Komono logo

Komono reviews en ervaringen

Komono reviews en ervaringen
622
Komono logo
Website
Komono
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Komono

Het Belgische accessoiremerk Komono, actief in meer dan 80 landen, staat bekend om zijn unieke, betaalbare ontwerpen. Vooral bekend om stijlvolle zonnebrillen en horloges, biedt Komono voor ieder wat wils. Ontdek wat klanten vinden van Komono om een weloverwogen besluit te nemen voor je aankoop.

Over Komono

Opgericht in 2009 door Anton Janssens en Raf Maes, beide ex-professionele snowboarders, begon Komono met de verkoop van zonnebrillen en accessoires online en is uitgebreid met winkels wereldwijd, inclusief in Antwerpen, Brussel, Amsterdam, Tokio, en Madrid. Komono staat synoniem voor vernieuwing met een focus op trendy ontwerpen en duurzaamheid, strevend naar minimale milieu-impact en onder andere een collectie van gerecycled acetaat.

Waarom kiezen voor Komono

Komono blinkt uit in vernieuwing en variatie in design, met een breed assortiment aan zonnebrillen, horloges, en andere accessoires in verschillende stijlen en kleuren. Deze worden online aangeboden tegen vriendelijke prijzen, zodat iedereen stijlvolle producten kan vinden die bij zijn of haar smaak passen.

Is Komono betrouwbaar?

Met een aanwezigheid wereldwijd, zowel online als in flagship stores in o.a. Antwerpen en Amsterdam, heeft Komono zich bewezen als een betrouwbaar merk. Actief op social media en partnerschappen met influencers houden fans op de hoogte van de nieuwste trends en collecties, waarbij Komono veel belang hecht aan klantcontact.

Klantenservice en klachten

Voor ondersteuning biedt Komono een uitgebreide klantenservicepagina met informatie over bestellingen, garantie, en retourproces. Klanten kunnen contact opnemen via e-mail of telefoon, en het bedrijf is ook actief en benaderbaar op social media voor directe communicatie.

Wil jij ook beoordelen?

Delen van je ervaring met Komono producten is aangemoedigd; jouw mening over de kwaliteit, het bestelproces en de klantenservice kan anderen helpen bij hun keuze. Door jouw review bij te dragen, ondersteun je andere bezoekers in het nemen van een geïnformeerde beslissing.

Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Komono
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Komono een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Komono. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Komono zouden bestellen.

In welke sectoren is Komono actief?

Komono is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals juweliers.

Ik heb de beoordelingen van Komono goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Komono gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Komono geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Komono u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie