Upway logo

Upway reviews en ervaringen

Bezoek de website
Upway reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4904
Upway logo
Website
upway.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Beoordelingen en Feedback over Upway

De populariteit van fietsen neemt toe, zowel voor de gezondheid als een kostenbesparende keuze in vergelijking met autorijden. Daarbij maakt een groeiend aantal consumenten de overstap van conventionele fietsen naar elektrische fietsen. Upway springt op deze trend in door refurbished elektrische fietsen aan te bieden die aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen tegen een fractie van de prijs van nieuwe fietsen. Ontdek hoe Upway jou aan de ideale elektrische fiets kan helpen door reviews, ervaringen en beoordelingen van klanten te lezen.

Introductie van Upway

Opgericht in 2021 door Toussaint Wattinne en Stéphane Ficaja, voormalige Uber-medewerkers, heeft het Franse bedrijf Upway zich snel uitgebreid naar de Europese markt met vestigingen in Nederland, België, Duitsland en meer. Upway’s missie is het aanbieden van betaalbare elektrische fietsen door middel van refurbished modellen van hoge kwaliteit, waardoor deze meer toegankelijk worden voor het brede publiek.

Waarom kiezen voor Upway?

Upway biedt een divers aanbod van hoogwaardige, refurbished elektrische fietsen aan van bekende merken. Voordat deze fietsen verkocht worden, doorlopen ze een uitgebreide kwaliteitscontrole in Upway’s werkplaatsen. Met een aanbod dat varieert van klassieke modellen tot race- en vouwfietsen, belooft Upway voor elke fietser wat wils. Het kiezen voor een refurbished fiets van Upway betekent tot 60% besparen vergeleken met de nieuwprijs.

De Betrouwbaarheid van Upway

Als jonge speler op de markt heeft Upway een sterke reputatie opgebouwd binnen Europa. Alle informatie over het bedrijf, inclusief algemene voorwaarden en beleidsregels, is eenvoudig toegankelijk en helder geformuleerd op de website van Upway. Klanten krijgen zo direct een duidelijk beeld van Upway's aanbod en servicevoorwaarden.

Klantenservice en Feedback

Upway is gemakkelijk te bereiken via e-mail en een chatbox op hun website, waardoor het eenvoudig is om contact op te nemen voor vragen of het melden van klachten. De chatfunctie is beschikbaar tijdens kantooruren met een geautomatiseerd systeem dat buiten deze uren de meest gestelde vragen beantwoordt.

Deel Jouw Upway Ervaring

Heb je een refurbished elektrische fiets van Upway gekocht en wil je jouw ervaringen delen? Jouw beoordeling kan anderen helpen bij het maken van een geïnformeerde keuze. Door jouw feedback draag je bij aan een duidelijker beeld van Upway's service en kwaliteit. Deel je ervaringen nu en help toekomstige klanten bij hun keuze.

Reviews over Upway
Gerelateerde bedrijven
Dahon-vouwfietsen logo
Dahon-vouwfietsen
1 beoordeling
10
Fiets-stoeltje.nl logo
Fiets-stoeltje.nl
8 beoordelingen
5,3
ISMseat logo
ISMseat
1 beoordeling
9,5
8,5
67% zou opnieuw kopen
Geldwolven

Het lijkt erop dat ze alleen maar achter je geld aan zitten. Nadat je iets besteld hebt, laten ze je in de steek. De batterij van mijn fiets had problemen, maar volgens hen was het niet hun verantwoordelijkheid. Ze stuurden me door naar een fietsenmaker om het zelf op te lossen. Echt schandalig!

Geplaatst op: 01-02-2024
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Sofie J.

4 / 10
1/5 1/5 3/5 3/5
Opnieuw kopen? Nee
Geweldige Gazelle e-bike ontvangen

Snel geleverd, aantrekkelijke prijzen en een uitstekende klantenservice. Een absolute aanbeveling.

Geplaatst op: 23-01-2024
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Emma V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Opnieuw kopen? Ja
Uitstekende ervaring

De prijs-kwaliteitverhouding is goed. De klantenservice is uitmuntend en binnen vijf dagen werd mijn zo goed als nieuwe fiets keurig thuisbezorgd.

Geplaatst op: 09-10-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Bram V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Opnieuw kopen? Ja

Schrijf een beoordeling over Upway
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dahon-vouwfietsen logo
Dahon-vouwfietsen
1 beoordeling
10
Fiets-stoeltje.nl logo
Fiets-stoeltje.nl
8 beoordelingen
5,3
ISMseat logo
ISMseat
1 beoordeling
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Upway een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Upway. Hun gemiddelde score is 8,5 waar 67% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Upway zouden bestellen.

In welke sectoren is Upway actief?

Upway is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals fietsen.

Ik heb de beoordelingen van Upway goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Upway gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Upway geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Upway u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie