Care Plus logo

Care Plus reviews en ervaringen

Care Plus reviews en ervaringen
713
Care Plus logo
Website
Care Plus
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Care Plus

Care Plus excelleert als expert in reisbescherming. Ontdek in hun webshop een breed scala aan producten zoals muggenwerende middelen, EHBO-sets en zonbescherming - essentieel voor elke reis. Bekijk de echte klantbeoordelingen over Care Plus en maak een geïnformeerde keuze voor je bescherming onderweg.

Over Care Plus

Met een missie gericht op een malariavrije wereld door Travel Health Group, zet Care Plus zich met volle overgave in. Hun bijdrage aan deze missie omvat het doneren van 1% van de omzet aan gerelateerde projecten, waarbij jouw aankoop direct bijdraagt aan dit doel. Als marktleider met ruim 25 jaar ervaring biedt Care Plus een uitgebreid assortiment aan reisbeschermingsproducten.

Waarom kiezen voor Care Plus

Care Plus biedt een uitgebreide collectie aan om veilig de wereld te ontdekken, met alles van DEET tot EHBO-sets. Profiteer van snelle levering bij last-minute bestellingen en gratis verzending vanaf €25,-. Bij vragen staat de klantenservice van Care Plus altijd klaar om je te adviseren.

Is Care Plus betrouwbaar?

Als toonaangevende aanbieder in reisbescherming en een integraal deel van Webwinkel-deals, staat Care Plus bekend om zijn betrouwbaarheid. Veilige betalingsopties, waaronder Afterpay, benadrukken dit vertrouwen nog eens extra.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Care Plus is uitgerust om je uitstekend te ondersteunen, of het nu telefonisch of via e-mail is. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief, vol acties en aanbiedingen.

Wil jij ook beoordelen?

Deel je ervaring bij Care Plus op Ervaringensite.nl en help anderen met het maken van een keuze. Jouw feedback over producten, de levering en klantenservice verrijkt de besliservaring van toekomstige klanten.

Reviews over Care Plus
Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
1 beoordeling
10
Vivolanda logo
Vivolanda
1 beoordeling
9,5
Babassu logo
Babassu
1 beoordeling
9
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Care Plus
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
1 beoordeling
10
Vivolanda logo
Vivolanda
1 beoordeling
9,5
Babassu logo
Babassu
1 beoordeling
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Care Plus een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Care Plus. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Care Plus zouden bestellen.

In welke sectoren is Care Plus actief?

Care Plus is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals verzorging & gezondheid.

Ik heb de beoordelingen van Care Plus goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Care Plus gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Care Plus geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Care Plus u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie