Aluminiumphoto.nl logo

Aluminiumphoto.nl reviews en ervaringen

Bezoek de website
Aluminiumphoto.nl reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
661
Aluminiumphoto.nl logo
Website
aluminiumphoto.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Ontdek Klantbeoordelingen van Aluminiumphoto.nl

Geïnteresseerd in wat klanten vinden van Aluminiumphoto.nl? Ontdek hier alle klantreviews over deze webwinkel. Door klantervaringen door te nemen, krijg je een helder beeld van de service en kwaliteit van Aluminiumphoto.nl. Ontdek of dit de webshop is waar je jouw fotoproducten wilt bestellen, gebaseerd op de ervaringen met de foto kwaliteit, klantenservice, en betrouwbaarheid van leveringen van anderen.

Achtergrond van Aluminiumphoto.nl

B&V Media B.V., handelend onder Fotogeschenk, beheert verschillende webshops zoals Aluminiumphoto.nl, gericht op het afdrukken van foto's. Gevestigd in Amsterdam sinds 2007, biedt Fotogeschenk de mogelijkheid digitale foto's op aluminium te vereeuwigen. Afhankelijk van je voorkeur is een afdruk mogelijk vanaf 15x20 cm tot 200x400 cm, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Waarom Aluminiumphoto.nl Kiezen?

Op zoek naar een duurzame manier om digitale foto's te bewaren? Aluminiumphoto.nl biedt hoogwaardige fotoproducten aan, afgewerkt met beschermlaminaat. Via de website kun je eenvoudig je eigen foto uploaden en bestellen in verschillende formaten. Verder kun je in de beeldbank unieke foto's en kunstreproducties vinden voor afdruk. Jouw bestelling arriveert meestal binnen 7 dagen.

De Betrouwbaarheid van Aluminiumphoto.nl

Fotogeschenk voldoet aan de kwaliteitsnormen van Trusted Shops sinds 2007 en heeft een Trusted Shops certificaat. Met een grondige verificatie, een veilige omgang met persoonlijke gegevens, en een transparante bestelprocedure, biedt Aluminiumphoto.nl een betrouwbare service. Daarnaast is er een kopersbescherming die 30 dagen dekt, waarmee je verzekerd bent tegen betalingsverlies. De positieve online reviews bevestigen de betrouwbaarheid van deze webshop.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

Voor vragen of klachten is de klantenservice van Aluminiumphoto.nl telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 17:00. Hierbij geldt eveneens voor WhatsApp contact. Klachten kunnen per mail gestuurd worden, vergezeld van foto’s van het probleem. Er wordt gezocht naar een passende oplossing. Bij geschillen is er een optie om je klacht voor te leggen aan de Europese Commissie zijn online platform voor geschillenbeslechting.

Jouw Beoordeling van Aluminiumphoto.nl

Deel jouw ervaring met Aluminiumphoto.nl door een review te schrijven. Of je nou tevreden bent over je aankoop of punten van kritiek hebt, jouw feedback is waardevol voor anderen die overwegen bij Aluminiumphoto.nl te bestellen. Beschrijf ook je ervaring met de klantenservice om anderen een compleet beeld te geven van wat ze kunnen verwachten.

Reviews over Aluminiumphoto.nl
Gerelateerde bedrijven
Acrylfoto.nl logo
Acrylfoto.nl
0 beoordelingen
10
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
0 beoordelingen
10
Aluminiumfoto.com logo
Aluminiumfoto.com
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Aluminiumphoto.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Acrylfoto.nl logo
Acrylfoto.nl
0 beoordelingen
10
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
0 beoordelingen
10
Aluminiumfoto.com logo
Aluminiumfoto.com
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Aluminiumphoto.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Aluminiumphoto.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Aluminiumphoto.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Aluminiumphoto.nl actief?

Aluminiumphoto.nl is actief in de diensten industrie en specifiek in sectoren zoals printdiensten en drukwerk.

Ik heb de beoordelingen van Aluminiumphoto.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Aluminiumphoto.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Aluminiumphoto.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Aluminiumphoto.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie