Hi logo

Hi reviews en ervaringen

Hi reviews en ervaringen
34
Hi logo
Website
Hi
Categorie
Telecom

Ontdek Hi Ervaringen

Twijfel je over het kiezen van Hi als jouw telecomaanbieder? Ontdek hier alle ervaringen, reviews, feedback, en klachten over Hi, rechtstreeks van consumenten. Als je zelf ervaringen hebt met Hi en je wilt deze delen om anderen te helpen, laat dan een review achter en draag bij aan de kennis van de gemeenschap over Hi!

Kennismaking met Hi

Opgericht in 1996, markeerde Hi zijn aanwezigheid op de Nederlandse markt als een van de pioniers in prepaid diensten. Vandaag de dag staat Hi bekend als een gestaag gegroeid merk, beroemd onder meer dan 2 miljoen gebruikers. Als een onderdeel van KPN, profiteert Hi van het uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige netwerk van KPN, waardoor klanten verzekerd zijn van uitstekende dekking.

De Voordelen van Hi

Als onderdeel van de KPN-familie geniet Hi van een uitstekend dekkend netwerk. Het profiteert ook van de technologische vooruitgang van KPN, inclusief toegang tot een superieur 4G netwerk. Met een focus op mobiel bellen, biedt Hi geoptimaliseerde services en aantrekkelijke aanbiedingen voor haar gebruikers.

Studentenkorting bij Hi

Hi richt zich op de mobiele telefoonmarkt, waarbij het haar kracht benut om uitzonderlijke aanbiedingen te doen, waaronder studentenkorting. Als student geniet je van een maandelijkse korting van €2,50, wat resulteert in een besparing van €60 op een abonnement van twee jaar. Profiteer van deze en andere acties bij Hi!

Gerelateerde bedrijven
Lexa logo
Lexa
0 beoordelingen
10
Pepper logo
Pepper
0 beoordelingen
10
Nuon logo
Nuon
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Hi
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lexa logo
Lexa
0 beoordelingen
10
Pepper logo
Pepper
0 beoordelingen
10
Nuon logo
Nuon
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hi een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Hi. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Hi zouden bestellen.

In welke sectoren is Hi actief?

Hi is actief in de telecom.

Ik heb de beoordelingen van Hi goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Hi gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Hi geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Hi u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie