Ziggo logo

Ziggo reviews en ervaringen

Ziggo reviews en ervaringen
124
Ziggo logo
Website
Ziggo
Categorie
Telecom

Ziggo Ervaringen

Twijfel je of Ziggo de beste optie voor jou is? Ontdek hier alle ervaringen, reviews en beoordelingen over Ziggo van zowel consumenten als experts. Heb jij zelf ervaringen met Ziggo en wil je deze delen? Voeg dan jouw review toe en help anderen bij het maken van een geïnformeerde keuze over Ziggo!

Over Ziggo

Opgericht in 2007 door de fusie van @Home, Casema, en Multikabel, bedient Ziggo momenteel 2,8 miljoen huishoudens met internet, televisie, en/of telefonie diensten. Het doel van Ziggo is om haar klanten de best mogelijke gebruikservaring te bieden op het gebied van informatie, communicatie, en entertainment.

Waarom kiezen voor Ziggo?

Hoewel de fusie aanvankelijk voor diverse uitdagingen zorgde, heeft Ziggo zich weten te vestigen als leidende kabelaanbieder in Nederland. Voor wie op zoek is naar een provider met een brede ervaring en een sterke prijs-kwaliteitverhouding, biedt Ziggo uitstekende diensten. Met de mogelijkheid om televisie, telefoon en internet te bundelen in één pakket, kun je bij Ziggo aanzienlijk besparen op je maandelijkse uitgaven.

Overstappen naar Ziggo

Overweeg je de overstap naar Ziggo? Het Ziggo team staat klaar om jou te ondersteunen in dit proces. Wanneer je besluit klant te worden, zorgt Ziggo voor een naadloze overstap. Ze helpen bij het opzeggen van je huidige contract en zorgen ervoor dat je zonder onderbrekingen kunt genieten van Ziggo's diensten.

Gerelateerde bedrijven
Weight Watchers logo
Weight Watchers
0 beoordelingen
10
HotelSpecials logo
HotelSpecials
0 beoordelingen
10
Route Mobiel logo
Route Mobiel
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Ziggo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Weight Watchers logo
Weight Watchers
0 beoordelingen
10
HotelSpecials logo
HotelSpecials
0 beoordelingen
10
Route Mobiel logo
Route Mobiel
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ziggo een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Ziggo. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Ziggo zouden bestellen.

In welke sectoren is Ziggo actief?

Ziggo is actief in de telecom industrie en specifiek in sectoren zoals alles in 1 , internet , simonly , telefonie en televisie.

Ik heb de beoordelingen van Ziggo goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Ziggo gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Ziggo geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Ziggo u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie