Pruiken-winkel.nl logo

Pruiken-winkel.nl reviews en ervaringen

Pruiken-winkel.nl reviews en ervaringen
934
Pruiken-winkel.nl logo
Website
Pruiken-winkel.nl
Categorie
Webshops

Ontdek Beoordelingen van Pruiken-winkel.nl

Ga je binnenkort naar een feestje waar je opvallend voor de dag wilt komen? Is het alweer bijna carnaval, of wil je gewoon een grappige stunt uithalen met vrienden of familie? Een pruik is dan dé oplossing. Pruiken-winkel.nl biedt een breed scala aan pruiken voor elke gelegenheid en elk budget. Maar wat vinden anderen van Pruiken-winkel.nl? Zijn de pruiken van goede kwaliteit? Hoe beoordelen klanten de prijs-kwaliteitverhouding? En wordt de klantenservice als behulpzaam en vriendelijk ervaren? Lees hier diverse reviews en beoordelingen over Pruiken-winkel.nl, zodat je goed geïnformeerd een keuze kunt maken.

Over Pruiken-winkel.nl

Pruiken-winkel.nl is dé online plek voor een uitgebreide collectie pruiken voor elke gelegenheid. De site is een van de honderden webshops van Shoppartners, een bedrijf dat sinds 1998 feestartikelen en gerelateerde producten verkoopt. Met jarenlange ervaring belooft Shoppartners bij Pruiken-winkel.nl een professionele, snelle service met flexibiliteit. Zoek je een specifieke pruik en kun je deze niet vinden? Neem contact op met de klantenservice, misschien kunnen zij helpen. Alle bestellingen geplaatst voor 15 uur, ontvang je de volgende werkdag al thuis.

Waarom Pruiken-winkel.nl kiezen?

Pruiken-winkel.nl specialiseert zich in pruiken voor alle soorten evenementen en heeft een divers assortiment beschikbaar. Variërend van heren- en damespruiken tot specifieke themapruiken zoals afro-, punk-, of Halloweenpruiken. Vind je niet direct wat je zoekt? De zoekbalk op de website helpt je snel de perfecte match te vinden. Voor verzendingen betaal je 5,99 euro in België en 4,99 euro in Nederland tot bestellingen van 199 euro. Betalingsmogelijkheden zijn onder meer iDeal, bankoverschrijving, creditcard, Bancontact, Sofort, en PayPal. Retouren is mogelijk binnen dertig dagen na ontvangst.

Is Pruiken-winkel.nl te vertrouwen?

Bestellen bij Pruiken-winkel.nl staat garant voor betrouwbaarheid. Het bedrijf is actief op sociale media, biedt directe toegang tot hun KvK-nummer, btw-nummer en hoofdkantooradres. Met een veilige SSL-websiteverbinding, duidelijke algemene voorwaarden, en een uitvoerige FAQ-sectie, toont Pruiken-winkel.nl zich als een betrouwbare webshop. Bovendien is het een gecertificeerd lid van Thuiswinkel Waarborg, wat bevestigt dat ze aan alle betrouwbaarheidscriteria voldoen.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

Heb je een vraag of een probleem en vind je niet direct een antwoord op de site? De klantenservice van Pruiken-winkel.nl staat klaar om je te helpen, zowel per mail als telefonisch. Het is een onderdeel van de Shoppartners klantenservice, wat snelle reacties verzekert. Mocht je een klacht hebben, dan kan deze op verschillende manieren gemeld worden, inclusief bij de Thuiswinkel Waarborg bemiddelingsdienst of het ODR-platform van de Europese Commissie. Biedt bemiddeling geen oplossing? Dan is de Geschillencommissie er voor een definitieve uitspraak.

Deel Jouw Ervaring

Heb je ervaring met Pruiken-winkel.nl? Was het je go-to bron voor unieke pruiken of heb je er eenmalig iets gekocht? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Hoe beoordeel je de kwaliteit van de pruiken? Vond je de prijzen redelijk? Voldeed de levertijd aan je verwachtingen? Zou je in de toekomst opnieuw een bestelling plaatsen, of juist niet? Schrijf een review op deze pagina en help toekomstige klanten een weloverwogen beslissing te nemen.

Reviews over Pruiken-winkel.nl
Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Pruiken-winkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pruiken-winkel.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Pruiken-winkel.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Pruiken-winkel.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Pruiken-winkel.nl actief?

Pruiken-winkel.nl is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb de beoordelingen van Pruiken-winkel.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Pruiken-winkel.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Pruiken-winkel.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Pruiken-winkel.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie