FotoDigitaliseren.nl logo

FotoDigitaliseren.nl reviews en ervaringen

FotoDigitaliseren.nl reviews en ervaringen
1241
FotoDigitaliseren.nl logo
Website
FotoDigitaliseren.nl
Categorie
Webshops

Ontdek Recensies en Ervaringen met FotoDigitaliseren.nl

Voor veel families vormen fotoalbums met dierbare herinneringen zoals verjaardagsvieringen, mooie reizen, en jeugdfoto's van grootouders, onmisbare schatten in huis. Echter, factoren zoals temperatuurschommelingen, vochtigheid en de tand des tijds kunnen de fysieke kwaliteit van deze foto's aantasten. FotoDigitaliseren.nl biedt een oplossing om deze waardevolle momenten digitaal te bewaren voor de toekomst. Overweeg je gebruik te maken van hun diensten? Lees dan verder voor ervaringen en beoordelingen van andere gebruikers en ontdek of FotoDigitaliseren.nl aan jouw verwachtingen voldoet.

Over FotoDigitaliseren.nl

Geïnitieerd door ondernemer Michael Carels, en genesteld in Schiedam, is FotoDigitaliseren.nl jouw bestemming voor het digitaliseren van foto’s. Deze service beoogt het dramatische scenario te verhinderen waarin foto's met grote sentimentele waarde definitief verloren gaan. FotoDigitaliseren.nl waarborgt een hoogwaardige klantenservice en gegarandeerde privacy. Klanten ontvangen een pakket om foto’s in te sturen, die na digitalisatie via WeTransfer of op een USB-stick aangereikt worden, waarna de originelen veilig retour komen. Maximale discretie in de omgang met jouw persoonlijke foto's is een prioriteit, zodat deze kostbare momenten bewaard blijven zonder zorgen over ongewenste inkijk.

Voordelen van FotoDigitaliseren.nl

Met een focus op topkwaliteit software en apparatuur zorgt FotoDigitaliseren.nl dat jouw foto's zonder kwaliteitsverlies worden gedigitaliseerd, compleet met professionele kleur- en schadecorrectie voor foto’s die beschadigd zijn. Naast foto’s, zijn ook dia's, ansichtkaarten en polaroids welkom. Behandelde orders worden binnen twee werkdagen verzonden, met verzendkosten van 6,5 euro voor bestellingen onder 65 euro (boven dit bedrag is verzending gratis). Betaling verloopt eenvoudig via iDeal. Voor de laatste nieuwtjes volg je FotoDigitaliseren.nl op sociale media.

Betrouwbaarheid van FotoDigitaliseren.nl

FotoDigitaliseren.nl draagt betrouwbaarheid hoog in het vaandel, met een toegankelijke klantenservice, uitgebreide sociale media aanwezigheid, en duidelijke vermelding van KvK-nummer, btw nummer en het adres van de hoofdzetel. De mogelijkheid om de hoofdzetel fysiek te bezoeken benadrukt hun betrokkenheid bij een betrouwbare dienstverlening. Bovendien versterkt het keurmerk van WebwinkelKeur – een garantie voor jaarlijkse controle op naleving van wetgeving en correctheid – de betrouwbaarheid van FotoDigitaliseren.nl.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

Onverhoopte vragen of opmerkingen? De klantenservice van FotoDigitaliseren.nl is bereikbaar via chat, e-mail, post, telefoon of sociale media. Bij klachten verzoekt het bedrijf om contact op te nemen via e-mail of het contactformulier. Mocht er geen bevredigende oplossing komen, dan biedt de bemiddelingsdienst van WebwinkelKeur uitkomst.

Jouw Beoordeling over FotoDigitaliseren.nl

Heb je ervaring met FotoDigitaliseren.nl? Laat dan jouw recensie achter en deel jouw mening over de dienstverlening en de kwaliteit van de digitale foto's. Jouw feedback draagt bij aan een compleet beeld van de service van FotoDigitaliseren.nl, en helpt anderen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Reviews over FotoDigitaliseren.nl
Gerelateerde bedrijven
Babykadowinkel.nl logo
Babykadowinkel.nl
1 beoordeling
9
Fiets-stoeltje.nl logo
Fiets-stoeltje.nl
8 beoordelingen
5,3
Inktwereld logo
Inktwereld
1 beoordeling
9,5
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over FotoDigitaliseren.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Babykadowinkel.nl logo
Babykadowinkel.nl
1 beoordeling
9
Fiets-stoeltje.nl logo
Fiets-stoeltje.nl
8 beoordelingen
5,3
Inktwereld logo
Inktwereld
1 beoordeling
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FotoDigitaliseren.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over FotoDigitaliseren.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij FotoDigitaliseren.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is FotoDigitaliseren.nl actief?

FotoDigitaliseren.nl is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals fotoboeken.

Ik heb de beoordelingen van FotoDigitaliseren.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van FotoDigitaliseren.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of FotoDigitaliseren.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van FotoDigitaliseren.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie