Oranjediscounter.nl logo

Oranjediscounter.nl reviews en ervaringen

Oranjediscounter.nl reviews en ervaringen
903
Oranjediscounter.nl logo
Website
Oranjediscounter.nl
Categorie
Webshops

Beoordelingen en Klant Ervaringen bij Oranjediscounter.nl

De oranjegekte is een uniek en vrolijk verschijnsel bij elk WK of EK, maar ook op verschillende feestdagen gedurende het jaar. Daarbij horen natuurlijk oranje accessoires, die je kunt vinden bij Oranjediscounter.nl. Vraag je je af of deze webshop te vertrouwen is? Op deze pagina vind je recensies en feedback van klanten die reeds bij Oranjediscounter.nl hebben gewinkeld. Hun ervaringen bieden jou inzicht in de betrouwbaarheid van deze webshop.

Wat is Oranjediscounter.nl?

Oranjediscounter.nl is een online winkel gespecialiseerd in oranje feestartikelen. Het maakt deel uit van Shoppartners, een toonaangevende naam in de online detailhandel sinds 1999. Shoppartners beheert meer dan 100 website en heeft een voorraad van meer dan 100.000 producten. Andere sites onder Shoppartners zijn Bellatio.nl en Fun en Feest.nl, om er maar een paar te noemen. Dankzij de sterke achtergrond van Oranjediscounter.nl kan snelle levering bijna altijd worden gegarandeerd. Bestellingen geplaatst voor 15 uur worden doorgaans de volgende werkdag geleverd. Naast Nederland en België, verzendt Oranjediscounter.nl ook internationaal, hoewel met langere levertijden. Gratis verzending is beschikbaar vanaf een aankoop van 199 euro. Voor lagere bedragen zijn de verzendkosten binnen Nederland 4,5 euro en binnen België 5,99 euro.

Waarom shoppen bij Oranjediscounter.nl?

Met een uitgebreid assortiment aan oranje feestgoederen is Oranjediscounter.nl de toonaangevende aanbieder in zijn niche. Van kleding en accessoires tot decoratie voor auto's, fietsversieringen, hoeden, sjaals, geluidsartikelen, vlaggen, pruiken en veel meer. Betalingen kunnen gedaan worden via overschrijving, iDeal, Mastercard, Visa, Bancontact, Sofort, en PayPal. Twijfel na aankoop? Oranjediscounter.nl biedt een retourtermijn van 30 dagen, met een extra termijn van 14 dagen na aanmelding op de website.

Hoe betrouwbaar is Oranjediscounter.nl?

Als onderdeel van het gerenommeerde Shoppartners, geniet Oranjediscounter.nl een hoge mate van vertrouwen. Dit wordt ondersteund door inzichtelijke bedrijfsinformatie zoals het KvK- en btw-nummer, alsook een veilige website via SSL-protocol. Dit garandeert veilige betalingen en beschermt persoonlijke gegevens. Reviews van klanten en een duidelijke klantenservice, samen met de certificatie van het Thuiswinkel Waarborg keurmerk, versterken de betrouwbaarheid van Oranjediscounter.nl.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

Voor vragen raadpleeg je best eerst de FAQ-sectie. Is dit niet voldoende of wil je een klacht indienen, dan is de klantenservice van Oranjediscounter.nl beschikbaar via e-mail of telefoon, maandag tot vrijdag van 8:30 tot 17:00. Klachten worden binnen 14 dagen behandeld, met mogelijkheid tot bemiddeling. Voor onopgeloste zaken kan beroep worden gedaan op de bemiddelingsafdeling van Thuiswinkel Waarborg of de Geschillencommissie.

Deel Jouw Ervaring

Is jouw feest niet compleet zonder de producten van Oranjediscounter.nl, of viel een bestelling tegen? Jouw verhaal is belangrijk voor ons. Door jouw ervaringen in de vorm van een review te delen, help je anderen in hun besluitvorming en draag je bij aan de kennis over Oranjediscounter.nl. Was de kwaliteit en service naar wens? Deel je oordeel en help anderen met jouw feedback.

Reviews over Oranjediscounter.nl
Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Oranjediscounter.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Oranjediscounter.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Oranjediscounter.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Oranjediscounter.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Oranjediscounter.nl actief?

Oranjediscounter.nl is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb de beoordelingen van Oranjediscounter.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Oranjediscounter.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Oranjediscounter.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Oranjediscounter.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie