Alicejo logo

Alicejo reviews en ervaringen

Bezoek de website
Alicejo reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
656
Alicejo logo
Website
alicejo.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Ontdek Wat Anderen Zeggen Over Alicejo

Ben je geïnteresseerd in de mening van anderen over Alicejo's webshop? Wij hebben beoordelingen van deze gespecialiseerde cadeauwinkel voor je samengesteld. Ontdek hoe eerdere klanten de kwaliteit van producten zoals make-up, legpuzzels en boekenleggers ervaren hebben. Evalueren of de klantenservice naar tevredenheid functioneert en problemen adequaat oplost is ook mogelijk. Gebruik deze recensies om te beoordelen of Alicejo betrouwbaar is als webwinkel.

Kennismaking met Alicejo

Vanaf 2008 profileert Alicejo zich als verkoper van internationale make-upmerken. Het aanbod van deze cadeauwinkel is uitgebreid met items zoals legpuzzels, geurkaarsen, kleurboeken en mokken. Alicejo streeft ernaar jou te assisteren in de zoektocht naar het perfecte cadeau, of dit nu voor een ander of voor jezelf is. Dit bedrijf uit Nijmegen biedt producten aan van vooraanstaande merken als Ravensburger, Maybelline en BH Cosmetics. Binnen de omvangrijke sale-sectie vind je beautyartikelen vanaf €1,-. Het filtermechanisme helpt bij het instellen van jouw budget, waardoor alleen producten binnen dit bereik worden weergegeven.

Waarom Kiezen voor Alicejo?

Alicejo springt eruit met een opvallend assortiment, waar je zelfs met een beperkt budget kunt slagen voor beautyproducten, woonartikelen en kantoorbenodigdheden. Verwacht een levertijd van één tot drie dagen. Gratis verzending geldt bij bestellingen vanaf €75,-. Met een bedenktijd van 14 dagen heb je de mogelijkheid om een artikel te retourneren. Na ontvangst van de retourzending in goede staat, wordt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort.

Hoe Betrouwbaar is Alicejo?

Alicejo is geregistreerd bij de KvK, een detail vindbaar in de algemene voorwaarden. Ondanks de afwezigheid van een 'over ons'-pagina, geeft Alicejo blijk van een unieke visie op keurmerken, benadrukkend dat deze inhoudelijk waardevol moeten zijn en niet alleen als visuele geruststelling dienen. Het ontbreken van een keurmerk, wegens het niet voldoen aan standaardeisen zoals een klachtenprocedure en mogelijkheid tot achteraf betalen, roept vragen op over de betrouwbaarheid. Hoewel Alicejo positieve reviews ontvangt op Kiyoh, is het aantal beoordelingen beperkt voor een bedrijf met jarenlange ervaring. Dit aspect doet geen afbreuk aan de betrouwbaarheid, maar is zeker opmerkelijk.

Klantenservice en Klachtenafhandeling bij Alicejo

Opvallend is de afwezigheid van een dedicated klantenservicepagina op Alicejo.com. De bereikbaarheid en het contactnummer zijn verspreid over de site te vinden. Een directe link naar een contactpagina wordt pas zichtbaar na een klik op de help-knop. Alicejo vraagt beleefd om terughoudendheid met het gebruik van uitroeptekens in communicatie. Een duidelijke klachtenprocedure of informatie over escalatie bij ontevredenheid ontbreekt echter volledig. Zonder lidmaatschap van een webshopkeurmerk is toegang tot een onafhankelijke geschillencommissie ook niet aan de orde.

Jouw Ervaringen delen?

Heb jij ervaring met het bestellen bij Alicejo of interactie met de klantenservice gehad? Het delen van jouw ervaringen in een recensie kan anderen helpen een goed onderbouwde keuze te maken over deze webshop. Deel zowel positieve als negatieve ervaringen om potentiële klanten te informeren over de betrouwbaarheid en service van Alicejo, al dan niet beïnvloed door het ontbreken van een keurmerk. Jouw feedback is waardevol voor toekomstige bezoekers.

Reviews over Alicejo
Gerelateerde bedrijven
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
Animals-giftshop logo
Animals-giftshop
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Alicejo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
Animals-giftshop logo
Animals-giftshop
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Alicejo een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Alicejo. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Alicejo zouden bestellen.

In welke sectoren is Alicejo actief?

Alicejo is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals cadeaus , verzorging & gezondheid en koopjes.

Ik heb de beoordelingen van Alicejo goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Alicejo gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Alicejo geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Alicejo u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie