Condoom.nl logo

Condoom.nl reviews en ervaringen

Condoom.nl reviews en ervaringen
723
Condoom.nl logo
Website
Condoom.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Condoom.nl

Het aanschaffen van condooms of glijmiddel bij de drogist kan soms ongemakkelijk voelen. Condoom.nl biedt de oplossing door je de mogelijkheid te geven vanuit je eigen huis deze producten discreet te bestellen. Maar hoe beoordelen klanten deze service echt? Is online bestellen bij Condoom.nl aan te bevelen? Ontdek de mening van gebruikers over de service, levering en productkwaliteit van Condoom.nl. Wij verzamelden alle recensies op deze pagina, zodat je op basis van klantbeoordelingen een weloverwogen keuze kunt maken over Condoom.nl's betrouwbaarheid en service.

Over Condoom.nl

Condoom.nl specialiseert zich in de verkoop van condooms en gerelateerde producten. Deze webshop, beheerd door Dujardin International uit Oisterwijk, heeft meer dan 8 jaar ervaring in deze sector. Hun expertise vormt de basis van het bedrijf. Condoom.nl deelt hun kennis via informatieve video's op YouTube en biedt diverse tips en adviezen op hun website. Ze besteden ook veel aandacht aan seksuele voorlichting en het belang van veilige seks. Privacy en discretie staan hoog in het vaandel; bestellingen worden daarom anoniem verpakt en verzonden.

Waarom kiezen voor Condoom.nl?

Bij Condoom.nl vind je een uitgebreid assortiment condooms van toonaangevende merken zoals Durex, MySize, Wingman en Pasante. Dit aanbod bestaat uit verschillende soorten condooms, waaronder dunne, extra sterke, stimulerende, op maat gemaakte en latexvrije condooms. Naast condooms biedt de webshop ook een breed scala aan glijmiddelen en een selectie seksspeeltjes. Van vibrators en dildo’s tot penisringen en anale speeltjes, evenals zwangerschapstesten en erectiepillen. Condoom.nl biedt gratis verzending in België en Nederland, met de mogelijkheid voor same day delivery tegen een kleine meerprijs, voor een urgente behoefte.

Is Condoom.nl betrouwbaar?

Condoom.nl zorgt voor een veilige winkelervaring met een beveiligde SSL-verbinding, wat betekent dat je persoonlijke gegevens en betalingen beschermd zijn. De webshop biedt gemakkelijke toegang tot contactgegevens zoals telefoonnummer en adres. Met positieve klantenrecensies en een toegankelijke klantenservice via verschillende kanalen, inclusief sociale media, staat Condoom.nl bekend als een betrouwbaar platform voor je aankopen.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen, problemen of klachten? De klantenservice van Condoom.nl is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Ook kun je het bedrijf contacteren via sociale media, met accounts op Twitter, Facebook en een YouTube-kanaal. Het is aan te raden klachten per e-mail door te geven voor een snelle afhandeling en duidelijke communicatie. Alle benodigde informatie kan zo efficiënt worden overgedragen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met de diensten van Condoom.nl? Jouw mening is voor ons van groot belang. Was de levering snel en de productkwaliteit naar wens? Was de verpakking echt discreet? Of heb je wellicht een klacht over Condoom.nl? Deel je recensie hier en help anderen bij het maken van hun keuze.

Reviews over Condoom.nl
Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Condoom.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
0 beoordelingen
10
All4Gadgets logo
All4Gadgets
0 beoordelingen
10
Bodybling logo
Bodybling
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Condoom.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Condoom.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Condoom.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Condoom.nl actief?

Condoom.nl is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals seksshops en erotische shops en verzorging & gezondheid.

Ik heb de beoordelingen van Condoom.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Condoom.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Condoom.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Condoom.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie