Kwik Fit logo

Kwik Fit reviews en ervaringen

Kwik Fit reviews en ervaringen
207
Kwik Fit logo
Website
Kwik Fit
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Kwik Fit

Kwik Fit staat bekend als een van Europa's grootste en meest gerenommeerde autoservicebedrijven, met meer dan 1800 servicepunten die jaarlijks meer dan 8 miljoen klanten bedienen. Ontdek hier wat klanten zeggen over hun ervaringen met Kwik Fit, van APK-keuringen tot reparaties, en maak een geïnformeerde keuze voor jouw auto-onderhoud.

Over Kwik Fit

Opgericht in Edinburgh in 1971 door Tom Farmer, is Kwik Fit uitgegroeid van een Schots garagebedrijf naar een toonaangevend Europees autoservice netwerk. Het bedrijf werd bekend met een fastfood-achtige aanpak: klanten ontvingen snel een duidelijke prijsopgave en konden binnen een uur weer rijden. Vandaag de dag blijft Kwik Fit zich inzetten voor snelle en deskundige service, voortdurend innoverend om te voldoen aan de evoluerende technologie en klantenbehoeften, zoals de switch van brandstofmotoren naar elektrische aandrijvingen.

Waarom kiezen voor Kwik Fit

Kwik Fit onderscheidt zich door een uitgebreid aanbod aan diensten van autobanden tot APK en auto-onderhoud. Het bedrijf handhaaft de originele filosofie van snelle reparaties, aangevuld met de moderne benadering van afspraken plannen via het internet. Alle medewerkers worden opgeleid in de eigen Kwik Fit Academy, wat uniforme kwaliteit garandeert, ongeacht de locatie. Ook voor autoruitschade kun je bij Kwik Fit terecht.

Is Kwik Fit betrouwbaar?

Kwik Fit is al jaren een vertrouwde naam in de autoservicebranche, met tientallen jaren ervaring, meer dan 1800 Europese servicepunten, en miljoenen tevreden klanten. Het bedrijf hanteert heldere kosten vooraf, waardoor klanten niet voor onaangename verrassingen komen te staan na onderhoud of reparaties.

Klantenservice en klachten

Veelgestelde vragen en antwoorden zijn makkelijk te vinden, maar voor persoonlijk advies staat de klantenservice van Kwik Fit zes dagen per week voor je klaar. Contactinformatie, inclusief rechtstreeks telefoonnummers van lokale vestigingen, vind je op de Kwik Fit website onder het overzicht van alle locaties.

Wil jij ook beoordelen?

Deel jouw ervaring met Kwik Fit, of het nu gaat om een APK, onderhoudsbeurt of nieuwe banden. Jouw feedback over de snelheid, prijsstelling en klantenservice kan anderen helpen de juiste keuze te maken.

Reviews over Kwik Fit
Gerelateerde bedrijven
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
0 beoordelingen
10
ARBOcentrum logo
ARBOcentrum
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Kwik Fit
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
0 beoordelingen
10
ARBOcentrum logo
ARBOcentrum
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kwik Fit een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Kwik Fit. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Kwik Fit zouden bestellen.

In welke sectoren is Kwik Fit actief?

Kwik Fit is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals auto onderdelen , auto onderhoud en service en banden.

Ik heb de beoordelingen van Kwik Fit goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Kwik Fit gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Kwik Fit geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Kwik Fit u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie