Vliegwinkel.nl logo

Vliegwinkel.nl reviews en ervaringen

Vliegwinkel.nl reviews en ervaringen
71
Vliegwinkel.nl logo
Website
Vliegwinkel.nl
Categorie
Vakantie & reizen

Ervaringen en Beoordelingen van Vliegwinkel.nl

Op zoek naar een voordelige vliegticket naar jouw droomvakantie? Vliegwinkel.nl biedt een eenvoudige manier om de goedkoopste vliegreizen te ontdekken. Of je nu thuis bent of onderweg, hier boek je moeiteloos jouw tickets. Overweeg je om vanaf een andere luchthaven te vertrekken of op andere dagen te vliegen voor betere tarieven? Vliegwinkel.nl presenteert in een overzicht de meest betaalbare opties. Lees de ervaringen van eerdere klanten op Vliegwinkel.nl voordat je boekt om een geïnformeerde keuze te maken voor jouw vliegtickets.

Introductie Vliegwinkel.nl

Als onderdeel van Travix, Nederlands grootste online reisbureau, heeft Vliegwinkel.nl sinds 1989 een rijke historie. Oorspronkelijk begonnen met een fysieke winkel in Haarlem, is Vliegwinkel.nl nu een ervaren online aanbieder van vliegtickets, exclusief via het internet sinds 2011. Met toegang tot meer dan 9000 bestemmingen wereldwijd, vind je gegarandeerd een ticket naar jouw droombestemming tegen de scherpste prijs.

Voordelen van Boeken bij Vliegwinkel.nl

De drijfveer om via Vliegwinkel.nl te boeken? Ongelooflijk lage prijzen. Het platform verzamelt aanbiedingen van meer dan 800 luchtvaartmaatschappijen, waaronder toppers als KLM, Emirates en Ryanair, en bespaart je hiermee een hoop zoekwerk. Met eenvoudige invoer van vertrek- en bestemmingsluchthaven, plus optionele reisdata, zie je direct de voordeligste vliegopties. Specifieke maatschappij in gedachten? De zoekfilters helpen je het ideale ticket te vinden. Eenvoudig boekingsbeheer en snelle e-ticket levering, met altijd €10,- korting op een volgende boeking, maken de ervaring compleet.

Zekerheid bij Vliegwinkel.nl

Sinds 1989 staat Vliegwinkel.nl garant voor vertrouwde reisdiensten. Met een stevige aanwezigheid op sociale media en aansluiting bij erkende organisaties als ANVR, IATA en SGR, biedt Vliegwinkel.nl extra zekerheid en ondersteuning voor jou als klant. Of het nu gaat om betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal en PayPal of ondersteuning bij vragen en geschillen, je bent in goede handen.

Klantenservice en Hulp bij Vliegwinkel.nl

Vragen over bagage, boekingswijzigingen of ander advies nodig? Vliegwinkel.nl biedt een rijke FAQ-sectie en persoonlijke hulp via chat en Facebook Messenger. Zorg dat je boekingsgegevens bij de hand hebt voor snelle assistentie door het enthousiaste klantenservice team.

Jouw Beoordeling Telt

Deel jouw Vliegwinkel.nl ervaring op Ervaringensite.nl en ondersteun medereizigers in hun keuze. Of het nu gaat over de vlucht, de gebruiksvriendelijkheid van de website, of de klantenservice, jouw feedback is kostbaar. Een paar minuten van jouw tijd biedt grote waarde voor anderen. Bedankt voor je bijdrage!

Gerelateerde bedrijven
Allcamps logo
Allcamps
0 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Vliegwinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Allcamps logo
Allcamps
0 beoordelingen
10
Amorgos logo
Amorgos
0 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vliegwinkel.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Vliegwinkel.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Vliegwinkel.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Vliegwinkel.nl actief?

Vliegwinkel.nl is actief in de vakantie & reizen industrie en specifiek in sectoren zoals vliegticket aanbieders.

Ik heb de beoordelingen van Vliegwinkel.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Vliegwinkel.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Vliegwinkel.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Vliegwinkel.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie