Alltours logo

Alltours reviews en ervaringen

Alltours reviews en ervaringen
404
Alltours logo
Website
Alltours
Categorie
Vakantie & reizen

Ontdek Wat Alltours Te Bieden Heeft

Zoek je naar de perfecte getaway, misschien een spontane last-minute of plan je de volgende zomervakantie onder de zon? Een blik op Alltours kan je helpen. Wat houdt dit bedrijf in, hoe betrouwbaar is het, is boeken eenvoudig en staat klantenservice klaar bij vragen? Kortom, is Alltours de juiste keuze voor jou? Laat je leiden door beoordelingen van andere klanten. Wij hebben deze voor je gebundeld voor een duidelijk en overzichtelijk beeld, zodat je een geïnformeerde beslissing kunt maken of Alltours jouw volgende reispartner wordt.

Kennismaking met Alltours

Alltours staat bekend als een belangrijke speler in de reisbranche, opgericht in 1974 in Duitsland. Met een jaaromzet van meer dan een miljoen trekt het vele reizigers aan en wordt het erkend als het negende grootste reisbedrijf binnen Europa. De oprichting door Verhuven in Kleve, nabij Nederland, als een zelfstandig reisaanbieder, heeft de basis gelegd voor hun succes. Begonnen met kleinschalige reizen naar Griekenland, heeft de uitstekende service geleid tot uitbreiding naar alle grote Duitse luchthavens. Tegenwoordig, gevestigd in Duisburg, staat Alltours voor hoogwaardige vakanties tegen betaalbare prijzen, getuige hun motto "alles goed en goedkoop".

Waarom Voor Alltours Kiezen?

Alltours biedt een uitgebreide keuze in vakanties, met diverse zoek- en boekopties afhankelijk van je wensen. Of je nu een specifieke bestemming in gedachten hebt of nog oriënteert, de mogelijkheden zijn uitgebreid, inclusief populaire bestemmingen als Cyprus, Portugal en de Malediven. Naast pakketreizen biedt Alltours ook aantrekkelijke last-minute opties en verre bestemmingen, alles om aan jouw vakantiebehoeften te voldoen.

Betrouwbaarheid van Alltours

Alltours heeft sinds haar oprichting in 1974 een sterke reputatie van betrouwbaarheid opgebouwd. Met jaarlijks meer dan een miljoen tevreden klanten, kun je erop vertrouwen dat je te maken hebt met een gerenommeerd bedrijf. Hoewel klachten niet uitblijven gezien de grootte van het bedrijf, is de klanttevredenheid en de afhandeling van klachten hoog, wat de betrouwbaarheid ten goede komt.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

Bij vragen of voor advies over boekingen staat Alltours klaar met een deskundige klantenservice. Contact opnemen kan via telefoon of het contactformulier op de website, waarbij je direct je vraagcategorie kunt aangeven. Voor algemenere vragen biedt de veelgestelde vragen-sectie vaak al een antwoord.

Deel Jouw Alltours Ervaring

Heb je ervaring met Alltours, of het nu een verre reis of een pakketvakantie betrof, laat het weten! Jouw recensie kan anderen helpen bij het maken van hun keuze. Dus, deel je ervaringen, positief of negatief, en laat vooral weten hoe eventuele klachten zijn afgehandeld. Jouw feedback draagt bij aan het beeld van Alltours bij consumenten.

Reviews over Alltours
Gerelateerde bedrijven
Allcamps logo
Allcamps
0 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Alltours
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Allcamps logo
Allcamps
0 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Alltours een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Alltours. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Alltours zouden bestellen.

In welke sectoren is Alltours actief?

Alltours is actief in de vakantie & reizen industrie en specifiek in sectoren zoals hotels , veiling en actiesites , verre reizen , vliegticket aanbieders en lastminute reizen.

Ik heb de beoordelingen van Alltours goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Alltours gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Alltours geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Alltours u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie