubs, en meer, met een assortiment van topmerken zoals Bandai, Dark Horse Comics, en Marvel, onder anderen. Bovendien staat de klantendienst altijd klaar om je te ondersteunen bij je zoektocht naar specifieke producten. Door de sociale media van Fanssite te volgen, blijf je op de hoogte van hun nieuwste aanbiedingen en nieuws.

rnrn

Waarom kiezen voor Fanssite?

rn

Fanssite’s webshop herbergt een unieke verzameling van items gerelateerd aan games, tv-series, films, en meer, moeilijk elders te vinden. Of je nu hartstochtelijk zoekt naar Marvel artikelen, Dune figuren, of replica's van zwaarden uit je favoriete games, je kans op slagen is groot bij Fanssite. Bij moeilijkheden helpt de zoekfunctie op de website je verder. Fanssite biedt gratis verzending vanaf vijftig euro en 14 dagen bedenktijd na ontvangst, met een levertijd van doorgaans drie werkdagen.

rnrn

Is Fanssite betrouwbaar?

rn

Met een fysieke winkel en een sterke online aanwezigheid is Fanssite onmiskenbaar betrouwbaar. De webshop heeft een toegewijde klantendienst voor al je vragen en zorgen. Alle belangrijke contact- en bedrijfsgegevens zijn weergegeven op de site, zoals het btw-nummer en contactinformatie. Betalingen zijn veilig en veelzijdig, ondersteund door keurmerken zoals WebwinkelKeur en Trusted Shops, biedt Fanssite je als klant extra zekerheid en bescherming tot €2500.

rnrn

Klantenservice en klachten

rn

Voor vragen, problemen, of advies over Fanssite’s producten kun je de klantenservice bereiken via diverse kanalen, waaronder een contactformulier, telefoon, e-mail, en messenger. Klachten worden op dezelfde manier behandeld. Mocht je ontevreden zijn over het opgeloste probleem, dan kun je je wenden tot WebwinkelKeur’s bemiddelingsdienst, wat kan resulteren in een behandeling door de geschillencommissie.

rnrn

Wil jij ook beoordelen?

rn

Als je ervaring hebt met shoppen bij Fanssite, willen we je ervaring graag horen. Beoordeel de kwaliteit, levertijd, service, en prijs/kwaliteit verhouding van Fanssite. Jouw review helpt toekomstige klanten een gefundeerde keuze te maken. Draag bij door jouw beoordeling hier te delen en maak het verschil!

rn Reviews over Fanssite
Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Fanssite
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fanssite een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Fanssite. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Fanssite zouden bestellen.

In welke sectoren is Fanssite actief?

Fanssite is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals hobby.

Ik heb de beoordelingen van Fanssite goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Fanssite gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Fanssite geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Fanssite u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie