Allcamps logo

Allcamps reviews en ervaringen

Bezoek de website
Allcamps reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
657
Allcamps logo
Website
allcamps.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen

Ben je van plan deze zomer in Europa te gaan kamperen en zoek je een luxe lodgetent of ben je meer een stacaravan-liefhebber? Overweeg je een boeking bij Allcamps? Met hun uitgebreide aanbod vraag je je wellicht af of de kwaliteit op peil is. Zijn de campings van Allcamps werkelijk zo betrouwbaar als ze beloven? Eerdere gastbeoordelingen kunnen je helpen een gefundeerde keuze te maken.

Over Allcamps

Allcamps staat bekend als specialist in kampeervakanties binnen Europa, met een ruim aanbod aan lodgetenten, safaritenten, luxe stacaravans, en bungalowtenten. Dit aanbod komt tot stand door samenwerkingen met vooraanstaande organisaties zoals Go4Camp, Human Travel, en Eurocamp, evenals directe verbintenissen met uiteenlopende Europese campings, wat resulteert in een divers en breed scala aan vakantieopties. Met meer dan 650 campings en 1000 accommodaties in 10 landen, biedt Allcamps voor iedereen een passende kampeervakantie, ongeacht het budget of voorkeur.

Waarom kiezen voor Allcamps

De keuze voor Allcamps wordt vooral aantrekkelijk door hun brede selectie van meer dan 700 campings in 10 landen, gecombineerd met een laagsteprijsgarantie en het ontbreken van reserveringskosten. Of je voorkeur nu uitgaat naar luxe kamperen aan zee of een gevarieerde ervaring zoekt, Allcamps belooft kwaliteit en controleert hun campings om onverwachte verrassingen te vermijden. Flexibele betaalopties verhogen het gemak en de veiligheid van je boeking.

Is Allcamps betrouwbaar?

De langdurige aanwezigheid en de overwegend positieve klantenreviews - met een gemiddelde score rond de 9 - onderstrepen de betrouwbaarheid van Allcamps. Het bedrijf, dat sinds 2006 actief is, wordt gesteund door kampeerliefhebbers en biedt zekerheid door aansluiting bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, waarmee je investering in alle gevallen beschermd is.

Klantenservice en klachten

Allcamps onderscheidt zich door een klantgerichte service, met kantoren in zowel Nederland als daarbuiten en een klantenservice die 363 dagen per jaar beschikbaar is. Of het nu via telefoon, e-mail of social media is, je vragen en klachten worden snel en vakkundig afgehandeld.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met Allcamps? Of je nu een positieve ervaring had, een klacht hebt ingediend of gewoon tevreden bent over de afhandeling ervan, jouw review heeft waarde. Deel jouw bevindingen om anderen te helpen bij hun keuze voor Allcamps.

Reviews over Allcamps
Gerelateerde bedrijven
Supersmoker logo
Supersmoker
0 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Allcamps
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Supersmoker logo
Supersmoker
0 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Allcamps een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Allcamps. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Allcamps zouden bestellen.

In welke sectoren is Allcamps actief?

Allcamps is actief in de vakantie & reizen industrie en specifiek in sectoren zoals campings.

Ik heb de beoordelingen van Allcamps goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Allcamps gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Allcamps geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Allcamps u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie