Baby-schoenen.nl logo

Baby-schoenen.nl reviews en ervaringen

Baby-schoenen.nl reviews en ervaringen
671
Baby-schoenen.nl logo
Website
Baby-schoenen.nl
Categorie
Webshops

Ontdek Klantbeoordelingen van Baby-schoenen.nl

De komst van een nieuwe baby brengt vreugde en gelijktijdig een reeks nieuwe vraagstukken, vooral op het gebied van babykleding. Waar beginnen we bijvoorbeeld met de voetjes? Baby-schoenen.nl biedt antwoorden op deze vragen, maar hoe betrouwbaar is deze webshop? Zijn de aangeboden slofjes en schoentjes van topkwaliteit? Hier lees je beoordelingen van daadwerkelijke klanten over hun ervaringen met Baby-schoenen.nl, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Ontzettend handig!

Wie is Baby-schoenen.nl?

Als onderdeel van Aapie BV werd Baby-schoenen.nl in 2007 opgericht met een heldere missie: het ontwikkelen en produceren van babyslofjes. Hun ambitie was en is om hoogwaardige, leren babyslofjes aan te bieden die een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het kind. Vandaag de dag blijft dit doel onveranderd, hoewel het assortiment enigszins is uitgebreid. De unieke slofjes en schoentjes van Baby-schoenen.nl zijn gemaakt van 100% leer, wat de duurzaamheid garandeert. Het design is zorgvuldig ontworpen met oog op de groei van de babyvoet, wat wordt ondersteund door aanbevelingen van orthopeden. Elk paar beschikt over flexibele, elastische randen en een antislip bodem, ideaal voor de eerste stapjes. Bovendien profiteer je van gratis verzending bij bestellingen boven de 50 euro en worden bestellingen doorgaans binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd.

Waarom zou je kiezen voor Baby-schoenen.nl?

Baby-schoenen.nl heeft een uitgebreide selectie aan babyslofjes. De site is georganiseerd in verschillende categorieën zoals babyslofjes, winterslofjes, babykleding, zwemspullen, cadeaubonnen, sale, en letter banners. Naast slofjes kun je ook algemene babykleding vinden. In de sale sectie zijn alle afgeprijsde artikelen te vinden en voor wie een uniek cadeau zoekt, is een cadeaubon van Baby-schoenen.nl een uitstekende optie. De letter banner bevat 124 kartonnen letters en symbolen, waarmee je een persoonlijke boodschap als slinger kunt creëren. Betalingsmethoden zijn onder meer PayPal, Visa, Mastercard, overboeking, Bancontact en iDeal. Voor updates over acties of kortingscodes kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Bestellingen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden.

De betrouwbaarheid van Baby-schoenen.nl

Baby-schoenen.nl toont zijn betrouwbaarheid door essentiële bedrijfsinformatie zoals het KvK-nummer en het btw-nummer direct beschikbaar te stellen. De site gebruikt een SSL-verbinding, wat zorgt voor veilige betalingen en het beschermen van persoonsgegevens. Mocht je tegen problemen aanlopen of vragen hebben, dan is de klantenservice bereikbaar voor ondersteuning. Baby-schoenen.nl staat garant voor betrouwbaarheid.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

Met vragen of klachten over Baby-schoenen.nl kun je altijd terecht bij hun klantenservice. Dit kan via het contactformulier op de site, per post, email of telefonisch. Klachten dienen bij voorkeur per e-mail ingediend te worden, inclusief het ordernummer en de reden van de klacht. Je ontvangt dan binnen 14 dagen een reactie van Baby-schoenen.nl.

Deel jouw Ervaringen met Baby-schoenen.nl

Heeft jouw kleintje rondgelopen in slofjes van Baby-schoenen.nl? Of zijn ze alweer te klein geworden? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen met deze webshop. Vertel ons over de kwaliteit, leveringssnelheid en of je de producten duurzaam vond. Zou je een herhaalaankoop overwegen? Schrijf een review over Baby-schoenen.nl op deze pagina en help andere klanten bij hun keuze.

Reviews over Baby-schoenen.nl
Gerelateerde bedrijven
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
123tuinposter logo
123tuinposter
0 beoordelingen
10
Alicejo logo
Alicejo
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Baby-schoenen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alibaba logo
Alibaba
0 beoordelingen
10
123tuinposter logo
123tuinposter
0 beoordelingen
10
Alicejo logo
Alicejo
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Baby-schoenen.nl een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Baby-schoenen.nl. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Baby-schoenen.nl zouden bestellen.

In welke sectoren is Baby-schoenen.nl actief?

Baby-schoenen.nl is actief in de webshops industrie en specifiek in sectoren zoals baby.

Ik heb de beoordelingen van Baby-schoenen.nl goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Baby-schoenen.nl gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Baby-schoenen.nl geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Baby-schoenen.nl u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie