Landenversiering logo

Landenversiering reviews en ervaringen

Landenversiering reviews en ervaringen
858
Landenversiering logo
Website
Landenversiering
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Landenversiering

Op zoek naar dat unieke oranje item voor de voetbalwedstrijd of diverse vlaggen voor een themafeest? Je vindt een uitgebreid assortiment aan feestelijke landenversieringen bij Landenversiering.nl. Misschien heb je al ontdekt wat je nodig hebt, en vraag je je nu af wat anderen vinden van deze webshop. Goed nieuws: je bent hier aan het juiste adres! Wij verzamelden de ervaringen met Landenversiering.nl, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over je aankoop. Echte recensies bieden meer inzicht dan alleen de positieve punten die een bedrijf zelf uitlicht. We hebben zelfs extra informatie opgezocht en horen graag jouw gedachten of eigen beoordeling als je klant bent of wordt. Alvast bedankt!

Over Landenversiering

Landenversiering, een online feestartikelenwinkel gesitueerd in Heerhugowaard, maakt deel uit van Shoppartners. Met ongeveer 100 verschillende webshops zoals Fun en Feest.nl en Speelgoedpostorder.nl, startte Shoppartners in 1999 als een van de online winkelpioniers. Hun netwerk strekt zich nu wereldwijd uit, inclusief een scala aan leveranciers en eigen producten, en ze leveren in bijna 30 landen.

Waarom kiezen voor Landenversiering

Een keuze voor Landenversiering betekent kiezen voor expertise en een ruim aanbod van landengerelateerde feestartikelen, van vlaggen tot schmink en veel meer. Selecteer eerst het werelddeel en vervolgens het specifieke land in het menu voor het gewenste item. Dankzij snelle leveringen kan je last-minute nog shoppen voor het feest van morgen. Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief. Of je nu winkelt voor persoonlijk gebruik, als detailhandelaar tijdens de voetbalseizoen of voor het creëren van sfeer in horecagelegenheden, Landenversiering heeft wat je nodig hebt.

Is Landenversiering betrouwbaar?

Als onderdeel van Shoppartners, met ruim 20 jaar ervaring en ongeveer 100 webshops, staat Landenversiering bekend als betrouwbaar. Met verschillende betalingsmogelijkheden zoals iDEAL, Creditcard, Bancontact, DirectEbanking (Sofort) of PayPal en zelfs bestellingen op rekening voor bedrijven. Landenversiering is in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg, waarmee het voldoet aan de eisen van dit keurmerk.

Klantenservice en klachten

Voor advies, problemen of klachten staat de klantenservice klaar. Start eenvoudig een chat via de website of raadpleeg eerst de Veelgestelde Vragen op de klantenservicepagina. Voorkeur voor mailen of bellen? Beide opties zijn beschikbaar voor een persoonlijk contact.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met de producten van Landenversiering bij jouw landenfeestje of voetbalwedstrijd? Als klant van Landenversiering.nl, deel jouw ervaringen met ons. Beoordeel de artikelen, prijs-kwaliteitverhouding, leversnelheid en service bij problemen. Een grondige review biedt meerwaarde dan een simpele tevreden of ontevreden reactie. Help anderen door jouw beoordeling toe te voegen aan onze verzameling. Dank voor je bijdrage!

Reviews over Landenversiering
Gerelateerde bedrijven
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
0 beoordelingen
10
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
0 beoordelingen
10
ARBOcentrum logo
ARBOcentrum
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Landenversiering
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
0 beoordelingen
10
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
0 beoordelingen
10
ARBOcentrum logo
ARBOcentrum
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Landenversiering een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Landenversiering. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Landenversiering zouden bestellen.

In welke sectoren is Landenversiering actief?

Landenversiering is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb de beoordelingen van Landenversiering goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Landenversiering gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Landenversiering geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Landenversiering u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie