Amorgos logo

Amorgos reviews en ervaringen

Bezoek de website
Amorgos reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
662
Amorgos logo
Website
amorgos.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Ontdek Zeilavonturen met Amorgos

Passie voor zeilen? Amorgos is jouw gids voor onvergetelijke zeilvakanties, flottielje zeilen, zeilopleidingen, en het huren van zeiljachten. Ontdek hier de ervaringen en reviews over Amorgos, waarmee je een helder beeld krijgt van wat je kunt verwachten qua aanbod en service. Wellicht inspireert het je tot het boeken van jouw volgende zeilavontuur bij Amorgos.

Ontstaan en Groei van Amorgos

Sinds haar start in 1997 met een zeilcursus vanaf Athena naar Amorgos, vaart Amorgos vandaag de dag in de wateren van 15 landen, waaronder Nederland en de Caraïben. Amorgos draait om het plezier in zeilen. Of je nu nieuw bent in de wereld van zeezeilen of je vaardigheden wilt verbreden, Amorgos biedt theoretische en praktische zeillessen aan, zodat je snel en met vertrouwen de zeeën kunt bevaren. Soms verkoopt het bedrijf zelfs boten uit hun eigen vloot, wat een unieke kans kan zijn om een stukje van je zeilervaring permanent te maken.

Waarom voor Amorgos Kiezen?

Bij Amorgos kun je kiezen uit circa 40 verschillende zeiltochten. Van bootverhuur tot meezeil-vakanties en flottielje zeilen, er is voor elk wat wils. Ideaal voor zowel gezinnen met beperkte zeilervaring - waarbij een schipper inspringt -, als voor solozeilers of groepen. Alle zeilactiviteiten worden geleid door deskundige schippers en instructeurs, die na een intensieve opleiding hun passie en kennis overdragen.

De Betrouwbaarheid van Amorgos

Al sinds 1997 staat Amorgos garant voor een fantastische zeilervaring, gesteund door een uitmuntende service, divers aanbod en professioneel team. Het is de enige zeilorganisatie aangesloten bij erkende instanties als de ANVR, SGR, het Calamiteitenfonds, en CWO, wat getuigt van haar betrouwbaarheid. Gevestigd in Almere, is Amorgos bereikbaar via telefoon en e-mail voor iedereen.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

Voor al je vragen of klachten, staat het Amorgos team klaar in Almere, bereikbaar via telefoon of contactformulier. Met aansluiting bij landelijke garantiefondsen biedt Amorgos zekerheid van geld-teruggarantie onder omstandigheden. Onenigheden? De ANVR’s onpartijdige geschillencommissie staat tot je dienst.

Deel Jouw Amorgos Ervaring

Heb je met Amorgos gereisd of een zeilcursus voltooid? Jouw feedback is cruciaal. Help toekomstige zeilers door jouw ervaring te delen op deze pagina. Zo draag je bij aan het vormen van een transparant beeld van Amorgos en ondersteun je anderen in hun keuze.

Reviews over Amorgos
Gerelateerde bedrijven
Simpel logo
Simpel
0 beoordelingen
10
Allcamps logo
Allcamps
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Amorgos
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Simpel logo
Simpel
0 beoordelingen
10
Allcamps logo
Allcamps
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Amorgos een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Amorgos. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Amorgos zouden bestellen.

In welke sectoren is Amorgos actief?

Amorgos is actief in de vakantie & reizen industrie en specifiek in sectoren zoals activiteiten reizen en themareizen.

Ik heb de beoordelingen van Amorgos goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Amorgos gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Amorgos geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Amorgos u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie