Suntip logo

Suntip reviews en ervaringen

Suntip reviews en ervaringen
314
Suntip logo
Website
Suntip
Categorie
Vakantie & reizen

Ervaringen en Beoordelingen van Suntip

Overweeg je een zonnige trip of een uitgebreide vakantie? Dan is Suntip een bekende naam in jouw zoektocht. Met een breed aanbod aan vakanties die je meenemen naar zonovergoten stranden en boeiende culturele plekken, is Suntip een aantrekkelijke keuze. Echter, voordat je overgaat tot boeken, wil je de betrouwbaarheid verkennen. Hier vind je Suntip beoordelingen direct van medereizigers. Ontdek hun ervaringen met Suntip om een geïnformeerde keuze te maken voor jouw volgende vakantieboeking.

Kennismaking met Suntip

Suntip, een trots merk van Pelikaan Travel Group met meer dan 90 jaar ervaring, is sinds 2009 een toonaangevende online reisorganisatie. Het team, bestaande uit meer dan 25 reisexperts, zet zich dagelijks in om jouw droomvakantie werkelijkheid te maken, met aandacht voor kwaliteit en een hoog serviceniveau.

Waarom voor Suntip kiezen?

Suntip is jouw adres voor een gevarieerd aanbod aan reispakketten. Of het nu gaat om zonvakanties naar de Canarische Eilanden, autoreizen naar Zuid-Frankrijk, citytrips naar Rome of last-minutes naar diverse bestemmingen, Suntip maakt het mogelijk. Kwaliteit staat voorop met zorgvuldig geselecteerde accommodaties, gebaseerd op reizigersbeoordelingen, zodat je altijd geniet van de beste prijs-kwaliteitgarantie.

De betrouwbaarheid van Suntip

De betrouwbaarheid van Suntip is onbetwist. In 2019 werd het door Zoover uitgeroepen tot beste online reisbureau in de categorie zonvakanties. Met een indrukwekkende klantbeoordeling van gemiddeld een 9,6 op onafhankelijke beoordelingssites, wordt vooral de uitmuntende service en flexibiliteit van Suntip geprezen.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

Bij vragen staat de Suntip klantenservice voor je klaar. Op de website vind je een FAQ met vaak gestelde vragen. Is je vraag uniek? Dan staan 25 toegewijde medewerkers vanuit Zevenbergen klaar om je via e-mail, die binnen een werkdag wordt beantwoord, of telefonisch, van maandag tot vrijdag tussen 10u en 17u, te helpen. Contact opnemen kan ook via WhatsApp of live chat.

Deel jouw Suntip Ervaring

Heb je onvergetelijke momenten beleefd in Kusadasi dankzij Suntip, of was jouw ervaring minder positief? Laat je feedback hier achter. Jouw beoordeling van Suntip helpt andere reizigers bij het maken van de juiste keuze voor hun vakantie.

Gerelateerde bedrijven
Allcamps logo
Allcamps
0 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Suntip
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Allcamps logo
Allcamps
0 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Suntip een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Suntip. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Suntip zouden bestellen.

In welke sectoren is Suntip actief?

Suntip is actief in de vakantie & reizen industrie en specifiek in sectoren zoals autovakantie , hotels , stedentrips , vakantiehuizen , vakantieparken en zonvakanties.

Ik heb de beoordelingen van Suntip goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Suntip gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Suntip geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Suntip u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie