Zorgthuiswinkel.nl logo

Zorgthuiswinkel.nl reviews en ervaringen

Zorgthuiswinkel.nl reviews en ervaringen
381
Zorgthuiswinkel.nl logo
Website
Zorgthuiswinkel.nl
Categorie
Webshops

Ontdek Beoordelingen van Zorgthuiswinkel.nl

Benieuwd naar de ervaringen met Zorgthuiswinkel.nl? Hier verzamelen we alle recensies over Zorgthuiswinkel.nl voor jou. Het lezen van ervaringen van anderen kan erg waardevol zijn als je overweegt hier voor het eerst een bestelling te plaatsen. Ontdek wat klanten zeggen over aspecten zoals levering, productkwaliteit en webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice. Na het doorlezen van de beoordelingen kun je een weloverwogen keuze maken om wel of niet bij Zorgthuiswinkel.nl te bestellen.

Kennismaking met Zorgthuiswinkel.nl

Zorgthuiswinkel.nl is gespecialiseerd in de verkoop van zorgproducten en is sinds de oprichting in 2015 gestaag gegroeid. Vele klanten hebben inmiddels hun zorgbehoeften bij hen vervuld, wat niet verrassend is gezien hun uitgebreide assortiment aan thuiszorgproducten.

Waarom Kiezen voor Zorgthuiswinkel.nl?

Bij Zorgthuiswinkel.nl vind je een uitgebreid assortiment van meer dan 900 zorgproducten, waaronder douchestoelen, decubitus matrassen, spalken, inlegzolen, toiletbeugels en rollators. Ze bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en snelle levering, vaak al de volgende dag, dankzij hun eigen voorraadbeheer. Zorgthuiswinkel.nl rekent geen verzendkosten en levert in zowel Nederland als België. Bovendien heb je 30 dagen bedenktijd en is retourneren gratis. Je hoeft geen account aan te maken om een bestelling te plaatsen.

De Betrouwbaarheid van Zorgthuiswinkel.nl

Duizenden tevreden klanten hebben al bij Zorgthuiswinkel.nl besteld. Veilige betalingsmogelijkheden en het bezit van een webwinkel keurmerk (hoewel niet gespecificeerd welke) verhogen hun betrouwbaarheid. Hun klantenservice is op diverse manieren bereikbaar en het bedrijf is gevestigd in Rijen.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

Bij vragen of klachten staat de klantenservice van Zorgthuiswinkel.nl klaar om je te helpen. Je kunt ze telefonisch bereiken, het online contactformulier invullen of een e-mail sturen. De reactietijd wordt niet gespecificeerd, maar ze staan bekend om hun snelle service.

Deel Jouw Ervaring met Zorgthuiswinkel.nl

Heb je eerder besteld bij Zorgthuiswinkel.nl? Deel je ervaring om anderen te helpen een beeld te vormen van het bedrijf. Of je ervaring nu positief of negatief was, jouw review kan anderen helpen een geïnformeerde beslissing te nemen. Laat weten hoe het contact met Zorgthuiswinkel.nl was, evenals je mening over de service en productkwaliteit.

Reviews over Zorgthuiswinkel.nl
Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Zorgthuiswinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zorgthuiswinkel.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Zorgthuiswinkel.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Zorgthuiswinkel.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Zorgthuiswinkel.nl actief?

Zorgthuiswinkel.nl is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals verzorging & gezondheid.

Ik heb de beoordelingen van Zorgthuiswinkel.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Zorgthuiswinkel.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Zorgthuiswinkel.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Zorgthuiswinkel.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie