MTV Mobile logo

MTV Mobile reviews en ervaringen

MTV Mobile reviews en ervaringen
58
MTV Mobile logo
Website
MTV Mobile
Categorie
Telecom

Ervaringen met MTV Mobile

Ontdek hier alle beoordelingen over MTV Mobile. Heb je zelf ervaringen met hun diensten? Deel dan je mening om anderen te helpen bij hun keuze. Jouw review kan direct op onze site gepubliceerd worden.

Introductie tot MTV Mobile

MTV Mobile biedt abonnementen voor mobiele telefoons en de nieuwste smartphones. Het merk, dat eerder eigendom was van KPN, maakt sinds 2013 deel uit van T-Mobile. Klanten van MTV Mobile zijn overgezet naar Hi, dankzij de licentieovername door T-Mobile. Bekend om zijn betrouwbaarheid, ook op het KPN-netwerk, bood MTV Mobile aantrekkelijke prijzen zonder dat klanten een leasecontract voor hun toestel nodig hadden. Klanten genieten van extra's zoals MTV-shows en muziek op hun smartphone, toegang tot exclusieve evenementen, en concurrerende tarieven zonder verplichte toestellease. Bovendien biedt MTV Mobile sim-only opties en extra services zoals BlackBerry Bundel, Visual Voicemail, Deezer en toestelverzekering.

Nederlandse mening over MTV Mobile

Over het algemeen geniet MTV Mobile een positieve reputatie, met voordelige prijzen en een degelijk bereik. Toch is niet iedere klant volledig tevreden, wat het belang van het lezen van ervaringen met MTV Mobile onderstreept. Zo krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten.

Deel jouw ervaring met MTV Mobile

Jouw mening over MTV Mobile is waardevol! Door jouw ervaringen te delen, ondersteun je anderen in hun keuze voor een mobiele provider. Jouw beoordeling van MTV Mobile vind je terug op deze pagina, wat helpt bij het vormen van een eerlijk beeld over de kwaliteit van hun services.

Gerelateerde bedrijven
Petplan logo
Petplan
0 beoordelingen
10
Supersmoker logo
Supersmoker
0 beoordelingen
10
Sunny Cars logo
Sunny Cars
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over MTV Mobile
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Petplan logo
Petplan
0 beoordelingen
10
Supersmoker logo
Supersmoker
0 beoordelingen
10
Sunny Cars logo
Sunny Cars
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MTV Mobile een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over MTV Mobile. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij MTV Mobile zouden bestellen.

In welke sectoren is MTV Mobile actief?

MTV Mobile is actief in de telecom industrie en specifiek in sectoren zoals simonly en telefonie.

Ik heb de beoordelingen van MTV Mobile goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van MTV Mobile gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of MTV Mobile geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van MTV Mobile u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie