Sportreizen.com logo

Sportreizen.com reviews en ervaringen

Sportreizen.com reviews en ervaringen
967
Sportreizen.com logo
Website
Sportreizen.com
Categorie
Vakantie & reizen

Ontdek de klantenfeedback over Sportreizen.com

Droomt u van het bijwonen van een NFL-wedstrijd of een belangrijk PDC-tornooi? Dat kan zelfstandig, maar Sportreizen.com kan deze ervaring moeiteloos voor u regelen, inclusief transport, accommodatie en toegangsbewijzen. Is Sportreizen.com de juiste keuze voor u? Ontdek het door reviews en oordelen van echte klanten op deze pagina te lezen!

Kennismaking met Sportreizen.com

Als gespecialiseerde aanbieder van internationale sportreizen, heeft Sportreizen.com sinds haar oprichting midden 2000, uitgebreide ervaring opgedaan. Centraal staan klantcontact en service: het bedrijf verzorgt uw hotel, transport en entreetickets. Bovendien is Sportreizen.com altijd bereikbaar voor vragen, biedt een noodnummer tijdens uw reis en een gedetailleerd reisplan. Als officiële partner voor de PDC in Nederland en België, garandeert het bedrijf de authenticiteit van de tickets en biedt exclusieve voordelen die bij alternatieve aanbieders vaak missing zijn.

Waarom kiezen voor Sportreizen.com?

Sportreizen.com staat bekend om haar uitgebreide aanbod aan verzorgde sportreizen, verdeeld over diverse categorieën zoals Darts, Formule 1, Moto GP, en meer. Een specifieke reiswens? Vraag een offerte aan voor een op maat gemaakt reisplan. Sportreizen.com garandeert 24/7 ondersteuning, zitplaatsen naast elkaar bij evenementen, en diverse betalingsmogelijkheden waaronder iDeal, PayPal, Visa, en Mastercard.

De betrouwbaarheid van Sportreizen.com

Voor velen is een sportreis een substantiële uitgave. Het is daarom belangrijk om de betrouwbaarheid van Sportreizen.com te verifiëren. Positief is dat contactgegevens, het adres van de hoofdzetel, KvK- en btw-nummer eenvoudig vindbaar zijn. Ook is de websitebeveiliging top-notch, waardoor uw persoonsgegevens veilig zijn. Als lid van SGR biedt Sportreizen.com extra zekerheid: in geval van niet-nakoming worden uw reiskosten vergoed.

Klantenservice en omgaan met klachten

Voor vragen biedt Sportreizen.com meerdere contactopties, inclusief live chat, contactformulier, telefonisch op werkdagen, per brief of direct via e-mail, waarbij men streeft naar een antwoord binnen 24 uur. Klachten worden op dezelfde wijze behandeld, met de belofte van een reactie binnen 14 dagen.

Deel ook uw ervaring met Sportreizen.com

Heeft u eerder een sportreis gemaakt met Sportreizen.com? Uw feedback is waardevol! Was de reis naar wens, was de service goed, en zou u Sportreizen.com aanbevelen? Deel uw ervaring op deze pagina en ondersteun toekomstige klanten bij hun keuze.

Reviews over Sportreizen.com
Gerelateerde bedrijven
Allcamps logo
Allcamps
0 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Sportreizen.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Allcamps logo
Allcamps
0 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sportreizen.com een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Sportreizen.com. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Sportreizen.com zouden bestellen.

In welke sectoren is Sportreizen.com actief?

Sportreizen.com is actief in de vakantie & reizen industrie en specifiek in sectoren zoals activiteiten reizen en themareizen.

Ik heb de beoordelingen van Sportreizen.com goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Sportreizen.com gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Sportreizen.com geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Sportreizen.com u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie