Actiecanvas.nl logo

Actiecanvas.nl reviews en ervaringen

Bezoek de website
Actiecanvas.nl reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
654
Actiecanvas.nl logo
Website
actiecanvas.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Ontdek wat klanten vinden van Actiecanvas.nl

Benieuwd naar de betrouwbaarheid van Actiecanvas.nl? Neem de tijd om onze verzamelde klantbeoordelingen te bekijken. Kom erachter hoe eerdere kopers de service, leveringstijd en productkwaliteit van Actiecanvas.nl hebben ervaren. Deze recensies geven je inzicht in de betrouwbaarheid van deze webwinkel, zodat je een geïnformeerde keuze kunt maken voor jouw fotoafdrukken.

Kennismaking met Actiecanvas.nl

Actiecanvas.nl specialiseert in het afdrukken van foto's op canvas en maakt deel uit van Fotogeschenk, onder B&V Media B.V. Naast canvasafdrukken, bieden zusterwebsites zoals Aluminiumphoto.nl, Fotopuzzel.net en Houtbedrukken.com je de mogelijkheid om foto's op diverse materialen af te drukken. Of je nu een budgetvriendelijke optie of een groter formaat zoekt, Actiecanvas.nl biedt het allemaal aan.

Waarom kiezen voor Actiecanvas.nl?

Met een gebruiksvriendelijke tool op Actiecanvas.nl upload en bewerk je moeiteloos je favoriete foto's. Zelfs als je geen passende foto hebt, biedt de uitgebreide beeldbank van Actiecanvas.nl talloze kwalitatieve afbeeldingen. Ongeveer 8 dagen na bestelling, wordt je kunstwerk verzonden, waarbij de status te volgen is via een track & trace code of binnen je klantenaccount.

De betrouwbaarheid van Actiecanvas.nl

Sinds 2007 biedt het moederbedrijf Fotogeschenk een breed scala aan fotoafdrukken aan en wordt geprezen voor kwaliteit en service, getuige de positieve online reviews. Fotogeschenk heeft een keurmerk van Trusted Shops en voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Als klant geniet je van extra zekerheid met een kopersbescherming tot €2500,- zonder extra kosten. De positieve beoordelingen en het Trusted Shops label bevestigen de betrouwbaarheid van Actiecanvas.nl.

Klantenservice en klachtenafhandeling

De klantenservice van Actiecanvas.nl staat elke werkdag voor je klaar. Onvrede over een product? Stuur je klacht, inclusief duidelijke foto's van het probleem, naar het desbetreffende e-mailadres en er zal gezocht worden naar een oplossing. Bij aanhoudende issues bestaat de mogelijkheid om de online geschillenbeslechting van de Europese Commissie in te schakelen.

Deel ook jouw ervaring met Actiecanvas.nl

Heb je een foto op canvas laten afdrukken bij Actiecanvas.nl? Deel je ervaringen en help anderen bij het maken van een weloverwogen keuze. Jouw feedback over het product, bestelproces, levertijd en de klantenservice is waardevol voor toekomstige klanten en draagt bij aan een transparanter beeld van Actiecanvas.nl.

Reviews over Actiecanvas.nl
Gerelateerde bedrijven
123tuinposter logo
123tuinposter
0 beoordelingen
10
Aluminiumfoto.com logo
Aluminiumfoto.com
0 beoordelingen
10
Aluminiumphoto.nl logo
Aluminiumphoto.nl
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Actiecanvas.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
123tuinposter logo
123tuinposter
0 beoordelingen
10
Aluminiumfoto.com logo
Aluminiumfoto.com
0 beoordelingen
10
Aluminiumphoto.nl logo
Aluminiumphoto.nl
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Actiecanvas.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Actiecanvas.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Actiecanvas.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Actiecanvas.nl actief?

Actiecanvas.nl is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals drukwerk.

Ik heb de beoordelingen van Actiecanvas.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Actiecanvas.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Actiecanvas.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Actiecanvas.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie