Beddenbriljant logo

Beddenbriljant reviews en ervaringen

Bezoek de website
Beddenbriljant reviews en ervaringen
Beoordelen Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2587
Beddenbriljant logo
Website
beddenbriljant.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Ontdek Beddenbriljant: Jouw Gids voor een Perfecte Nachtrust

De sleutel tot verfrissend ontwaken ligt in de kwaliteit van je slaap, die sterk beïnvloed wordt door je keuze in bedden en matrassen. Bij de zoektocht naar het ideale bed stuit je al snel op Beddenbriljant, dé expert in slaapcomfort. Twijfel je over de betrouwbaarheid van deze webshop? Ons team, samen met tal van tevreden gebruikers, belichten graag hun positieve ervaringen met Beddenbriljant. Ben je reeds een tevreden klant? Verrijk onze community met jouw recensie en help anderen de beste keuze te maken.

Klantervaringen met Beddenbriljant

Na grondige analyse door ons expertteam, onderscheidt Beddenbriljant zich door zijn jarenlange expertise en betrouwbaarheid, erkend door inschrijving bij de KvK. Hun specialisatie in slaapcomfort, inclusief boxsprings en matrassen, sinds 2015 is ongeëvenaard. Met een toegankelijke showroom in Asten en deskundig advies via diverse communicatiekanalen, biedt Beddenbriljant een gevarieerd assortiment voor iedere slaapvoorkeur.

Beddenbriljant prijst zichzelf met een veilige en intuïtieve online ervaring, waarin gemakkelijk navigeren centraal staat. Voeg daar aantrekkelijke aanbiedingen aan toe, en ontdek waarom hun website een favoriet is onder consumenten.

De Expertise van Beddenbriljant

Met ruim 7 jaar ervaring claimt Beddenbriljant een toppositie in de wereld van slaapcomfort met een breed assortiment van boxsprings tot beddengoed. Ontdek de veelzijdigheid van hun aanbod en vind het perfecte slaapsysteem voor jou.

Extensief Aanbod Boxsprings en Matrassen

Het hart van Beddenbriljant klopt voor de verkoop van boxsprings en matrassen. Van minimalistische ontwerpen tot luxe elektrische boxsprings, samen met een breed scala aan matrassen en toppers, biedt Beddenbriljant voor ieder wat wils.

Ongeëvenaarde Klantenservice

De toegewijde specialisten van Beddenbriljant staan klaar om je zowel online als persoonlijk in hun showroom te adviseren. Profiteer van gratis ophalen of kies voor bezorging met montage voor ultiem gemak.

Veilige en Diverse Betalingsopties

Beddenbriljant ondersteunt alle gangbare en veilige betaalmethoden, inclusief mogelijkheden voor gespreid betalen, om jouw koopervaring zo soepel mogelijk te maken.

Optimaal Gebruikersgemak Website

Ervaar de uitnodigende en gebruiksvriendelijke website van Beddenbriljant, waar gemak in het vinden van producten en veiligheid in transacties voorop staan.

Zekerheid met Beddenbriljant

Bevestigd door zowel een veilige webomgeving als positieve klantbeoordelingen, staat Beddenbriljant garant voor betrouwbaarheid en klanttevredenheid op lange termijn.

Unieke Voordelen van Beddenbriljant

Ontdek de veelzijdige service van Beddenbriljant, van aankoop tot montage, en waarom dit bedrijf uitblinkt in de slaapindustrie.

Neem Contact op met Beddenbriljant

Bereik het team van Beddenbriljant eenvoudig voor al jouw vragen en persoonlijke slaapadvies.

Klantenservice en Ondersteuning

De klantenservice van Beddenbriljant staat paraat om je te assisteren, of het nu gaat om productvragen of ondersteuning bij problemen.

Deel Jouw Beddenbriljant Ervaring

Heb je ervaring met Beddenbriljant? Jouw mening is waardevol voor ons en toekomstige klanten. Deel je verhaal en draag bij aan een transparant beeld van Beddenbriljant.

 

Reviews over Beddenbriljant
Gerelateerde bedrijven
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9
Loberon logo
Loberon
23 beoordelingen
3,3
Bedshop.nl logo
Bedshop.nl
1 beoordeling
9
6,2
42% zou opnieuw kopen
48 beoordelingen
Zeer slecht geen goed woord hier over

Ervaring met een meubelwinkel: aankoop van een bank met verzoek om kleurwijziging resulteerde in extra kosten. Extra betaling voor levering en een vlekkenbeschermingspakket, waarbij afspraken niet werden nagekomen en communicatie uitbleef. Bij levering extra kosten voor montage en onjuiste scharnieren geleverd. Een confrontatie in de winkel leidde tot dreigementen van een medewerker. Zeer teleurstellend en onprofessioneel.

Geplaatst op: 06-02-2024
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Julian S.

4 / 10
2/5 2/5 3/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Waardeloze service!

Na een online bestelling die niet passend was, heb ik drie keer moeten mailen voordat ik eindelijk een reactie kreeg. Retourneren mag, maar dan op mijn eigen kosten. Aangezien de retourkosten bijna de helft van het aankoopbedrag van €9 bedragen, besluit ik het product weg te gooien. We zullen geen zaken meer doen met dit bedrijf.

Geplaatst op: 08-02-2024
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Eva S.

6 / 10
3/5 1/5 4/5 3/5
Opnieuw kopen? Nee
Ze denken zeker dat we gek zijn.

Advies: ga niet in discussie met deze mensen; ze staan te sterk in hun eigen overtuiging. Reken maar niet op een snelle levering; het kan wel drie maanden duren. En als je dan eindelijk een mail krijgt, feliciteren ze je met je geduld. Kortom, verwacht je pakketje niet binnen drie maanden.

Geplaatst op: 21-01-2024
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Linda V.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Zeer teleurstellende ervaring

Op 9 december een bank aangeschaft waarbij voor een andere stofkleur €150 extra in rekening werd gebracht. Ook voor levering binnen 700 meter waren we €50 verschuldigd. Toen we een extra garantie tegen vlekken wilden, werd eerst gezegd dat dit €300 zou kosten. Bij een andere winkel was dit pakket echter maar €150, een feit dat ik aankaartte. De verkoopster beloofde dit na te gaan en terug te bellen, wat nooit gebeurde. We hebben meerdere keren zelf moeten bellen en kregen niets dan uitvluchten te horen. Uiteindelijk, na veel gedoe, werd de levering aangekondigd zonder bevestiging over het pakket. In de winkel werd uiteindelijk toegezegd dat het pakket in maart beschikbaar zou zijn voor €150, iets wat mij de maat deed overlopen — ik wilde de bestelling annuleren. Bij annulering werd ons ten onrechte verteld dat dit ons 50% van de kosten zou schelen, terwijl dit 30% bleek te zijn. De bank werd toch geleverd met het pakket voor €150. Tijdens de montage ontbraken correcte scharnieren, wat nog een bezoek vereiste. Toen sprake was van extra kosten voor montage, kozen wij ervoor dit zelf te doen. Echter, door verkeerde materialen moesten we alsnog hulp inroepen. De behandeling in de winkel en de bedreiging door een medewerker waren de druppel. Dit was een ronduit teleurstellende ervaring waarbij we meerdere malen zijn misleid en slecht behandeld. Ik raad iedereen af hier iets aan te schaffen.

Geplaatst op: 06-02-2024
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Saskia V.

4 / 10
2/5 2/5 3/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Kut bedrijf

De levertijd zou maximaal 7 weken zijn. Ik plaatste mijn bestelling voor een bed in november 2023, maar tegen 22 januari heb ik nog altijd niets ontvangen. Bij telefonisch contact lijken ze altijd gelijk te willen hebben, en ik krijg enkel uitvluchten en onzin te horen.

Geplaatst op: 22-01-2024
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Bram P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Waardeloos bedrijf

De bezorgservice is absoluut ondermaats, vooral als je in een appartementencomplex woont. Je bestelling wordt namelijk niet verder bezorgd dan de eerste deur van het gebouw. Dit kan erg problematisch zijn voor mensen die moeite hebben met lopen. Gezonde personen zoals ik kunnen nog wel zelf de bestelling verplaatsen, maar voor anderen levert dit grote problemen op.

Geplaatst op: 17-01-2024
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Rick J.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Wat een zooi

De levering van mijn bestelling verliep binnen een acceptabele termijn, maar dat is het enige positieve. Ondanks een overeengekomen retour en betaalde transportkosten van €99, werd ik geconfronteerd met aanvullende annuleringskosten van €254,40 en later nóg eens €244,10. Bovendien verloopt alle communicatie traag en moeizaam. Ik raad het afraden hier iets te bestellen.

Geplaatst op: 10-01-2024
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Amber V.

6 / 10
3/5 1/5 3/5 4/5
Opnieuw kopen? Nee
Een rampzalige ervaring met fraudeurs

Twee jaar terug kochten wij een boxspring met opslagruimte die alleen maar teleurstellingen heeft gebracht. Aanvankelijk werd een verkeerd formaat bed geleverd zonder het betaalde voetbord. Het duurde een jaar voordat we de correcte bestelling ontvingen, maar ook die kwam met gebreken; de opslagruimte bleef niet openstaan, waardoor spullen eruit halen onmogelijk werd zonder het gebruik van beide handen. In twee jaar tijd bezochten zes monteurs ons zonder het probleem op te lossen - ze bleven alleen veren vervangen ondanks mijn klachten bij Sjoerdje dat dit niet hielp. Het toppunt was toen de laatste monteur toegaf dat de opslagruimte vervangen moest worden, maar na maanden wachten, beweerde men dat het probleem opgelost was en ik zou zelfs getekend hebben als bewijs, iets wat onmogelijk was aangezien ik niet aanwezig was. Sjoerdje en Iris konden ook geen oplossing bieden. Een complete nachtmerrie. Koop hier alstublieft niets!

Geplaatst op: 21-10-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Fatima E.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Af afwachting

Een slaapbank besteld twee weken terug, terwijl er 1 tot 5 dagen levertijd beloofd was. Na de bestelling werd dit opeens 2 tot 6 weken. Na verschillende reviews gelezen te hebben begin ik me zorgen te maken. Wat me ook opvalt, is dat er na de bestelling geen enkele update wordt gedeeld. Ja, je krijgt toegang tot een account, maar daar is alleen de betalingsinformatie en je bestelde artikelen zichtbaar. Ik blijf in spanning wachten.

Geplaatst op: 16-10-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Anoniem S.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Opnieuw kopen? Ja
Ondermaatse service ervaren!

Mijn bank werd beschadigd geleverd. Toen ik hierover een melding maakte, kreeg ik te horen dat ik dit bij de levering had moeten zien aangezien er doorzichtige folie gebruikt wordt. De chauffeur wacht natuurlijk niet tot je alles uitgepakt hebt... Ze boden aan om tegen een gereduceerd tarief een nieuw onderdeel te leveren. Schandalig, Bedden Briljant!

Geplaatst op: 11-10-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Eva J.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Zeer goed

De website is makkelijk te navigeren. De klantenservice was uitmuntend en de levering en montage gingen vlekkeloos. Ik ben in alle opzichten bijzonder tevreden.

Geplaatst op: 03-10-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Noah G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Opnieuw kopen? Ja
Totaal Onacceptabel

Het aanschaffen van een bank draaide uit op een grote teleurstelling: geleverd na 7 weken in plaats van de beloofde 6, met zichtbare beschadigingen aan twee hoeken en de onderzijde. Na contact moest ik foto’s sturen en werd me verteld dat omruilen mogelijk was, mits er niet op gezeten of geslapen werd om bijkomende kosten te vermijden. Terugsturen in de originele verpakking bleek onhaalbaar. Voor iedere beschadiging kreeg ik uiteindelijk €25 terug – in totaal €50. Maar de bank, gekocht voor €450 inclusief levering, voelt als een verspilling: een krat met een dun laagje schuim, waarbinnen al snel een kuil ontstond. De hoogte en het schuim komen niet overeen met wat de foto’s beloofden. Absoluut waardeloos.

Geplaatst op: 18-09-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Lieke V.

5 / 10
5/5 1/5 1/5 2/5
Opnieuw kopen? Nee
Kortom, ik heb begin oktober 2022 een boxspring besteld wat verkeerd geleverd is, en het duurt steeds maanden voordat ze het komen “oplossen”, maar elke keer dat ze weer komen leveren ze het verkeerde.

In oktober 2022 bestelde ik bij Beddenbriljant een boxspring die verrassend snel geleverd werd, maar helaas was de levering incorrect. Een van de matrassen was 10 cm te lang. Na veel heen en weer communiceren, kwamen ze drie maanden later het matras omwisselen, maar ook dit matras bleek niet juist. Ondanks mijn klachten en een communicatieproces met de fabrikant, besloot het bedrijf uiteindelijk toch de matrassen om te ruilen zonder extra kosten. Vandaag zag ik mij wederom genoodzaakt het bed te demonteren voor controle, maar weer bleken beide matrassen verkeerd te zijn. Nu moet ik wachten op de juiste matrassen, en ik weet niet hoe lang dat gaat duren. Bovendien was ook de topper niet correct geleverd en heb ik een flinke tijd in een kuil moeten slapen voordat dit opgelost werd. Het komt erop neer dat de service en levering ver beneden peil zijn.

Geplaatst op: 26-08-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Mees S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Ja
Waardeloze service van geldwolven

We moesten betalen voor een montageservice die niet verleend is; communicatie is ver te zoeken en eerlijkheid is al helemaal afwezig. Het is een hele uitdaging om dit bedrijf telefonisch te contacteren. Hun service is bedroevend slecht en ze tonen weinig tot geen klantvriendelijkheid.

Geplaatst op: 08-08-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Rachel V.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Opnieuw kopen? Nee
Tip: Koop hier niet of toch zeker geen supplementen

Ik bestelde een bed, dat was qua prijs prima, en betaalde extra voor een 6cm topper in plaats van de standaard 4 cm. Tot mijn teleurstelling ontving ik een 4 cm topper. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice ontving ik een standaardprocedure voor het opsturen van foto's van de topper. Blijkbaar ben ik niet de eerste met dit probleem. Nu beweren ze dat het schuim samen met de hoes 6cm dik is, terwijl mijn foto's duidelijk aantonen dat het amper 5 cm is. De klantenservice blijft een mail herhalen met een optie voor een 8 cm topper, die ik eigenlijk al betaald had. Mijn advies: bestel hier geen supplementen, je ontvangt toch niet wat je bestelt en ze hebben er altijd een verklaring voor.

Geplaatst op: 03-08-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Nynke V.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Levering niet 3tot6 weken 3tot6 maanden

Op 19 januari een boxspring Sunny met hoofd- en voetbord besteld en daarbij montage aangevraagd. Tot mijn teleurstelling werd deze pas op 8 juni geleverd, terwijl op de website duidelijk 3 tot 6 weken werd aangegeven. Het bleek echter meer op maanden uit te draaien. Talloze keren contact gezocht via email en telefoon, telkens mooie beloftes maar geen resultaten. Het resultaat? Maandenlang slapen op een oncomfortabele 2-zits bank, vol frustratie en met een pijnlijke rug. Wel geboden compensatie: een gratis hoeslaken. Toen de levering eindelijk plaatsvond, bleek de montagesnel en gehaast, waardoor ik niet goed de kans kreeg alles te inspecteren. Het materiaal leek niet op het staaltje dat ik had gezien, en er waren afmetingsverschillen. Een bijkomende reparatie kostte me nog eens €30. Achteraf blijkt dat deze bedden in Polen gefabriceerd worden. Al met al, een ervaring die ik liever had overgeslagen.

Geplaatst op: 28-07-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Simon D.

7 / 10
5/5 3/5 5/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Waardeloze service

Mijn ervaring was zeer frustrerend. Ik heb te maken gehad met een misser bij een bedaankoop; er zat een grote losse schroef doorheen en het bed paste niet in het hoofdboord. Dit heb ik meteen gemeld en een monteur maakte twee nieuwe gaten, maar loste het probleem met de schroef niet op. Toen werd me verteld dat ik een deel van het bed kon omruilen, maar dat ik het zelf moest demonteren en de vervanging zelf in elkaar moest zetten. Dit terwijl het waarschijnlijk weer niet zou passen vanwege de afmetingen van het hoofdboord. Ondanks de vele foto's en mails die ik gestuurd heb, werd mij geen adequate oplossing geboden, tenzij ik €100 zou betalen. Ik zal hier nooit meer iets kopen.

Geplaatst op: 07-08-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Rianne D.

6 / 10
4/5 1/5 4/5 3/5
Opnieuw kopen? Nee
Onbetrouwbaar, onvriendelijk en misleiding

Op 3 mei een bed besteld met de belofte van een snelle levering binnen 3-6 weken. Na 6 weken toch maar navraag gedaan; het bed was er wel, maar zonder voet- en hoofdbord. Met spoed gevraagd om tenminste het bed te leveren. Vervolgens kreeg ik weken later te horen dat ze het bed konden leveren, maar zonder montageservice. Er werd gesuggereerd dat het voet- en hoofdbord inmiddels geleverd waren, wat niet het geval bleek. Na bijna 7 weken wachten en het bed nog steeds niet compleet, wilde ik de koop ontbinden. Het antwoord was dat ik 50% moest betalen om te annuleren, omdat ik zogenaamd wist dat het voet- en hoofdbord er nog niet waren. Ze beweren dat ze volgens de Nederlandse wetgeving handelen, maar dit voelt als een gang naar de rechter.

Geplaatst op: 12-07-2023
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Sophie N.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 2/5
Opnieuw kopen? Nee
Waardeloze service en nog geen geld terug!

De levering van het bed was later dan beloofd, en bij aankomst was er sprake van een totale misser, waardoor het bed terug moest. Ondanks dit alles heb ik mijn geld tot op heden nog niet teruggekregen.

Geplaatst op: 14-07-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Mick V.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Waardeloos bedrijf

Een absolute teleurstelling bij dit bedrijf. We bestelden een aangepast bed, zonder te weten dat het 10 weken zou duren in plaats van de beloofde 3 tot 6 weken. Na 14 weken werd eindelijk het verkeerde item geleverd, waarvoor we ook nog eens €200 extra moesten betalen. Het juiste hoofdbord arriveerde drie weken later, maar zonder de benodigde bevestigingsmaterialen. Het bedrijf faalde keer op keer om binnen de gestelde termijn te reageren. Ik raad zeker af om hier iets te kopen.

Geplaatst op: 20-06-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Danique O.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Teleurstelling bij Bedden Briljant

Een op maat gemaakte opklapbare boxspring gekocht met een beloofde levertijd van 2-6 weken, welke onverwachts opliep naar 19 weken. Het bed leek te zijn geconstrueerd door een amateur, met zichtbare gebreken zoals een verkleurde verstevigingsbalk en onjuiste plaatsing van ophangeleiders. Na contact te hebben opgenomen, moesten we zelf aan de slag om het bed te repareren, wat leidde tot extra schade. Met onafgewerkte details en een gebrek aan strakke bekleding, is onze ervaring met Bedden Briljant uiterst teleurstellend. Ondanks beloftes, blijft communicatie uit en hopen we nog steeds op een financiële compensatie.

Geplaatst op: 12-06-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Benjamin E.

4 / 10
1/5 2/5 3/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Zeer teleurstellende service

Op 5 april heb ik een bank besteld met de belofte dat deze binnen 6 weken geleverd zou worden. Twee maanden later wacht ik nog steeds. Het bedrijf lijkt alleen betalingen te innen zonder zich aan hun leveringsafspraken van 3 tot 6 weken te houden. Ik beschouw dit als oplichting. Advies: bestel hier niet!

Geplaatst op: 27-06-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Giovanni R.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Verbaast over de sommige reacties hier

Onlangs hebben wij een elektrische boxspring 'Saffier' aangeschaft bij Beddenbriljant en zijn erg tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. We hebben vooraf uitgebreid vergeleken met andere aanbieders zoals Beterbed en SwissSense en vonden geen verschil in kwaliteit, alleen in de prijs. Belangrijk advies: doe je onderzoek vooraf, bezoek de showroom en ervaar de producten zelf voordat je koopt. Persoonlijk vind ik Beddenbriljant een aanrader door de goede prijs en service.

Geplaatst op: 17-04-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Dion C.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Opnieuw kopen? Ja
Nooooit iets bestellen

Op 09-02-2022 een elektrische boxspring besteld, deze werd pas op 13-04-2023 geleverd met ontbrekend voetbord, dit werd ons niet gemeld maar de chauffeur informeerde ons hierover. Toen ik het bed uitpakte, zag ik een vlek op een van de hockers zonder beschadiging aan de folie. Onmiddellijk heb ik gebeld en gemaild, maar de reactie was teleurstellend. Men suggereerde zelfs dat ik frauduleus mijn verzekering moest aanspreken en stuurde een factuur voor een nieuwe hocker. Ze zijn snel met factureren, maar niet met het oplossen van problemen. Waarschuwing: Mocht je toch bestellen, laat dan de bezorger de folie verwijderen. In geval van problemen, succes met Sjoertje van de klantenservice. Ik raad af hier zaken mee te doen. Goedkoop blijkt duurkoop te zijn met hun inferieure materialen.

Geplaatst op: 19-04-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Jan R.

3 / 10
1/5 1/5 1/5 2/5
Opnieuw kopen? Nee
Teleurstelling na veelbelovende start

We waren op zoek naar een boxspring met voetbord voor onze zoon en vonden een passende bij een bepaalde winkel. In de winkel zelf werden we goed geholpen en de prijs leek prima, dus we plaatsten onze bestelling. Terwijl het de bedoeling was dat de levering nog voor Kerstmis zou plaatsvinden, kwam het voetbord niet mee met de rest. Na veel heen en weer mailen en de belofte dat alles snel en kosteloos zou worden nageleverd, kwam uiteindelijk het voetbord – dat net iets anders was dan besteld, maar acceptabel. Het leverteam liet echter te wensen over. Kortom, na veel gedoe is alles geleverd, maar wij bestellen niet meer bij dit bedrijf.

Geplaatst op: 31-03-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Sam V.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Absolute afrader!

De klantenservice is vriendelijk, maar volkomen machteloos, alle beslissingen worden door een onbereikbare ‘baas’ genomen. Het advies is simpel: koop hier niets. Ze wijzen altijd naar de klant bij fouten en een echte oplossing blijft uit. Ze erkennen geen fabrieksfouten en ruilen is geen optie. De vele negatieve reviews spreken boekdelen. Duidelijke waarschuwing!

Geplaatst op: 24-03-2023
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Timothy R.

5 / 10
3/5 1/5 2/5 3/5
Opnieuw kopen? Nee
Uiteindelijk positief

Na bijna vier maanden wachten, ontelbaar veel mails, telefoontjes en een hoop frustratie, zijn we uiteindelijk toch heel blij met ons nieuwe bed dankzij de inzet van Beddenbriljant zelf!

Geplaatst op: 14-03-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Frank L.

7 / 10
3/5 4/5 5/5 1/5
Opnieuw kopen? Ja
Ontevreden over levertijd en kwaliteit

In juli heb ik een bestelling geplaatst voor een bed, waarbij ik eerst zes weken moest wachten. Na levering ontving ik tweemaal de verkeerde maat, wat resulteerde in nog eens drie weken wachten. Ontevreden ben ik over hoe lang alles duurt. Vier maanden na ontvangst brak het onderstel, terwijl ik er enkel zachtjes met mijn knie op leunde, wat mijns inziens niet zou moeten kunnen. Een nieuwe onderstel laten omruilen betekent weer acht weken wachten. De matrassen voelen goedkoop aan en zijn oncomfortabel. Deze ervaring heeft ertoe geleid dat ik nooit meer een bed bij dit bedrijf zal bestellen.

Geplaatst op: 11-03-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Amber T.

5 / 10
3/5 3/5 3/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Slechte service

Stuitte online op dit bedrijf en was initieel sceptisch door de vele negatieve beoordelingen. Toch besloten om na het zien van een mooi bed het bedrijf op te bellen voor opheldering. Ze verzekerden ons dat er niks mis zou gaan. Echter, de problemen begonnen al bij de levering: verkeerde bedpoten, een vlek op het hoofdbord, te kleine tussenmatrassen en een te grote topper. Na direct contact werden we verzocht het zelf te proberen oplossen, met de belofte van vervanging indien dit niet werkte - een belofte bekrachtigd via e-mail en spraakmemo. Toen verbetering uitbleef en na meerdere pogingen om dit op te lossen, kregen we te horen dat ze niets meer voor ons konden doen, zonder verdere opvolging. Het heeft ons laten inzien dat de negatieve recensies een kern van waarheid bevatten, laat je niet verleiden door aantrekkelijke aanbiedingen hier.

Geplaatst op: 02-03-2023
Laatst bewerkt op: 10-07-2024
Geschreven door: Maud V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Opnieuw kopen? Nee
Heel tevreden

Wat betreft de review van Ann-Louise: normaal controleer je de bon voordat je bestelt, dus het is vreemd om daarna pas te klagen. Ik heb zelf anderhalf jaar geleden een elektrisch verstelbare boxspring president gekocht en ben super tevreden. Het enige minpuntje is dat ik niet was geïnformeerd over de optie van een draadloze afstandsbediening. Maar ach, er zijn ergere dingen.

Geplaatst op: 11-02-2023
Laatst bewerkt op: 09-07-2024
Geschreven door: Gijs Ç.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Opnieuw kopen? Ja

Schrijf een beoordeling over Beddenbriljant
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9
Loberon logo
Loberon
23 beoordelingen
3,3
Bedshop.nl logo
Bedshop.nl
1 beoordeling
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Beddenbriljant een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 48 beoordelingen geplaatst over Beddenbriljant. Hun gemiddelde score is 6,2 waar 42% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Beddenbriljant zouden bestellen.

In welke sectoren is Beddenbriljant actief?

Beddenbriljant is actief in de wonen industrie en specifiek in sectoren zoals slaapcomfort.

Ik heb de beoordelingen van Beddenbriljant goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Beddenbriljant gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Beddenbriljant geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Beddenbriljant u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie