Bungalow.Net logo

Bungalow.Net reviews en ervaringen

Bungalow.Net reviews en ervaringen
433
Bungalow.Net logo
Website
Bungalow.Net
Categorie
Vakantie & reizen

Ontdek Bungalow.Net: Jouw Vakantie Partner

Op zoek naar een unieke vakantie-ervaring? Bungalow.Net verbindt jou rechtstreeks met particuliere bungaloweigenaren, waardoor je reisbureaus en tussenpersonen overslaat. Ontdek door gebruikers gedeelde ervaringen en beoordelingen om een beeld te krijgen van de betrouwbaarheid en service van Bungalow.Net. Verrijk ook ons platform met jouw feedback door een review achter te laten.

Kenmerken van Bungalow.Net

Sinds 1996 faciliteert Bungalow.Net de verhuur van meer dan 25.000 vakantiewoningen in Europa, direct van eigenaar naar huurder. De indrukwekkende groei van Bungalow.Net heeft geleid tot een breed scala aan vakantiewoningen verspreid over Europa. Met uitgebreide foto's en detailrijke beschrijvingen vind je eenvoudig jouw perfecte vakantiehuis. Belangrijke aandachtspunten zijn onder andere: een up-to-date beschikbaarheid, een gevarieerd aanbod tegen competitieve prijzen, een ruime last-minute boekingswindow, en een laagsteprijsgarantie.

Voordelen van Boeken bij Bungalow.Net

Bij Bungalow.Net geniet je van: • Een uitgebreide selectie vakantiewoningen • Aantrekkelijke prijzen • Hoge beschikbaarheid • Europawijd aanbod • Uitgebreide last-minute opties • Verscheidenheid in locaties: strand, bos, of bergen • Laagste Prijs Garantie • Geld-terug bij ontevredenheid • Flexibele betalingsvoorwaarden • Een gebruiksvriendelijke website met eenvoudige zoekfilters.

Betrouwbaarheid van Bungalow.Net

Bungalow.Net is erkend met het Thuiswinkel Waarborg keurmerk, wat aantoont dat het bedrijf voldoet aan belangrijke Europese en Nederlandse regelgeving in e-commerce. De laagsteprijsgarantie en de niet-goed-geld-terugbelofte staan garant voor jouw vertrouwen in hun diensten.

Klantenservice en Behandeling van Klachten

Neem op werkdagen tussen 8.30 en 18.00 uur telefonisch contact op, chat via de website of vul het contactformulier in bij vragen of klachten. Voor directe oplossingen, bespreek klachten eerst ter plaatse met de woningeigenaar. Mocht er geen oplossing bereikt worden, dan staat Bungalow.Net klaar om binnen 24 uur actie te ondernemen. Voor verdere afhandeling kan bij terugkomst de klacht schriftelijk ingediend worden en uiteindelijk, indien nodig, voorgelegd worden aan de SGC of de Europese Geschillencommissie.

Deel Jouw Ervaringen met Bungalow.Net

Deel jouw ervaringen met Bungalow.Net door een review achter te laten op ons platform. Jouw beoordeling over de accommodatie, ligging, gastvrijheid en eventuele klachtoplossing helpt anderen bij het maken van een geïnformeerde beslissing.

Reviews over Bungalow.Net
Gerelateerde bedrijven
SkiChalets logo
SkiChalets
2 beoordelingen
8,7
BBI Travel logo
BBI Travel
3 beoordelingen
6,8
Park Belterwiede logo
Park Belterwiede
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Bungalow.Net
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
SkiChalets logo
SkiChalets
2 beoordelingen
8,7
BBI Travel logo
BBI Travel
3 beoordelingen
6,8
Park Belterwiede logo
Park Belterwiede
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bungalow.Net een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Bungalow.Net. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Bungalow.Net zouden bestellen.

In welke sectoren is Bungalow.Net actief?

Bungalow.Net is actief in de vakantie & reizen industrie en specifiek in sectoren zoals familiereizen , themareizen , vakantiehuizen en vakantieparken.

Ik heb de beoordelingen van Bungalow.Net goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Bungalow.Net gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Bungalow.Net geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Bungalow.Net u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie