Lab21 logo

Lab21 reviews en ervaringen

Lab21 reviews en ervaringen
853
Lab21 logo
Website
Lab21
Categorie
Webshops

Beoordelingen en Impressies van LAB21

Op zoek naar een nieuwe vloer? Je hebt tegenwoordig veel keuzes, maar het vinden van de juiste aanbieder is cruciaal. LAB21 kan net het bedrijf zijn waarnaar je op zoek bent. We hebben de beoordelingen en ervaringen met LAB21 hier voor je op een rijtje gezet om je een beter beeld te geven van dit bedrijf. De informatie helpt je beslissen of je met hen in zee gaat.

Kennismaking met LAB21

LAB21 specialiseert zich in binnen- en buitenvloeren en heeft meerdere fysieke winkels, met Amersfoort als de vlaggenschipvestiging. De onderneming biedt ook een uitstekende online service. Binnen drie jaar voorzag LAB21 al meer dan twaalfduizend klanten van droomvloeren. LAB staat voor Life at Best, en de firma streeft naar een verbeterde levenskwaliteit voor iedereen. Hun zakelijke filosofie benadrukt specialisme, door selectief te zijn in hun assortiment en niet zomaar elk vloertype van bepaalde merken op te nemen.

Waarom kiezen voor LAB21?

Er zijn veel redenen om voor LAB21 te kiezen. Voornamelijk omdat je hier tot 50% minder betaalt voor een vloer dan bij andere leveranciers, met een laagste prijsgarantie als bonus. Verder biedt LAB21 een uitgebreid aanbod van 1400 verschillende vloeren, inclusief topmerken, houten vloeren, PVC, natuursteentegels en laminaat, met bijzondere aandacht voor de populaire PVC vloeren.

De betrouwbaarheid van LAB21

Twijfelen aan de betrouwbaarheid van LAB21 is niet nodig. Hun laagste prijsgarantie is echt, en je vindt nergens anders zo’n goede balans tussen prijs en kwaliteit. Hun groeiende klantenbestand bewijst dit. LAB21 deelt openlijk de voor- en nadelen van elke vloer en biedt volledige transparantie, inclusief adresgegevens en KvK-nummer op hun website, wat hun betrouwbaarheid onderstreept.

Klantenservice en klachtenafhandeling

Voor vragen die de webshop onbeantwoord laat of het indienen van een klacht, kun je langs de fysieke winkels gaan of contact opnemen via telefoon of e-mail met de helpdesk van LAB21.

Jouw beoordeling van LAB21

De beoordelingen van anderen hebben je hopelijk een goed beeld gegeven van LAB21. Nu is het jouw beurt om te beslissen. Door zelf ook een beoordeling achter te laten, help je anderen bij het maken van hun keuze.

Gerelateerde bedrijven
Oranje-artikelen-winkel.nl logo
Oranje-artikelen-winkel.nl
0 beoordelingen
10
Acrylfoto.nl logo
Acrylfoto.nl
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Lab21
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Oranje-artikelen-winkel.nl logo
Oranje-artikelen-winkel.nl
0 beoordelingen
10
Acrylfoto.nl logo
Acrylfoto.nl
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lab21 een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Lab21. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Lab21 zouden bestellen.

In welke sectoren is Lab21 actief?

Lab21 is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals huis en bouwen.

Ik heb de beoordelingen van Lab21 goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Lab21 gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Lab21 geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Lab21 u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie