Voetbalreizen.com logo

Voetbalreizen.com reviews en ervaringen

Voetbalreizen.com reviews en ervaringen
1025
Voetbalreizen.com logo
Website
Voetbalreizen.com
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en ervaringen Voetbalreizen.com

Europa herbergt indrukwekkende voetbalstadions en competities die de fantasie prikkelen. Veel fans dromen ervan om ten minste één keer live een wedstrijd bij te wonen. Voor die droomervaring kun je op eigen houtje alles regelen, of je kunt een beroep doen op een gespecialiseerde organisatie zoals Voetbalreizen.com. Maar hoe betrouwbaar is Voetbalreizen.com? We hebben reviews, ervaringen en beoordelingen van Voetbalreizen.com verzameld, zodat je duidelijk weet wat je kunt verwachten.

Over Voetbalreizen.com

Opgericht door twee enthousiaste supporters in het midden van de jaren 2000, biedt Voetbalreizen.com georganiseerde voetbaltrips aan. Het concept is eenvoudig: jij deelt jouw voetbaldroom, en Voetbalreizen.com verzorgt een op maat gemaakt reisplan waarbij alles uit handen wordt genomen, inclusief hotel, vervoer en wedstrijdtickets. Kenmerkend voor Voetbalreizen.com zijn de persoonlijke benadering en de focus op service. Dit betekent maatwerk, een noodnummer dat altijd bereikbaar is, gegarandeerd verblijf in minimaal een driesterrenhotel en naast elkaar gelegen zitplaatsen tijdens de wedstrijd. Geïnteresseerd? Abonneer je op hun nieuwsbrief of volg Voetbalreizen.com op sociale media zoals Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube en Instagram voor updates.

Waarom kiezen voor Voetbalreizen.com?

Met een uitgebreid assortiment van landen, competities en clubs, biedt de website van Voetbalreizen.com georganiseerde pakketten voor vele teams en vaak zijn er speciale aanbiedingen beschikbaar. Via het zoekscherm op de homepage vind je gemakkelijk reisvoorstellen door jouw voorkeuren in te vullen. Ook is het mogelijk om iemand te verrassen met een Voetbalreizen.com cadeaubon.

Is Voetbalreizen.com betrouwbaar?

Voetbalreizen.com bewijst haar betrouwbaarheid met direct toegankelijke informatie zoals registratienummers, contactgegevens, een eigen klantenservice, en duidelijke algemene voorwaarden. Alle connecties met de site zijn beveiligd via SSL, en als lid van Thuiswinkel Waarborg en aangesloten bij SGR voldoet Voetbalreizen.com aan Nederlandse wetgeving, zeker omtrent de bescherming bij faillissement. Kortom, Voetbalreizen.com is een betrouwbare partner voor jouw voetbalreis.

Klantenservice en klachten

Bij vragen of problemen biedt Voetbalreizen.com diverse contactmogelijkheden: telefonisch, via e-mail, contactformulier, live chat, brief of sociale media. Het streven is om binnen 24 uur te reageren. Klachten kunnen direct ingediend worden of via Thuiswinkel Waarborg bemiddeling, waarbij Voetbalreizen.com de uitspraak respecteert. Bij onopgeloste kwesties kan het geschil voorgelegd worden aan de Geschillencommissie.

Wil jij ook beoordelen?

Als jij ervaring hebt met een voetbalreis via Voetbalreizen.com, zien we graag jouw beoordeling. Deel jouw ervaringen zodat anderen weten wat ze kunnen verwachten. Was de reis goed georganiseerd? Hoe bevielen het vervoer en het verblijf? Zou je opnieuw kiezen voor Voetbalreizen.com? Jouw review kan anderen enorm helpen in hun besluitvorming.

Reviews over Voetbalreizen.com
Gerelateerde bedrijven
Allcamps logo
Allcamps
0 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Voetbalreizen.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Allcamps logo
Allcamps
0 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Voetbalreizen.com een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Voetbalreizen.com. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Voetbalreizen.com zouden bestellen.

In welke sectoren is Voetbalreizen.com actief?

Voetbalreizen.com is actief in de vakantie & reizen industrie en specifiek in sectoren zoals activiteiten reizen en themareizen.

Ik heb de beoordelingen van Voetbalreizen.com goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Voetbalreizen.com gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Voetbalreizen.com geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Voetbalreizen.com u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie