Farmaline logo

Farmaline reviews en ervaringen

Farmaline reviews en ervaringen
286
Farmaline logo
Website
Farmaline
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Farmaline

Het online kopen van gezondheids- en schoonheidsproducten is eenvoudig en discreet. Ben je geïnteresseerd in de ervaringen van klanten met Farmaline? Hier vind je bruikbare reviews over dit bedrijf, zodat je geïnformeerd bent. Ook bieden we informatie over wat Farmaline.nl biedt en bespreken we de betrouwbaarheid van deze webshop. Zo weet je beter wat je kunt verwachten als je overweegt iets te bestellen.

Over Farmaline

Farmaline, een officieel erkende online apotheek met wortels in Keulen, Duitsland, biedt 24/7 een brede range van meer dan 40.000 producten. Hier vind je gezondheidsproducten, voedingssupplementen, receptvrije geneesmiddelen en schoonheidsproducten van topmerken zoals RoC en Vichy. Het voordeel van kopen bij Farmaline is de toegang tot professioneel, persoonlijk afgestemd apothekersadvies bij elke online bestelling.

Waarom kiezen voor Farmaline

Elk product bij Farmaline beschikt over gedetailleerde informatie, zorgvuldig gecontroleerd door specialisten, zodat je vooraf goed geïnformeerd bent. Het voordeel is de discretie; je vermijdt wachtrijen en jouw aankopen blijven ongezien. Je pakket wordt discreet verpakt verzonden. Farmaline biedt regelmatig scherpe prijzen en heeft een uitgebreid assortiment van meer dan 1000 merken, inclusief categorieën als schoonheid & hygiëne, seksualiteit, afslanken, zwangerschap & baby, plus producten voor EHBO- & thuiszorg en vijftigplussers.

Is Farmaline betrouwbaar

Farmaline, onderdeel van Apotheek Shop Apotheke BV en gevestigd in Nederland, biedt een makkelijke en veilige online aankoopervaring. De klantenservice is toegankelijk via telefoon, e-mail en brief. Farmaline gaat zorgvuldig om met je gegevens en verstrekt uitgebreide productinformatie, foto’s en bijsluiters. Beloond met de ABN AMRO Webshop Award Nederland (2017-2018) in de categorie Drogisterij, ontvangt Farmaline zowel positieve recensies over de prijzen, service en levering als ervaringen met vertragingen.

Klantenservice en klachten

Voor vragen kan je eerst de FAQ raadplegen, maar voor persoonlijke hulp bij specifieke vragen of klachten zijn er meerdere contactopties beschikbaar: telefoon, chat, of het contactformulier. Voor opmerkingen over de veiligheid van medische producten is een speciaal e-mailadres voorhanden.

Wil jij ook beoordelen?

Als je ervaring hebt met Farmaline.nl, nodigen we je uit om jouw ervaringen te delen. Of het nu gaat om de leveringssnelheid of hoe een klacht werd afgehandeld, elke review is waardevol voor toekomstige klanten van deze webshop. Jouw beoordelingen helpen anderen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Reviews over Farmaline
Gerelateerde bedrijven
NaturalHeroes logo
NaturalHeroes
1 beoordeling
9,5
Ep logo
Ep
3 beoordelingen
6,8
AEDvoordelig logo
AEDvoordelig
1 beoordeling
9,5
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Farmaline
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
NaturalHeroes logo
NaturalHeroes
1 beoordeling
9,5
Ep logo
Ep
3 beoordelingen
6,8
AEDvoordelig logo
AEDvoordelig
1 beoordeling
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Farmaline een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Farmaline. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Farmaline zouden bestellen.

In welke sectoren is Farmaline actief?

Farmaline is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals verzorging & gezondheid.

Ik heb de beoordelingen van Farmaline goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Farmaline gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Farmaline geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Farmaline u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie