Elemis logo

Elemis reviews en ervaringen

Elemis reviews en ervaringen
1150
Elemis logo
Website
Elemis
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Elemis

Zorg voor je huid en lichaam verdient topkwaliteit. Gezien de veelheid aan producten in de markt, is het vinden van de perfecte verzorgingslijn een uitdaging. Wat voor de één werkt, hoeft niet voor de ander te werken. Wij bieden hulp door echt ervaringen te delen van mensen die Elemis producten hebben gebruikt. Hoe betrouwbaar is Elemis? Wat maakt Elemis uniek ten opzichte van andere merken? Ontdek de antwoorden hier.

Over Elemis

Elemis startte in 1989 in Londen, door initiatief van Linda Steiner. Vanaf het begin geloofde ze in haar visie voor Elemis en stak ze veel energie in het bedrijf. Ze koos voor een verzorgingslijn die nauw verbonden is met de natuur. Daarbij werden haar krachten versterkt door drie experts, elk met hun eigen expertise. Samen hebben zij Elemis uitgebouwd. Ze zijn nog altijd nauw betrokken. In 1994 breidde Elemis uit door hun producten op cruiseschepen aan te bieden en bereikten zo een groter, internationaal publiek. Vandaag de dag is Elemis aanwezig in 45 landen en blijft het merk in populariteit groeien.

Waarom kiezen voor Elemis

Elemis heeft een breed assortiment van huid- en lichaamsverzorgingsproducten die aan diverse behoeften voldoen. De verschillende collecties zorgen voor langdurige en duurzame resultaten gericht op specifieke probleemgebieden. Of je nu hydratatie, verjonging zoekt met Pro-Collagen of je natuurlijke afweer wil verbeteren met Peptide 24/7, Elemis heeft voor elke behoefte een oplossing. Verder biedt Elemis gespecialiseerde lichaamsverzorgingslijnen die exotische, ontspannende en detoxende eigenschappen bevatten. Elemis is er voor jong en oud, man en vrouw, voor een veilige en effectieve huidverzorging.

Is Elemis betrouwbaar?

Met een rijke historie en verschillende bereikte mijlpalen is Elemis een gevestigde naam. Hun innovatieve formules, waaronder de Tri-Enzyme Technology die diepe herstel biedt zonder de delicate microflora te schaden, hebben Awards gewonnen. In 2020 werd Elemis door The Sunday Times Style bekroond als de beste premium huidverzorgingslijn. Gebruikerservaringen spreken boekdelen; veel mensen zijn enthousiast over de effectiviteit en duurzaamheid van Elemis. Ervaar het zelf.

Klantenservice en klachten

Voor vragen, opmerkingen of klachten over je bestelling of account, of wanneer je meer wilt weten over de producten, biedt Elemis uitgebreide support. Een FAQ geeft antwoord op veelgestelde vragen en voor persoonlijk advies kun je terecht bij het expertteam via chat en Twitter. Zij helpen je graag verder.

Wil jij ook beoordelen?

Na het lezen van deze informatie ken je de kwaliteiten van Elemis. Heb je zelf ervaringen met hun producten? Deel je mening door een beoordeling te schrijven. Jouw feedback helpt anderen in hun besluitvorming.

Reviews over Elemis
Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Elemis
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Elemis een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Elemis. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Elemis zouden bestellen.

In welke sectoren is Elemis actief?

Elemis is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals verzorging & gezondheid.

Ik heb de beoordelingen van Elemis goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Elemis gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Elemis geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Elemis u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie