Simyo logo

Simyo reviews en ervaringen

Simyo reviews en ervaringen
2
Simyo logo
Website
Simyo
Categorie
Telecom

Simyo reviews

We kunnen niet meer zonder onze mobiele telefoons, die essentieel zijn geworden voor dagelijkse activiteiten zoals sociale media, berichten versturen, en online winkelen. Als je op zoek bent naar een nieuw telefoonabonnement, dan biedt Simyo, een bekende online provider, mogelijkerwijs uitkomst. Vraag je je af of Simyo betrouwbaar is en of ze hun beloftes waarmaken? Dan bieden zowel ons deskundig team als gebruikersrecensies inzicht in de service van Simyo. Heb je ervaring met Simyo? Deel dan je mening om anderen te helpen bij hun keuze!

Simyo ervaringen

Onze specialisten hebben Simyo grondig geëvalueerd en bevestigen hun reputatie. Met meer dan tien jaar ervaring en een registratie bij de Kamer van Koophandel, is Simyo gericht op de verkoop van abonnementen, mobiele telefoons en accessoires, zelfbenoemd als de top mobiele provider in Nederland. Gevestigd in Amsterdam, biedt Simyo een breed toegankelijke helpdesk via live chat, e-mail, telefoon, en een forum. Ze faciliteren een veilige betaling via iDeal voor abonnementen, sim-only opties, en losse toestellen.

De Simyo website is beveiligd en intuïtief vormgegeven, waarbij je snel het beste abonnement of toestel vindt. Verlenging van bestaande abonnementen, aangesloten bij het KPN netwerk, is ook mogelijk.

Over Simyo

Met ruim een decennium in de GSM-markt, onderscheidt Simyo zich als prominente aanbieder van telecomproducten. Hun assortiment varieert van complete abonnementen met smartphones tot sim-only opties en losse telefoons. Simyo, deel van KPN en gevestigd in Rotterdam, staat bekend om haar flexibiliteit en self-service via Mijn Simyo.

Onderdeel van KPN

Als trotse vertegenwoordiger van het KPN netwerk, biedt Simyo stabiele dienstverlening en diverse producten, inclusief sim-only en losse telefoons met aanpasbare abonnementen via Mijn Simyo.

Service van Simyo

Simyo's uitgebreide klantenservice is bereikbaar via meerdere kanalen, klaar om te helpen met vragen of problemen aangaande abonnementen of producten.

Betalingsmogelijkheden

Betalen kan bij Simyo uitsluitend met iDeal, waarbij contractuele afspraken maandelijkse afschrijvingen garanderen.

Gebruiksvriendelijkheid

De gebruiksvriendelijke website van Simyo biedt efficiënte navigatie naar gewenste producten en is uitgerust met een SSL-TLC-certificaat voor veilig inloggen en betalen.

Is Simyo betrouwbaar?

Met een sterke online aanwezigheid en meer dan tien jaar ervaring is Simyo een betrouwbare partij voor telefoonabonnementen en -toestellen, waarbij de positieve recensies de betrouwbare service bevestigen.

Bijzonderheden Simyo

Het forum, met meer dan 30.000 gesprekken, staat centraal voor interactie tussen klanten en Simyo, waar vragen effectief beantwoord worden.

Contact opnemen met Simyo

Bereikbaarheid van Simyo is gegarandeerd via telefoon, e-mail, live chat, en het forum, voor vragen of klachten.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Simyo staat klaar om bij te staan, met meerdere communicatiekanalen voor een breed spectrum aan vragen en problemen.

Wil jij ook beoordelen?

Als klant van Simyo, nodigen we je uit jouw ervaringen te delen. Jouw gedetailleerde recensie helpt om een volledig beeld van Simyo te vormen, ondersteunend bij de besluitvorming voor toekomstige klanten. Bedankt voor je bijdrage!

Reviews over Simyo
Gerelateerde bedrijven
247Parking.nl logo
247Parking.nl
0 beoordelingen
10
Vliegparkeren.nl logo
Vliegparkeren.nl
0 beoordelingen
10
Webprint.nl logo
Webprint.nl
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Simyo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
247Parking.nl logo
247Parking.nl
0 beoordelingen
10
Vliegparkeren.nl logo
Vliegparkeren.nl
0 beoordelingen
10
Webprint.nl logo
Webprint.nl
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Simyo een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Simyo. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Simyo zouden bestellen.

In welke sectoren is Simyo actief?

Simyo is actief in de telecom industrie en specifiek in sectoren zoals simonly en telefonie.

Ik heb de beoordelingen van Simyo goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Simyo gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Simyo geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Simyo u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie