Trivago logo

Trivago reviews en ervaringen

Trivago reviews en ervaringen
162
Trivago logo
Website
Trivago
Categorie
Vakantie & reizen

Ontdek Trivago: Jouw Reisvergelijker

Sta je op het punt een onvergetelijke reis te boeken? Of je nu verlangt naar zonovergoten stranden of adembenemende bergtoppen, de stad verkent of kiest voor rust op het platteland, Trivago is jouw betrouwbare partner. Met een dynamisch en uitgebreid platform helpt Trivago je om hotelkosten effectief te vergelijken. Ontdek wat Trivago onderscheidt op het vlak van betrouwbaarheid en klantenservice, en maak een weloverwogen keuze voor jouw volgende avontuur.

Trivago: Van Garage naar Wereldwijd Platform

Opgericht in 2005 in Düsseldorf door Rolf Schrömgens, Peter Vinnemeier, en Stephan Stubner, heeft Trivago zich ontwikkeld van een garageproject naar een spil in de toerisme-industrie. Met een leiderschapsteam bestaande uit CEO Axel Hefer, CFO Matthias Tillmann, CDO Alexander Forstbach, CTPO James Carter, en CPO Anja Honnefelder, groeide het bedrijf met een initiële investering van 1.4 miljoen euro tot een toonaangevende kracht in Europa en daarbuiten, vertegenwoordigd in 54 internationale markten.

Waarom Trivago Jouw Keuze Moet Zijn

Trivago vereenvoudigt het plannen van jouw reis! Vergelijk zonder moeite hotels, activiteiten, huurauto's en vliegtickets dankzij geavanceerde technologie. Krijg inzicht in het meest gunstige aanbod door boekingsopties van Agoda, Vrbo, booking.com, Expedia, en meer zij aan zij te bekijken. Trivago zorgt voor een transparant overzicht en maakt selecteren op basis van type accommodatie, reisduur, aantal reizigers en bestemming makkelijk. Recensies van bezoekers ondersteunen je keuze met waardevolle inzichten.

Betrouwbaarheid van Trivago

Trivago's fundament is gebouwd op integriteit en menselijke verbondenheid, gestuwd door een divers team van experts. De zoektocht naar het perfecte hotel is eenvoudig, snel en onbevooroordeeld, met een focus op jouw behoeften. Een toegewijde benadering van marketing en samenwerkingen versterkt Trivago's missie: het ultieme platform zijn voor elke reiziger.

Uitstekende Klantenservice en Feedback

Voor vragen, feedback of klachten staat het toegankelijke team van Trivago klaar om je te ondersteunen. Ontdek veelgestelde vragen op de website voor snelle antwoorden, en volg Trivago op social mediakanalen zoals Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, en LinkedIn voor actuele informatie en interactie.

Deel Jouw Trivago Ervaring

Jouw ervaringen zijn waardevol! Heb je onlangs via Trivago een reis geboekt? Deel je verhaal en help anderen bij het maken van hun keuze. Jouw feedback verrijkt de Trivago-gemeenschap en bevordert een transparante, vertrouwde omgeving voor alle gebruikers.

Reviews over Trivago
Gerelateerde bedrijven
Allcamps logo
Allcamps
0 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Trivago
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Allcamps logo
Allcamps
0 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Trivago een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Trivago. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Trivago zouden bestellen.

In welke sectoren is Trivago actief?

Trivago is actief in de vakantie & reizen industrie en specifiek in sectoren zoals hotels.

Ik heb de beoordelingen van Trivago goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Trivago gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Trivago geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Trivago u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie