Castle Telecom logo

Castle Telecom reviews en ervaringen

Castle Telecom reviews en ervaringen
142
Castle Telecom logo
Website
Castle Telecom
Categorie
Telecom

Ervaringen met Castle Telecom

Overweeg je een abonnement te nemen bij Castle Telecom en ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Hier vind je beoordelingen van klanten die je voorgingen, zodat je een goed beeld krijgt van Castle Telecom. Jouw beslissing om hier wel of niet een abonnement af te sluiten wordt zo een stuk eenvoudiger. Heb je al ervaring met Castle Telecom? Help dan andere consumenten door jouw review te delen, zodat zij een beter beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten.

Wie is Castle Telecom?

Met jarenlange ervaring in het online aanbieden van telefoonabonnementen, staat Castle Telecom bekend om zijn uitstekende service, snelle bezorging en unieke cadeau abonnementen. Bij deze abonnementen ontvang je naast je telefoon een gratis cadeau, zoals een laptop of tablet. Castle Telecom biedt naast hun populaire abonnementen ook betrouwbare klantenservice. Zit je met vragen? Hun team staat altijd voor je klaar. Voor extra vertrouwen zijn ze ook aangesloten bij thuiswinkel.org.

Kies je gratis cadeau

Bij Castle Telecom heb je de keuze uit een breed assortiment cadeaus bij het afsluiten van een nieuw telefoonabonnement. Zo kun je in plaats van een nieuwe smartphone, kiezen voor een gratis PlayStation 4 of een 3D LED-televisie. Het is helemaal aan jou welk cadeau je kiest bij je nieuwe abonnement. Afhankelijk van je keuze, selecteer je het abonnement dat het beste bij je past.

Afspraakbezorging

Bij het afsluiten van een telefoonabonnement bij Castle Telecom komt er een koerier persoonlijk bij je langs. Om je abonnement te activeren, wordt er symbolisch €0,01 gepind als controle van je rekeningnummer. Na deze stap is je abonnement actief en ontvang je meteen het cadeau dat je hebt uitgekozen. Je kunt zelf een afspraak met de koerier plannen, zodat de bezorging op een voor jou geschikt moment plaatsvindt. Snelle service zorgt ervoor dat je nooit lang hoeft te wachten op je nieuwe telefoonabonnement.

Gerelateerde bedrijven
Ben logo
Ben
0 beoordelingen
10
Tjingo logo
Tjingo
0 beoordelingen
10
MTV Mobile logo
MTV Mobile
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Castle Telecom
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ben logo
Ben
0 beoordelingen
10
Tjingo logo
Tjingo
0 beoordelingen
10
MTV Mobile logo
MTV Mobile
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Castle Telecom een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Castle Telecom. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Castle Telecom zouden bestellen.

In welke sectoren is Castle Telecom actief?

Castle Telecom is actief in de telecom.

Ik heb de beoordelingen van Castle Telecom goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Castle Telecom gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Castle Telecom geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Castle Telecom u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie