Simpel logo

Simpel reviews en ervaringen

Bezoek de website
Simpel reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
38
Simpel logo
Website
simpel.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Simpel reviews

In het digitale tijdperk is een smartphone bijna even essentieel als de lucht die we inademen, vooral om bereikbaar te blijven en onze kostbare momenten direct te delen op sociale platforms zoals Facebook en Instagram. Een passend abonnement is cruciaal, waarbij Simpel uitblinkt door goedkope en betrouwbare sim-only abonnementen aan te bieden via het solide netwerk van T-Mobile.

Over Simpel

Als gespecialiseerde aanbieder focust Simpel sinds 2007 op betaalbare, kwalitatieve sim-only abonnementen zonder de afleiding van telefoonaanbiedingen. Met meer dan een decennium in de industrie, zet Simpel sterk in op transparantie en eerlijkheid door afrekening per seconde of kilobyte, waardoor klanten nooit te veel betalen.

Aanbod van Simpel

Simpel levert voordelige sim-only abonnementen exclusief op het uitgebreide netwerk van T-Mobile, met een divers assortiment aan plannen die aanpassen aan elke klantbehoefte. Of je nu een fanatieke beller of een fervent app-gebruiker bent, Simpel biedt de mogelijkheid om je plan maandelijks naar wens aan te passen, zonder onnodige kosten voor ongebruikt data- of belverbruik.

Sim-only Opties

Van goedkope basisplannen tot opties met onbeperkte data en bellen, Simpel's sim-only abonnementen op het netwerk van T-Mobile bieden voor elk wat wils. Flexibiliteit staat centraal, met de optie om maandelijks je abonnement te wijzigen afhankelijk van je verbruik, wat zorgt voor controle en besparingen.

Zakelijke Mogelijkheden

Simpel ondersteunt ook zakelijke klanten met speciale aanbiedingen en soepele contractopties, waarbij zowel aan kleine als aan grote zakelijke behoeften wordt voldaan, inclusief het gemak van op- en neerschalen van het abonnement.

Fair Use Beleid

Hoewel Simpel nog steeds vertrouwt op het 4G-netwerk voor databehoeften, garandeert hun Fair Use Beleid dat klanten nooit de dupe worden van netwerkmisbruik, met behoud van kwaliteit en snelheid.

Volledige Controle

Met opties om je abonnement te personaliseren en de flexibiliteit om maandelijks aanpassingen te maken, zowel online als via de Simpel-app, blijven klanten volledig in controle over hun mobiele behoeften zonder onverwachte kosten.

De Simpel Belofte

Eerlijkheid en duidelijkheid staan voorop bij Simpel, wat zich duidelijk uit in hun heldere communicatie en betalingsstructuur, waar gesprekken per seconde en data per kilobyte worden afgerekend, om zo eerlijke prijzen te garanderen.

Betrouwbaarheid van Simpel

Als veelvuldig bekroonde mobiele provider met overwegend positieve beoordelingen, wordt Simpel erkend als een betrouwbare keuze voor mobiele diensten, mede dankzij hun transparante voorwaarden en veilige website.

Bereikbaarheid Klantenservice

Simpel's klantenservice staat klaar om via e-mail of live chat support te bieden, met een toegewijde community voor aanvullende vragen, ondersteund door een uitgebreide kennisbank op hun website.

Belangrijke Overwegingen

Voordat je een abonnement bij Simpel kiest, bedenk dat ze uitsluitend sim-only plannen bieden, met ongeëvenaarde flexibiliteit en zelfservice-opties, evenals een bonusprogramma voor het werven van nieuwe klanten.

Deel jouw Simpel ervaring

We nodigen je uit om je ervaringen met Simpel te delen. Jouw gedetailleerde feedback helpt ons en toekomstige klanten in hun besluitvorming. Beschrijf je ervaring zo uitgebreid mogelijk, van het abonnementsproces tot het gebruiksgemak van de Simpel-app. Jouw bijdrage wordt oprecht gewaardeerd!

Reviews over Simpel
Gerelateerde bedrijven
Simyo logo
Simyo
30 beoordelingen
6,6
Ben logo
Ben
203 beoordelingen
7,8
MyTrendyPhone.nl logo
MyTrendyPhone.nl
3 beoordelingen
8,8
6,5
57% zou opnieuw kopen
23 beoordelingen
Onverwachte prijsstijging bij een vast abonnement

Simpel houdt zich niet aan het woord. Ondanks een vast contract, verhogen ze alsnog de prijzen.

Geplaatst op: 09-01-2024
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Sanne J.

4 / 10
3/5 2/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Teleurstellende afhandeling

Na een geweldige vakantie in Portugal, had ik - door het delen van foto's met familie - extra data nodig en kocht ik een data aanvulling. Op mijn laatste dag merkte ik dat de service gestopt was. Blijkbaar had ik 's nachts een data-overschot van 850mb, met een tarief van 0,50 per mb. Dit resulteerde in een onverwachte rekening van meer dan €60. Ondanks dat ik meerdere keren contact zocht en het ontbreken van SMS-notificaties telefonisch bevestigd werd, werd mijn situatie afgedaan met een simpel 'duidelijk'. Geen compensatie of begripvolle behandeling ontvangen. Na meer dan 2 jaar klant te zijn geweest, heb ik besloten om mijn abonnement op te zeggen. Goedkoop abonnement, goedkope service.

Geplaatst op: 21-02-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Dion J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Slecht netwerk waardeloze service

Een bedroevende ervaring met dit bedrijf. De service is ondermaats en je krijgt waar je voor betaalt - weinig. Het datanetwerk laat continu te wensen over, waardoor het onmogelijk is om ongestoord Teams-vergaderingen te houden of de mobiele hotspot voor werkdoeleinden te gebruiken. Tijdens het reizen valt de dataverbinding vaak weg, wat leidt tot uitval van de navigatie, en het bereik nabij de grens voor zowel data als telefonie is erbarmelijk. Toen ik voorstelde om mijn contractuit betalen maar over te stappen naar een netwerk van een beter merk met behoud van mijn nummer, werd dit botweg geweigerd. Gevangen in een contract met dit bedrijf betekent echt gevangen zijn, tekenend voor hun klantonvriendelijke en onaangename instelling.

Geplaatst op: 17-02-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Delano V.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Duidelijk oplichting

Een schokkende ervaring: €50 kwijt voor 583 MB aan data buiten mijn bundel. Dat ze zomaar €50 van mijn rekening kunnen halen voor zoiets kleins is absoluut belachelijk. Dit kan niet anders dan oplichting zijn.

Geplaatst op: 28-12-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Claudia L.

5 / 10
4/5 1/5 1/5 4/5
Opnieuw kopen? Ja
Geen reactie op mijn mails

Op 11 oktober heb ik gevraagd om een gratis maand bij de verlenging van mijn abonnement. Toch is het volledige abonnementsgeld afgeschreven en na vier verstuurde mails geen enkele reactie ontvangen. Onbegrijpelijk hoe er met klanten wordt omgegaan.

Geplaatst op: 20-10-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Hendrik S.

5 / 10
2/5 1/5 1/5 5/5
Opnieuw kopen? Ja
Schokkende kosten bij Simpel

Ik heb een Simpel abonnement met 2000 MB data voor €7,50 per maand. Normaal gesproken houd ik data over, maar afgelopen maand ging ik buiten mijn bundel om 18 minuten internetten, wat me maar liefst €18 kostte! Dit vind ik buitenproportioneel. Helaas zit ik vast aan dit abonnement tot december volgend jaar. Na deze ervaring besluit ik om geen gebruik meer te maken van Simpel.

Geplaatst op: 15-10-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Shannon P.

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Opnieuw kopen? Ja
Van kastje naar de muur

Ik heb me twee uur lang in rondjes laten draaien in een poging een derde abonnement af te sluiten, allemaal om gebruik te kunnen maken van een korting. Ondanks herhaalde pogingen, zowel telefonisch als via de chat, kreeg ik het niet voor elkaar. Meerdere keren ingelogd, formulieren ingevuld en weer van voren af aan moeten beginnen. De ervaring was frustrerend en uiteindelijk heb ik het opgegeven. Niemand scheen me te kunnen of willen helpen, waardoor ik een voordeel van 20 euro ben misgelopen. Erg jammer!

Geplaatst op: 29-09-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Lynn D.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 2/5
Opnieuw kopen? Nee
Geweldig

Ik ben overgestapt van Tele2 naar Simpel en mijn leven is er aanzienlijk op vooruitgegaan.

Geplaatst op: 04-10-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Mitchel H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Opnieuw kopen? Ja
Simpel zijn oplichters, neem hier geen abbo!!

Simpel gedraagt zich als oplichters; voor je het weet zit je al €50 boven je abonnementslimiet, ik raad sterk af om hier een abonnement te nemen!

Geplaatst op: 13-09-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Elin W.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Ja
Doen niet wat ze beloven.

Helaas maken ze de belofte 'voor 23.30 uur besteld, volgende dag in huis' niet waar. Overweeg zorgvuldig of je voor spoedbestellingen bij deze winkel moet zijn.

Geplaatst op: 03-08-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Maartje H.

7 / 10
5/5 2/5 5/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Oplichtersbende

Mijn ervaring met deze organisatie is teleurstellend; het voelt als een doortrapte truc. Elke vraag wordt kinderachtig beantwoord, en er worden verborgen kosten in rekening gebracht. Ze waarschuwen je niet eens als je data bundel op is. Ik heb spijt dat ik hier ooit klant geworden ben en wil zo snel mogelijk van mijn contract af. Ik adviseer iedereen om ver weg te blijven van deze onbetrouwbare aanbieder en te kiezen voor een provider die wel te vertrouwen is.

Geplaatst op: 03-08-2021
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Calvin P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Gewoon de goedkoopste en de beste

Al jaren ben ik klant bij Simpel en ik ben super tevreden: onbeperkt bellen, uitstekende service en prima internet. En dat allemaal voor zo'n lage prijs! Ik kan het iedereen aanbevelen.

Geplaatst op: 14-07-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Femke V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Opnieuw kopen? Ja
Waardeloze klantenservice

Ik stuitte op problemen na het bestellen van een nieuw abonnement met een nummer dat al in gebruik bleek voor WhatsApp en kreeg telefoontjes van vreemden. Toen ik dit probleem voorlegde aan de klantenservice van Simpel, werd mij een oplossing aangeboden die extra kosten met zich meebracht, met de belofte op een vergoeding die er nooit kwam. Ondanks meerdere pogingen tot contact, heb ik het op een gegeven moment opgegeven. Een waarschuwing is op zijn plaats; deze ervaring geeft te denken over hoe het bedrijf met problemen omgaat. Zodra mijn abonnement eindigt, stap ik over.

Geplaatst op: 14-07-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Mathijs P.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Slecht bereik in mn wijk

Ik bel veel, zeker wanneer ik de hond uitlaat. Na mijn overstap van Vodafone naar Simpel merkte ik direct een groot verschil in de kwaliteit van ontvangst, met name binnen en in mijn tuin. Ondanks meerdere gesprekken met de klantenservice, waarbij de verbinding zelfs twee keer wegviel, en het testen met een ander toestel, werd mij na 'onderzoek' medegedeeld dat de gesprekken geen problemen vertoonden en de oorzaak bij mijn toestel zou liggen. Uiteindelijk bleek goedkoop toch duurkoop te zijn.

Geplaatst op: 13-07-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Nienke T.

6 / 10
4/5 2/5 5/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Pas op voor onverwachte kosten

Wanneer je besluit je abonnement te verlengen, blijkt helaas dat het kostenplafond die maand niet actief is, zonder dat dit van tevoren gecommuniceerd is. Dit merk je pas wanneer je de rekening ontvangt. Na contact met de klantenservice bevestigden zij dit, maar meer dan het vervelend vinden, doen ze niet.

Geplaatst op: 29-06-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Gerrit K.

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Opnieuw kopen? Nee
Slechte info over contractlengte

De optie om maandelijks op te zeggen leidt tot frustrerend veel gedoe bij het daadwerkelijk opzeggen.

Geplaatst op: 22-06-2021
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Dewi D.

5 / 10
2/5 1/5 4/5 3/5
Opnieuw kopen? Nee
Goedkoop abonnement

Na jarenlang trouwe klant te zijn geweest bij Vodafone, heb ik onlangs gekozen voor een overstap naar Simpel. Dit vanwege het enorme prijsverschil: waar ik eerst 22,50 euro kwijt was, betaal ik nu slechts 7,50 euro voor een vergelijkbaar 1GB internetabonnement. Deze verandering heeft mij enorm verrast en ik ben uitermate tevreden over de gemaakte keuze!

Geplaatst op: 24-05-2016
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Tobias T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Opnieuw kopen? Ja
Goede service en betrouwbaar

Sinds ongeveer drie weken gebruik ik diensten van Simpel en ik ben er uiterst tevreden over. Ze bieden geweldige service tegen lage kosten. Voordat ik besloot mij aan te melden, heb ik telefonisch contact opgenomen met Simpel voor enkele vragen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan door een medewerker die al mijn vragen netjes beantwoordde. Simpel is betrouwbaar en maakt hun beloftes waar.

Geplaatst op: 05-04-2016
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Nikki O.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Opnieuw kopen? Ja
Tot nu toe geen problemenen

Sinds mijn overstap naar Simpel ervaar ik uitstekend bereik zonder overstapproblemen. Al wat nodig was, was de startdatum bepalen. Alles verliep soepel, hoewel het checken van mijn saldo via de website wat traag gaat.

Geplaatst op: 30-11-2015
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Elif P.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Opnieuw kopen? Ja
Nieuw abbonnement is super

Het nieuwe abonnement van maar 10 euro per maand voor 1gb is fantastisch en ongeëvenaard in prijs. Gratis bellen en sms'en zit er ook bij, waardoor het echt voordelig is. De overstap verliep soepel en alles functioneert naar behoren; een voordelige keuze dus!

Geplaatst op: 27-11-2015
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Lorenzo K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Opnieuw kopen? Ja
Voordelig en uitstekend

Ik ben enorm tevreden met de service en de prijzen. De ontvangst is altijd perfect en ik betaal veel minder dan bij KPN. Mijn Simonly abonnement heeft al mijn verwachtingen overtroffen.

Geplaatst op: 12-05-2015
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Carlijn P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Opnieuw kopen? Ja
Probleem netjes opgelost

Ik liep tegen een probleem aan omdat ik niet in het buitenland kon bellen. Eerst werd gedacht dat het probleem bij mijn telefoon lag, maar na het testen met een andere simkaart bleek dat niet het geval. Na opnieuw contact op te hebben genomen met Simpel, hebben zij het probleem netjes opgelost. Fijn dat het toch naar tevredenheid is afgerond, het laat zien dat een bedrijf daadwerkelijk de moeite neemt om problemen te verhelpen.

Geplaatst op: 16-02-2015
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Milan D.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Opnieuw kopen? Ja
Aantrekkelijke abonnementsvoorwaarden

Bij Simple profiteer je van diverse voordelen: geen kredietcheck, je kunt je nummer behouden en je hebt goede controle over je uitgaven. Dit zijn standaard verwachtingen bij telecomproviders, en tot nu toe ben ik zeer tevreden. Alleen, de klantenservice mag wel verbeterd worden. Maar dit lijkt een veelvoorkomend probleem bij de meeste telecomaanbieders.

Geplaatst op: 18-10-2014
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Jacobus R.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Opnieuw kopen? Ja

Schrijf een beoordeling over Simpel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Simyo logo
Simyo
30 beoordelingen
6,6
Ben logo
Ben
203 beoordelingen
7,8
MyTrendyPhone.nl logo
MyTrendyPhone.nl
3 beoordelingen
8,8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Simpel een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 23 beoordelingen geplaatst over Simpel. Hun gemiddelde score is 6,5 waar 57% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Simpel zouden bestellen.

In welke sectoren is Simpel actief?

Simpel is actief in de telecom industrie en specifiek in sectoren zoals simonly en telefonie.

Ik heb de beoordelingen van Simpel goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Simpel gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Simpel geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Simpel u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie