MarleySpoon logo

MarleySpoon reviews en ervaringen

Bezoek de website
MarleySpoon reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
486
MarleySpoon logo
Website
marleyspoon.nl
Bezoek de website

Ontdek Beoordelingen van Marley Spoon

Geïnteresseerd in wat anderen vinden van Marley Spoon? Wij verzamelden diverse beoordelingen om jou een duidelijk beeld te geven van de gebruikservaringen met Marley Spoon. Ontdek hier wat gebruikers zeggen en hoe zij Marley Spoon ervaren, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken of Marley Spoon ook iets voor jou is.

Kennismaking met Marley Spoon

Opgericht in Duitsland in 2014 door Fabian Siegel en Till Neatby, Marley Spoon streeft ernaar om huishoudens te ondersteunen met hun innovatieve maaltijdboxen. Het doel? Het vereenvoudigen van het kookproces en het verlichten van de weeklijkse maaltijdplanning stress. Marley Spoon belooft niet alleen meer tijd voor plezier in de keuken, maar ook een verbintenis met duurzaamheid. Dit uit zich in hun streven naar minder voedselverspilling en het gebruik van duurzame en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Hun service is inmiddels uitgebreid, met leveringen in landen als Nederland, België, Zweden en Australië.

Waarom Kiezen voor Marley Spoon?

Marley Spoon's maaltijdboxen zijn jouw sleutel tot heerlijke gerechten. Kies tussen drie tot vijf gerechten per week voor het aantal personen van jouw keuze, en krijg precies wat je nodig hebt. Marley Spoon zet in op verse, biologische en lokale ingrediënten waar mogelijk. Met een aanbod van minstens 30 gevarieerde recepten per week, van Thaise burgers tot vegan penne, zorgen ze ervoor dat de eentonigheid ver te zoeken is. Ontwikkeld door ervaren chefs, garandeert Marley Spoon smakelijke gerechten die bijdragen aan hun missie voor duurzaamheid en het gemak van niet naar de supermarkt te hoeven.

De Betrouwbaarheid van Marley Spoon

Marley Spoon geniet een Trustpilot score van 3,2 uit 5 sterren, met omstreeks 80% van beoordelaars die het een gemiddelde tot uitstekende waardering geven, gebaseerd op bijna 900 reviews. Hun klantenservice en inzet voor veilige omgang met persoonsgegevens, samen met hun zichtbaarheid op sociale media en beschikbaarheid van een app, onderstrepen hun betrouwbaarheid. Hun hoofdkantoor is te vinden in Nieuwegein.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

Bij Marley Spoon is jouw feedback van groot belang. Voor vragen of opmerkingen over bestellingen of recepten staan zij klaar. Bereikbaar via telefoon, mail of een contactformulier op hun site, met openingstijden van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 09.00 tot 18.00 uur. Snelle reacties op mails of formulieren zijn gegarandeerd.

Jouw Ervaring met Marley Spoon

Heb jij Marley Spoon al ervaren? Deel jouw mening over de maaltijdboxen en help anderen bij het maken van hun keuze. Jouw review kan van grote waarde zijn en veel zeggen over Marley Spoon.

Reviews over MarleySpoon
Gerelateerde bedrijven
Candyonline logo
Candyonline
3 beoordelingen
9
Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
3 beoordelingen
8
Yarrah logo
Yarrah
0 beoordelingen
10
4,7
40% zou opnieuw kopen
Waardeloos

Een bestelling die al betaald was, is geannuleerd omdat er naar verluidt verkeerd gebruik is gemaakt van een kortingsvoucher. Dit werd echter pas besloten en medegedeeld nadat de betaling al gedaan was! Een verwittiging tijdens het bestelproces was op zijn plek geweest, niet pas na de transactie. Dit is verreweg de minst klantvriendelijke ervaring die ik heb meegemaakt. Ik ben zeer teleurgesteld en zal hier niet meer terugkomen.

Geplaatst op: 09-11-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Martijn V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Een nachtmerrie ervaring!

Na een proefbox besteld en vervolgens het abonnement te hebben stopgezet vanwege vakantie, ontvingen we toch een box. Direct na ontvangst hebben we contact gezocht, maar het kon niet meer stopgezet worden volgens hen. Nu zitten we met aanmaningen en dreigementen van een incassobureau. Pure oplichting!

Geplaatst op: 26-03-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Evy V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Teleurstellende ervaring met slechte afhandeling

Heb enkele boxen van Marley Spoon geprobeerd, maar was zeer teleurgesteld in de kwaliteit waarna ik mijn abonnement heb beëindigd. Twee weken later probeerde Marley Spoon ons toch een box te leveren, ondanks dat we duidelijk geen klant meer waren en inmiddels overgestapt naar HelloFresh. Marley Spoon stond erop dat we de boxen moesten accepteren, wat we weigerden. Nu hebben we van Call2Collect een bericht ontvangen dat we €81 moeten betalen, anders stappen ze naar de rechter. Absoluut onacceptabel gedrag van Marley Spoon, een bedrijf om te vermijden.

Geplaatst op: 15-10-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Tessa B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Ja
Waarschuwing: Geen zaken doen met dit bedrijf

Na de aanschaf van vier boxen vanwege ontevredenheid met de kwaliteit, heb ik mijn abonnement stopgezet en ben overgestapt naar Hello Fresh. Daarna startten de problemen pas echt; Marley Spoon bleef boxen leveren die ik niet had besteld. Ik weigerde deze pakketten, waarna ze zonder pardon een incassobureau op me afstuurden. Dit bedrijf is onbetrouwbaar, ik adviseer iedereen om er ver vandaan te blijven.

Geplaatst op: 15-10-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Esmee P.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Lekkere recepten

Als ik zelf geen kookinspiratie meer heb, bestellen we hier en het valt altijd in de smaak. Erg tevreden met zowel het concept als de service van deze webshop!

Geplaatst op: 30-05-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Joyce K.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 5/5
Opnieuw kopen? Ja

Schrijf een beoordeling over MarleySpoon
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Candyonline logo
Candyonline
3 beoordelingen
9
Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
3 beoordelingen
8
Yarrah logo
Yarrah
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MarleySpoon een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over MarleySpoon. Hun gemiddelde score is 4,7 waar 40% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij MarleySpoon zouden bestellen.

In welke sectoren is MarleySpoon actief?

MarleySpoon is actief in de dieet en gezondheid industrie en specifiek in sectoren zoals maaltijdboxen , eten bestellen en levensmiddelen.

Ik heb de beoordelingen van MarleySpoon goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van MarleySpoon gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of MarleySpoon geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van MarleySpoon u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie