Hulpmiddelwereld logo

Hulpmiddelwereld reviews en ervaringen

Hulpmiddelwereld reviews en ervaringen
814
Hulpmiddelwereld logo
Website
Hulpmiddelwereld
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Hulpmiddelwereld

We streven ernaar zo lang mogelijk onafhankelijk thuis te wonen, zelfs als we ouder worden en meer ondersteuning nodig hebben. Gelukkig bestaan er veel gespecialiseerde hulpmiddelen die het thuis wonen veiliger en aangenamer maken. Er duiken online steeds meer speciaalzaken op die deze hulpmiddelen aanbieden, waarvan Hulpmiddelwereld een voornaam voorbeeld is. Als expert in hulpmiddelen voor ouderen, rijst de vraag: zijn de producten van Hulpmiddelwereld veilig en betrouwbaar? Het is cruciaal dat je niet investeert in hulpmiddelen die gebreken vertonen, vooral niet voor jezelf of je dierbaren. Het raadplegen van ervaringen van anderen vóór je een online aankoop doet, is daarom essentieel. Onze reviews bieden een authentiek kijkje in de ervaringen van klanten die eerder bij Hulpmiddelwereld kochten, waardoor je een weloverwogen keuze kunt maken.

Over Hulpmiddelwereld

Opricht in 2009, heeft Hulpmiddelenwereld als missie om senioren te voorzien van diverse kwalitatieve hulpmiddelen die bijdragen aan een aangenamer leven door de zelfredzaamheid en mobiliteit te verbeteren. Niet alleen de levering van topkwaliteit en een breed assortiment aan producten staat centraal. Ook het bieden van deskundig advies bij de aankoop van een hulpmiddel wordt als essentieel beschouwd. Hulpmiddelwereld steunt hierbij op de expertise van ergo- en fysiotherapeuten evenals de praktijkervaringen van klanten, waardoor het zich als leidende professionele online aanbieder van seniorenproducten onderscheidt. De webshop is gebruiksvriendelijk dankzij een heldere indeling in categorieën en elk product is voorzien van duidelijke foto's en beschrijvingen.

Waarom kiezen voor Hulpmiddelwereld?

Hulpmiddelwereld biedt een assortiment dat elk aspect van zelfstandig thuis wonen ondersteunt. Hoewel veel websites hulpmiddelen verkopen, onderscheidt Hulpmiddelwereld zich door zowel online aankopen aan te bieden als klanten uit te nodigen de producten persoonlijk te ervaren in hun showroom te Maastricht, in het MediReva gebouw. Dit maakt het mogelijk om grotere aankopen zoals scootmobiels of rollators eerst te bekijken en te testen. Deskundig personeel staat klaar om advies op maat te geven. Zowel de webshop als showroom faciliteert in de behoeften van kinderen om voor hun ouders een voorselectie te doen voordat ze samen de producten komen uitproberen. Telefonisch advies en live chatten zijn beschikbaar voor wie niet naar de showroom kan komen.

Is Hulpmiddelwereld betrouwbaar?

Met meer dan zesduizend producten die niet alleen in Nederland maar ook in België en Duitsland worden geleverd, bouwt Hulpmiddelwereld voortdurend aan haar betrouwbaarheid. Gevestigd in Maastricht, waar tevens de winkel en showroom te bezoeken zijn, draagt het bedrijf het Thuiswinkel Waarborg certificaat. Dit certificeert dat Hulpmiddelwereld zich conformeert aan Europese richtlijnen voor veilige en eenvoudige online aankoopprocessen, ondersteund door een veilig betalingssysteem via SSL-certificaten en Multisafepay.

Klantenservice en klachten Hulpmiddelwereld

De website biedt uitgebreide informatie over het bestel- en betalingsproces, retourprocedures en hoe klachten in te dienen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen. Voor overige vragen kun je het online contactformulier gebruiken, waarbij vragen gesteld tijdens het weekend de daaropvolgende maandag zullen worden beantwoord.

Wil jij Hulpmiddelwereld ook beoordelen?

Heb jij persoonlijke ervaring met Hulpmiddelwereld? Jouw feedback over de kwaliteit en service is zeer waardevol. Of het nu gaat om een scootmobiel die perfect voldoet aan je wensen of een ander hulpmiddel dat je veel plezier en gemak biedt, laat je beoordeling achter en help anderen bij het maken van de beste keuze voor betrouwbare en veilige hulpmiddelen.

Reviews over Hulpmiddelwereld
Gerelateerde bedrijven
Lensplaza logo
Lensplaza
1 beoordeling
10
Gayavit logo
Gayavit
0 beoordelingen
10
Zepig logo
Zepig
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Hulpmiddelwereld
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lensplaza logo
Lensplaza
1 beoordeling
10
Gayavit logo
Gayavit
0 beoordelingen
10
Zepig logo
Zepig
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hulpmiddelwereld een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Hulpmiddelwereld. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Hulpmiddelwereld zouden bestellen.

In welke sectoren is Hulpmiddelwereld actief?

Hulpmiddelwereld is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals verzorging & gezondheid.

Ik heb de beoordelingen van Hulpmiddelwereld goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Hulpmiddelwereld gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Hulpmiddelwereld geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Hulpmiddelwereld u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie