Typhone logo

Typhone reviews en ervaringen

Typhone reviews en ervaringen
36
Typhone logo
Website
Typhone
Categorie
Telecom

Typhone Ervaringen

Twijfel je of Typhone de beste keus voor jou is? Ontdek dan hier alle Typhone ervaringen, recensies en beoordelingen van en door gebruikers. Als je zelf ervaring hebt met Typhone, deel deze dan om anderen te helpen bij hun keuze! Schrijf een review en deel jouw kijk op Typhone!

Over Typhone

Al meer dan een decennium markeert Typhone zijn aanwezigheid in de telecomsector met zijn concurrerende prijzen en topaanbiedingen. Voeg daar een uitmuntende klantenservice aan toe, en je krijgt als consument het ultieme pakket. Met een klantenservice die dag en nacht bereikbaar is, levering binnen een dag en een efficiënte klachtenafwikkeling binnen vijf dagen, positioneert Typhone zich als een voorbeeld in klantvriendelijkheid. Bovendien biedt Typhone de mogelijkheid je nummer kosteloos te behouden, zodat je zeker weet dat al je contacten bereikbaar blijven.

Nieuwsbrief Actie

Profiteer van een korting tot €40 op je abonnement bij Typhone.nl door deel te nemen aan onze nieuwsbrief spaaractie. Door je in te schrijven ontvang je €0.25 voor elke gelezen nieuwsbrief, met een potentieel tot €40 korting. Een mooie besparing! Plus, je blijft op de hoogte van Typhone's scherpste aanbiedingen!

Typhone Service en Levering

Klantenservice staat centraal bij Typhone. Mocht er iets mis zijn met je apparaat, staat Typhone altijd klaar om te helpen, of het nu via de website of de helpdesk is. Met de belofte van levering binnen 24 uur voor bestellingen geplaatst voor 21:00 uur, laat Typhone zien dat ze zich inzetten voor snelle service.

Typhone Ervaringen en Klachten

Heb jij ervaringen met Typhone of heb je klachten en wil je deze kwijt? Noteer je ervaringen in een review en laat je beoordeling van Typhone achter.

Gerelateerde bedrijven
eDarling logo
eDarling
0 beoordelingen
10
Relatieplanet.nl logo
Relatieplanet.nl
0 beoordelingen
10
Be2 logo
Be2
0 beoordelingen
10
10
100% zou opnieuw kopen

Schrijf een beoordeling over Typhone
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
eDarling logo
eDarling
0 beoordelingen
10
Relatieplanet.nl logo
Relatieplanet.nl
0 beoordelingen
10
Be2 logo
Be2
0 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Typhone een betrouwbare partij om zaken mee te doen?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Typhone. Hun gemiddelde score is 10 waar 100% van de klanten heeft aangegeven dat ze opnieuw bij Typhone zouden bestellen.

In welke sectoren is Typhone actief?

Typhone is actief in de telecom.

Ik heb de beoordelingen van Typhone goed gelezen. Wat nu?

Heeft u de beoordelingen van Typhone gelezen en bent u ervan overtuigd dat dit een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling! Als u nog steeds niet zeker weet of Typhone geschikt is voor u, kijk dan op webwinkelwijzer.nl en vind een bedrijf dat beter bij uw behoeften past. Hebben de beoordelingen van Typhone u een positieve indruk gegeven? We verzamelen beoordelingen van alle grote bedrijven wereldwijd.

Alle subcategorieën van deze categorie