Kluizen.nl logo

Kluizen.nl reviews en ervaringen

Kluizen.nl reviews en ervaringen
1215
Kluizen.nl logo
Website
Kluizen.nl
Categorie
Webshops

Ontdek Beoordelingen en Ervaringen met Kluizen.nl

Elk huis herbergt waardevolle zaken zoals juwelen, contant geld, belangrijke documenten of dierbare objecten. Voor de veilige opslag ervan is een kluis vaak de ideale oplossing. Kluizen.nl biedt een breed scala aan kluizen aan, maar hoe betrouwbaar is deze aanbieder? Ben je op zoek naar beoordelingen en ervaringen van Kluizen.nl? Dan vind je hier een uitgebreide verzameling reviews die je kunnen helpen een gefundeerde keuze te maken.

Introductie Kluizen.nl

Kluizen.nl, onderdeel van MB Safety, is een expert in de kluisverkoop met meer dan twintig jaar ervaring. Naast de online aanwezigheid is er ook een fysieke winkel in Barendrecht. Het aanbod omvat een divers assortiment kluizen en een brede range diensten, zoals aankoop van kluizen, een openingsservice bij verlies van sleutels of codes, en handleidingen voor alle aangeboden kluizen.

Waarom voor Kluizen.nl kiezen?

Kluizen.nl voorziet in elke behoefte met categorieën als thuis- en zakelijke kluizen, inbouwkluizen, sleutelkluizen, antieke kluizen, veiligheidsproducten, brandbeveiliging en sale. Opties variëren van laptop- tot wapenkluizen, en van cijfersloten tot brandwerende modellen. Bij bestellingen boven de 25 euro is verzending naar Nederland en België kosteloos, met betalingsopties variërend van creditcard tot AfterPay. De levertijd staat bij elk product aangegeven en wordt nogmaals bevestigd door het team van Kluizen.nl.

De Betrouwbaarheid van Kluizen.nl

De betrouwbaarheid van een kluisverkoper is cruciaal. Kluizen.nl toont bedrijfsinformatie gemakkelijk, gebruikt een veilige SSL-verbinding, heeft duidelijke voorwaarden, biedt deskundige klantenservice en heeft een fysieke store. Ook is het een gecertificeerd Thuiswinkel Waarborg-lid, wat de betrouwbaarheid verder onderstreept.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

Bij vragen of klachten biedt Kluizen.nl meerdere contactopties: chat, telefoon, e-mail, of een terugbelverzoek via de website. Klachten worden binnen veertien dagen behandeld. Voor bemiddeling kan eveneens contact opgenomen worden met Thuiswinkel Waarborg.

Deel Jouw Ervaring met Kluizen.nl

Heb je ervaring met een kluis van Kluizen.nl, of heb je feedback over hun service? Jouw review kan anderen helpen bij hun keuze. Deel je beoordelingen en ervaringen en draag bij aan de community.

Reviews over Kluizen.nl
Gerelateerde bedrijven
vtwonen logo
vtwonen
0 beoordelingen
10
Kunststofbouwmateriaal logo
Kunststofbouwmateriaal
1 beoordeling
9
Colletti logo
Colletti
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Kluizen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
vtwonen logo
vtwonen
0 beoordelingen
10
Kunststofbouwmateriaal logo
Kunststofbouwmateriaal
1 beoordeling
9
Colletti logo
Colletti
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kluizen.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Kluizen.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Kluizen.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Kluizen.nl actief?

Kluizen.nl is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals huis en bouwen.

Ik heb de beoordelingen van Kluizen.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Kluizen.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Kluizen.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Kluizen.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie