Yves Rocher logo

Yves Rocher beoordelingen, ervaringen, beoordelingen en klachten

Yves Rocher beoordelingen, ervaringen, beoordelingen en klachten
2627
Yves Rocher logo
Website
Yves Rocher
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Yves-Rocher

Yves Rocher, bekend om hun dierproefvrije, plantaardige cosmeticaproducten, biedt een makkelijke online winkelervaring. Bij elke aankoop kun je kiezen uit diverse cadeaus, van gratis samples tot exclusieve producten. Maar voldoen de verzorgingsproducten van Yves Rocher aan hun beloften? Ontdek het door klantenreviews te lezen. Vraag je af of Yves Rocher voldoet aan jouw schoonheidsbehoeften? Onze recensies helpen je bij het maken van een bewuste keuze voor duurzame producten, gesteund door echte klantbeoordelingen.

Over Yves-Rocher

Gestart in 1958 in La Gacilly, Bretagne, door ecologist Yves Rocher, dit Franse familiebedrijf specialiseert zich in plantaardige cosmetica. Onder leiding van Bris Rocher, de kleinzoon van de oprichter, zet het bedrijf de traditie voort door alleen plantaardige ingrediënten te gebruiken die niet op dieren getest zijn. Met zijn oorsprong in de verkoop van crèmes gebaseerd op speenkruid, strookt het merk altijd met milieubewustzijn, wat tot de oprichting van de Yves Rocher foundation in 1991 leidde. Deze stichting zet zich in voor milieubescherming. In La Gacilly kweekt het bedrijf honderden plantensoorten om te onderzoeken, en voor bepaalde verkochte producten worden extra bomen geplant. Je hebt ook de keuze om een boom te laten planten als alternatief voor een cadeau.

Waarom kiezen voor Yves-Rocher?

Yves Rocher's webshop staat bol van lichaamsverzorgingsproducten, samengesteld met natuurrespecerende ingrediënten. Deze producten, geformuleerd om voor meer dan 94% natuurlijk te zijn, worden gepresenteerd in categorieën zoals gezicht, haar, lichaam en douche, make-up, parfum, cadeaus en aanbiedingen. Ieder product wordt gedetailleerd beschreven, inclusief informatie over plantaardige ingrediënten en verwachte resultaten, versterkt met klantenreviews. Daarnaast biedt de site verzorgingstips en kun je via een aangegeven link de dichtstbijzijnde fysieke winkel of schoonheidsinstituut vinden.

Is Yves-Rocher betrouwbaar?

Sinds de oprichting heeft Yves Rocher zich ontwikkeld tot een groot bedrijf met circa 1700 winkels wereldwijd, waaronder 512 in Frankrijk, en meer dan 16.000 werknemers. Het bedrijf is actief in 102 landen, met de grootste omzet in Frankrijk (40%) en Europa (45%).

Klantenservice en Klachten Yves-Rocher

De klantenservice van Yves Rocher is gemakkelijk bereikbaar. E-mails worden binnen drie werkdagen beantwoord, en voor dringende vragen is telefonisch contact mogelijk van maandag tot vrijdag tussen 08.00 en 21.00 uur en op zaterdag tussen 08.00 en 17.00 uur. In de fysieke winkels bieden professionele adviseurs persoonlijk verzorgingsadvies.

Jouw Beoordeling van Yves-Rocher

Heb je ervaring met Yves Rocher's plantaardige producten? Wij horen graag hoe je de kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding beoordeelt. Heb je contact opgenomen met de klantenservice? Deel je ervaring in een review. Jouw feedback is waardevol en draagt bij aan veiligere en betrouwbaardere online aankoopbeslissingen.

Gerelateerde bedrijven
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
123tuinposter logo
123tuinposter
0 beoordelingen
10
Alicejo logo
Alicejo
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Yves Rocher
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
123tuinposter logo
123tuinposter
0 beoordelingen
10
Alicejo logo
Alicejo
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Yves Rocher een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Yves Rocher. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Yves Rocher zouden bestellen.

In welke sectoren is Yves Rocher actief?

Yves Rocher is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals verzorging & gezondheid.

Ik heb de beoordelingen van Yves Rocher goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Yves Rocher gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Yves Rocher geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Yves Rocher u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie