Villaexpert logo

Villaexpert reviews en ervaringen

Villaexpert reviews en ervaringen
1020
Villaexpert logo
Website
Villaexpert
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Villaexpert

Droomt u van een luxe vakantie in Toscane, compleet met een privézwembad en verblijf in een schitterende villa? Villaexpert kan wellicht uw droom waarmaken. Maar hoe betrouwbaar is Villaexpert eigenlijk? Is het veilig om bij deze organisatie een villa te boeken? Hoe is de kwaliteit van de klantenservice en de gebruikersvriendelijkheid van de site? Ontdek het door reviews van eerdere gasten te lezen. Zij delen hun ervaringen met Villaexpert, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor uw volgende vakantie.

Over Villaexpert

Villaexpert, geleid door Marcel en Nienke Kramer, is een ervaren Nederlandse organisatie gespecialiseerd in de verhuur van luxe accommodaties in Italië, in nauwe samenwerking met betrouwbare Italiaanse partners. Het bedrijf, gevestigd in Hilversum, zet hoog in op kwaliteit en gastvrijheid, en streeft ernaar uw vakantie droomwerkelijkheid te laten worden. De selectie en inspectie van woningen is rigoureus, met als doel het voorkomen van enige tegenvallers tijdens uw verblijf. Bovendien biedt de website tips en routes om uw vakantie te verrijken, waarbij Villaexpert profiteert van de expertise van zusterbedrijf Comfortvilla, expert in luxe villa’s in Catalonië. Dit samenwerkingsverband en de lokale partnerschappen maken een breed scala aan unieke vakantie-ervaringen mogelijk.

Waarom kiezen voor Villaexpert

Villaexpert biedt een exclusieve selectie van elegante villa's en appartementen in de idyllische regio's Umbrië en Toscane. Bij de keuze van accommodaties worden de locatie en kwaliteit prioriteit gegeven, in samenwerking met lokale Italiaanse agentschappen om deze kwaliteit te garanderen. Of u nu verblijft in een omgebouwde boerderij, molen of klooster, moderne luxe ontbreekt niet. Villaexpert biedt de kans op een unieke en exclusieve vakantie, afgestemd op persoonlijke voorkeuren.

Is Villaexpert betrouwbaar?

Voor vragen of meer informatie nodigt Villaexpert u uit om contact op te nemen, wat hun betrouwbaarheid onderstreept. Het bedrijf is aangesloten bij de SGR, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en werkt samen met betrouwbare partners, waaronder een eigen zusterbedrijf. Het adres in Hilversum en positieve recensies van eerdere gasten versterken het vertrouwen in Villaexpert’s accommodaties en service.

Klantenservice en klachten

Bij vragen of opmerkingen biedt Villaexpert de mogelijkheid om per e-mail of telefonisch tijdens kantooruren in contact te treden. Klachten worden serieus genomen en volgens een vaste procedure behandeld, maar het team streeft ernaar klachten te voorkomen door hoge service en aandacht voor de gast.

Wil jij ook beoordelen?

Heeft u bij Villaexpert een villa gehuurd en wilt u uw ervaring delen? Was de locatie perfect en de villa van alle luxe voorzien zoals beloofd? Deel uw beoordeling, zowel positief als negatief. Uw feedback is waardevol en helpt andere consumenten bij het maken van een keuze. Laat weten hoe Villaexpert omging met eventuele klachten of tegenvallers, en of deze naar tevredenheid opgelost werden. Uw recensie biedt een helder beeld van wat men kan verwachten van Villaexpert.

Reviews over Villaexpert
Gerelateerde bedrijven
Allcamps logo
Allcamps
0 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Villaexpert
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Allcamps logo
Allcamps
0 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Villaexpert een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Villaexpert. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Villaexpert zouden bestellen.

In welke sectoren is Villaexpert actief?

Villaexpert is actief in de vakantie & reizen industrie en specifiek in sectoren zoals landenspecialist en vakantiehuizen.

Ik heb de beoordelingen van Villaexpert goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Villaexpert gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Villaexpert geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Villaexpert u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie