123waldo.nl logo

123waldo.nl reviews en ervaringen

123waldo.nl reviews en ervaringen
1068
123waldo.nl logo
Website
123waldo.nl
Categorie
Webshops

Ontdek Beoordelingen van 123waldo.nl

Geïnteresseerd in een bedrijf dat expert is in batterijen, toetsenborden, omvormers, powerbanks en meer? Dan moet 123waldo.nl zeker op je radar staan. Vraag je je af of 123waldo.nl te vertrouwen is? Je bent op de juiste plek. Wij bieden een overzicht van authentieke klantenbeoordelingen en ervaringen met 123waldo.nl. Zo kun je, voordat je een aankoop doet, een goed beeld vormen van de betrouwbaarheid van 123waldo.nl!

Kennismaking met 123waldo.nl

Als exclusief online retailer biedt 123waldo.nl een uitgebreid scala aan producten zoals batterijen en omvormers, zonder de aanwezigheid van een fysieke winkel. Wat 123waldo.nl onderscheidt is de combinatie van scherpe prijzen met professionele service. Een focus op klantvriendelijkheid en individuele ondersteuning wordt hierbij benadrukt. De website bevat een speciale sectie 'tips & tricks', vol instructievideo's die belangrijke informatie verschaffen over het assortiment, van het selecteren van de juiste omvormer tot het kiezen van de beste batterij voor je stofzuiger. Deze toewijding aan klantenservice en begeleiding verklaart de "niet tevreden, geld terug"-garantie. 123waldo.nl verzorgt leveringen in diverse Europese landen, waaronder België, Nederland, Portugal, Spanje, Duitsland, Polen, en Zwitserland. Blijf op de hoogte via de website's social media kanalen of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Voordelen van Kiezen voor 123waldo.nl

Met een breed aanbod in categorieën als batterijen, accu’s en accessoires, laptop toetsenborden, stroom omvormers, en meer, staat 123waldo.nl klaar voor je. Bestellingen worden gevolgd met een track & trace-code en in België en Nederland bedragen verzendkosten 4,90 euro tot orders van 120 euro, waarboven de verzending gratis is. Verwachte levertijd: 1 tot 2 werkdagen. Betalingsopties omvatten iDeal, American Express, Visa, Mastercard, en meer. Met een afkoelingsperiode van 330 dagen na ontvangst biedt 123waldo.nl een comfortabele retourperiode.

Betrouwbaarheid van 123waldo.nl

Het ontbreken van een fysiek adres betekent niet dat 123waldo.nl niet te vertrouwen is. Bedrijfsgegevens zoals btw- en KvK-nummer zijn makkelijk vindbaar. Verder wordt er gebruikgemaakt van een veilige SSL-verbinding voor internettransacties. Bovendien zijn er verschillende manieren om contact te leggen, waaronder social media. Met duidelijke algemene voorwaarden en certificering door WebWinkelKeur, staat 123waldo.nl garant voor een betrouwbare webshopervaring.

Customer Service en Klachten

Voor vragen over producten, levering, of klachten is de klantenservice van 123waldo.nl bereikbaar via diverse kanalen, inclusief een live chat-functie op de website. Klachten dienen bij voorkeur via aangetekend schrijven ingediend te worden, met als volgende stap mogelijke bemiddeling door WebWinkelKeur of het Europees ODR-platform.

Deel ook jouw Ervaring

Heb je ervaring met 123waldo.nl, goed of minder goed? Jouw input is waardevol. Deel je review en beoordeling hier en help anderen een weloverwogen keuze te maken. Vertel ons over de prijs-kwaliteitverhouding, levering, en of je geneigd bent opnieuw te bestellen bij 123waldo.nl.

Reviews over 123waldo.nl
Gerelateerde bedrijven
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
0 beoordelingen
10
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
0 beoordelingen
10
ARBOcentrum logo
ARBOcentrum
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over 123waldo.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
0 beoordelingen
10
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
0 beoordelingen
10
ARBOcentrum logo
ARBOcentrum
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 123waldo.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over 123waldo.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij 123waldo.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is 123waldo.nl actief?

123waldo.nl is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals telefoon accessoires.

Ik heb de beoordelingen van 123waldo.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van 123waldo.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of 123waldo.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van 123waldo.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie