Tonecontrol logo

Tonecontrol reviews en ervaringen

Tonecontrol reviews en ervaringen
989
Tonecontrol logo
Website
Tonecontrol
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Tonecontrol

Tonecontrol, jouw online bestemming voor de nieuwste DJ-gear en studioapparatuur. Of je nu startend DJ bent op zoek naar je eerste DJ-set of een ervaren artiest die zijn uitrusting wil uitbreiden, hier vind je uitgebreide klantbeoordelingen over Tonecontrol. Ontdek wat klanten vinden en beslis of jij hier ook jouw DJ-gear en apparatuur gaat kopen.

Over Tonecontrol

Tonecontrol.nl biedt sinds 2003 een breed assortiment aan topapparatuur voor elke DJ vanuit hun fysieke winkel in Haarlem. Ons team, bestaande uit gepassioneerde DJ's en producenten, beschikt over uitgebreide expertise, zodat we jou kunnen voorzien van persoonlijk advies. Dit advies is gericht op kwaliteit en geschiktheid voor jouw specifieke stijl, los van de prijs of populariteit. Wij garanderen apparatuur van topkwaliteit en de beste merken, afgestemd op elke stijl of toepassing.

Waarom kiezen voor Tonecontrol

Bij Tonecontrol vind je alles wat je nodig hebt als DJ of voor elektronische dansmuziek. Ons assortiment omvat DJ-mixers, digitale controllers, studioapparatuur, hoogwaardige koptelefoons en microfoons voor live en studiogebruik. Voor de studio bieden we midi-controllers, CD-, MP3-, en MIDI-spelers, evenals monitorluidsprekers. Bescherm je gear tijdens vervoer met onze flightcases. DJ-producers vinden bij ons software, interfaces en controllers, naast dansvloerverlichting zoals lasers, spiegelbollen en bewegende spots, inclusief besturingsapparatuur. Voor elke aansluitbehoefte hebben we kabels, stekkers en pluggen in huis.

Is Tonecontrol betrouwbaar?

Als gerenommeerd bedrijf wordt Tonecontrol breed aanbevolen door bekende DJ's zoals Miss Djax en Laidback Luke. Met een fysieke winkel in Haarlem, geopend van maandag t/m zaterdag, en als geautoriseerd dealer van topmerken zoals Pioneer, garanderen we betrouwbaarheid. We zijn trotse houder van het Webshop Keurmerk, wat aantoont dat onze online winkel voldoet aan alle eisen op het gebied van consumenteninformatie, inclusief een duidelijk beleid voor klachtenafhandeling.

Klantenservice en klachten

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar, zowel in onze fysieke winkel als via telefoon of ons online contactformulier. We zijn actief op sociale media zoals Facebook en Twitter voor snelle communicatie. Klachten pakken we serieus aan en streven ernaar deze binnen 14 dagen te behandelen. Voor complexere kwesties verwijzen we naar de Stichting Webshop Keurmerk, waar een bindend advies door de geschillencommissie kan worden gegeven, enkel herzienbaar door de rechter.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je een DJ of producent met ervaring met Tonecontrol producten en service? Deel je mening en help zowel nieuwkomers als ervaren collega's in hun keuze voor Tonecontrol. Jouw review draagt bij aan de weloverwogen beslissing van anderen voor hun aankoop van DJ-gear en studioapparatuur.

Reviews over Tonecontrol
Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Tonecontrol
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tonecontrol een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Tonecontrol. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Tonecontrol zouden bestellen.

In welke sectoren is Tonecontrol actief?

Tonecontrol is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals hobby en muziek.

Ik heb de beoordelingen van Tonecontrol goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Tonecontrol gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Tonecontrol geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Tonecontrol u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie