Phone House logo

Phone House reviews en ervaringen

Phone House reviews en ervaringen
218
Phone House logo
Website
Phone House
Categorie
Telecom

Ontdek de Wereld van Phone House

Phone House is een gevestigde naam in Nederland, alom bekend als dé plek voor een nieuw telefoonabonnement. Het kiezen van de juiste aanbieder is cruciaal, en bij Phone House kun je uitgebreid ervaringen van klanten raadplegen. Of je nu advies nodig hebt over de aanschaf van een nieuwe smartphone, of meer wilt weten over je provider, bij Phone House vind je alle informatie én kun je jouw eigen ervaring delen.

De Geschiedenis van Phone House

Sinds 1998 is Phone House een prominente speler op de Nederlandse telecommarkt. Jaarlijks bedient het bedrijf meer dan 1,5 miljoen klanten, zowel online als in een van de meer dan 200 winkels. De liefde voor mobiele telefonie is sterk voelbaar, en dit resulteert in oprecht, duidelijk advies, waardoor klanten steeds weer de beste keuze maken voor nieuwe smartphones of telefoonabonnementen. Naast traditionele winkels vind je Phone House ook in diverse Mediamarkt shop-in-shops.

Je Nieuwe Telefoonabonnement

Zoek je een fris telefoonabonnement? Phone House staat voor je klaar met een breed assortiment en nuttige klantervaringen. Je vindt hier niet alleen abonnementen zonder toestel, maar ook aantrekkelijke bundels inclusief een gratis smartphone – een perfecte deal!

Het Complete Aanbod van Phone House

Maar er is meer. Bij Phone House kun je ook terecht voor het overstappen naar een alles-in-één pakket. Ontdek de opties voor jouw postcode en laat je verrassen met geweldige aanbiedingen, beschikbaar in winkels of via de handige online webshop.

Gerelateerde bedrijven
DealDonkey logo
DealDonkey
0 beoordelingen
10
T-Mobile logo
T-Mobile
0 beoordelingen
10
Bax-shop logo
Bax-shop
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Phone House
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DealDonkey logo
DealDonkey
0 beoordelingen
10
T-Mobile logo
T-Mobile
0 beoordelingen
10
Bax-shop logo
Bax-shop
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Phone House een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Phone House. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Phone House zouden bestellen.

In welke sectoren is Phone House actief?

Phone House is actief in de telecom industrie en specifiek in sectoren zoals telefonie.

Ik heb de beoordelingen van Phone House goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Phone House gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Phone House geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Phone House u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie