Goedgemerkt logo

Goedgemerkt reviews en ervaringen

Goedgemerkt reviews en ervaringen
480
Goedgemerkt logo
Website
Goedgemerkt
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Goedgemerkt

Overweeg je een aankoop bij Goedgemerkt en ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Wij hebben voor jou de beoordelingen van Goedgemerkt verzameld. Deze recensies zijn geschreven door eerdere klanten die hun persoonlijke ervaringen delen, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Ontdek in de reviews de sterke en zwakke punten van Goedgemerkt volgens hun klanten. Na het lezen van de beoordelingen kun jij beter bepalen of Goedgemerkt de juiste keuze voor jou is.

Over Goedgemerkt

Anouk van Schaardenburg startte in 2002 op kleine schaal haar eigen onderneming, geïnspireerd door het verliezen van spullen van haar kinderen. Ze introduceerde naamlabels voor kleding en gebruiksvoorwerpen zoals broodtrommels, die door de jaren heen zowel vaatwasser- als wasmachinebestendig en stijlvol werden gemaakt. Haar initiatief groeide uit tot een team, bestaande uit andere moeders, met een steeds breder wordend assortiment gericht op het vereenvoudigen van het leven van ouders wereldwijd. Goedgemerkt blijft innoveren met nieuwe producten, gedreven door de wensen van ouders.

Waarom kiezen voor Goedgemerkt

Goedgemerkt biedt een breed scala aan producten om het leven van ouders makkelijker te maken, inclusief naamstickers, kledinglabels, deurstickers en meer. Met de handige labelviewer kun je direct zien hoe je bestelling eruitziet. Je kunt het personaliseren met verschillende kleuren, lettertypes en unieke symbolen. Levering is mogelijk in heel Europa, met gratis verzending boven bepaalde bestelbedragen. Bestellingen binnen Nederland worden dezelfde dag verzonden als ze voor 12.00 uur zijn geplaatst, en internationale bestellingen hebben een logische extra leveringstijd afhankelijk van het land. Alle bestellingen passen door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te zijn voor ontvangst.

Is Goedgemerkt betrouwbaar?

Goedgemerkt staat geregistreerd bij de Stichting Webshop Keurmerk, wat inhoudt dat het voldoet aan belangrijke keurmerkcriteria zoals een bedenktijd van 14 dagen, een onafhankelijke geschillencommissie en de mogelijkheid tot achteraf betalen. Betalingsmethoden omvatten iDeal, Mister Cash, MasterCard, en meer. De website is beschikbaar in meerdere talen en het bedrijf is actief op diverse sociale mediaplatformen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Amersfoort.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over een product of je bestelling? De klantenservice van Goedgemerkt is zowel telefonisch, per e-mail als via online chat bereikbaar. E-mails worden op werkdagen binnen 24 uur beantwoord. Klachten worden ook via deze kanalen behandeld, met de intentie samen tot een oplossing te komen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met Goedgemerkt? Help anderen door jouw ervaring te delen. Schrijf een review over de producten die je hebt besteld, zoals naamstickers of kledinglabels, en deel zowel de positieve als negatieve aspecten. Jouw eerlijke mening kan van grote waarde zijn voor mensen die overwegen bij Goedgemerkt te bestellen.

Reviews over Goedgemerkt
Gerelateerde bedrijven
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
0 beoordelingen
10
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
0 beoordelingen
10
ARBOcentrum logo
ARBOcentrum
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Goedgemerkt
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
0 beoordelingen
10
Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
0 beoordelingen
10
ARBOcentrum logo
ARBOcentrum
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Goedgemerkt een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Goedgemerkt. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Goedgemerkt zouden bestellen.

In welke sectoren is Goedgemerkt actief?

Goedgemerkt is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals kinderen.

Ik heb de beoordelingen van Goedgemerkt goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Goedgemerkt gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Goedgemerkt geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Goedgemerkt u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie