Bedrijfsafval.nl logo

Bedrijfsafval.nl reviews en ervaringen

Bedrijfsafval.nl reviews en ervaringen
1074
Bedrijfsafval.nl logo
Website
Bedrijfsafval.nl
Categorie
Diensten

Reviews en ervaringen Bedrijfsafval.nl

Heb je een eigen bedrijf, dan loop je onvermijdelijk tegen het vraagstuk afval aan. In tegenstelling tot huishoudelijk afval kunnen de hoeveelheden bedrijfsafval significant zijn. Het is dan logisch dat je op zoek gaat naar een gespecialiseerde oplossing. Een van deze oplossingen wordt aangeboden door Bedrijfsafval.nl. Maar staat dit bedrijf garant voor kwaliteit? Wil je ervaringen en recensies over Bedrijfsafval.nl lezen? Wij hebben reviews van echte klanten voor jou samengebracht, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken op basis van klantverhalen over Bedrijfsafval.nl.

Over Bedrijfsafval.nl

Bedrijfsafval.nl biedt een breed assortiment aan containers voor het opslaan van bedrijfsafval. Of je nu een specifiek type container nodig hebt, een bepaalde ophaalfrequentie wenst of het juiste formaat zoekt, Bedrijfsafval.nl regelt het voor je. Deze website maakt onderdeel uit van de Milieu Service Groep en werd in 2016 opgericht. Oprichters, de broers Jeffrey en Ronald Voorsluijs, hadden een duidelijke missie: transparantie in de afvalsector bevorderen. Dit realiseren ze door vaste maandelijkse betalingen en all-in tarieven aan te bieden, waardoor klanten steeds duidelijkheid hebben over de kosten. Een extra pluspunt is dat contracten maandelijks opzegbaar zijn, je zit dus nooit langdurig vast aan een serviceovereenkomst.

Waarom kiezen voor Bedrijfsafval.nl?

In korte tijd is Bedrijfsafval.nl een prominente speler op de markt geworden, mede door een breed aanbod tegen scherpe tarieven. Met een landelijke dekking van contacten en containers vind je snel wat je nodig hebt. Je start met het selecteren van de gewenste afvalstroom - restafval, papier/karton, glas, swill, PMD of archiefvernietiging, kiest een passend formaat container en de ophaalfrequentie. Daarbij is het plaatsen van containers altijd kosteloos. Bedrijfsafval.nl staat daarnaast open voor specifieke verzoeken en biedt een flexibele service, benader ze dus gerust met jouw wensen.

Is Bedrijfsafval.nl betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van Bedrijfsafval.nl valt op bij het doorzoeken van hun website. Alle persoonsgegevens worden beschermd met een veilige SSL-verbinding. Relevante bedrijfsinformatie is eenvoudig te vinden, inclusief KvK-nummer, btw-nummer en het adres van de hoofdzetel. Met een eigen klantenservice en de publieke identiteit van de oprichters, toont Bedrijfsafval.nl openheid van zaken. Bovendien is het bedrijf een gecertificeerd lid van het Webshop Keurmerk, wat de betrouwbaarheid bevestigt.

Klantenservice en klachten

Vragen of onduidelijkheden? De klantenservice van Bedrijfsafval.nl staat klaar voor ondersteuning, bereikbaar via het contactformulier, e-mail of telefoon. Meestal ontvang je binnen enkele dagen een respons. Klachten kun je op dezelfde manier indienen of melden bij het Webshop Keurmerk. Op alle klachten krijg je binnen veertien dagen een inhoudelijke reactie. Bij geschillen treedt de Geschillencommissie in werking.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaringen met Bedrijfsafval.nl? Laat een review achter over jouw afvalstroomkeuze, het contract en de geboden service. Was de ervaring met de klantenservice positief? Beoordeel het proces als helder en eenvoudig, of juist niet. Jouw feedback helpt toekomstige klanten een beeld te vormen van wat ze van Bedrijfsafval.nl kunnen verwachten. We moedigen je aan jouw ervaringen te delen.

Reviews over Bedrijfsafval.nl
Gerelateerde bedrijven
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10
ARBOcentrum logo
ARBOcentrum
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Bedrijfsafval.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
0 beoordelingen
10
ARBOcentrum logo
ARBOcentrum
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bedrijfsafval.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Bedrijfsafval.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Bedrijfsafval.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Bedrijfsafval.nl actief?

Bedrijfsafval.nl is actief in de diensten industrie en specifiek in sectoren zoals huis en tuin diensten en kantoor.

Ik heb de beoordelingen van Bedrijfsafval.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Bedrijfsafval.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Bedrijfsafval.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Bedrijfsafval.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie